• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım maşallah bebişine kocaman olmuş :nazar::nazar:
2 mart 32. haftanın başı mı oluyor ben de kızlara onu soruyordum şirketime ücretsiz iznimi uzatmaları için yazı yazacaktım rapor tarihine kadar benim 22 şubat oluyor herhalde raporun açılma tarihi

hoşbulduk tatlım tşk ederiz ana kız büyüyoruz habire ben büyümesemde kız büyüse fena olmayacak
tatlım 31+4 oluyoruz biz 2 martta doktor sorun değil 2 günden bişey olmaz 2 martta başlatalım raporunu gelirken vizite kağıdı getir dedi
32+0 da başlıyor tatlım normalde rapor hesapla bi ona göre

hoşbulduk tatlım tşk ederiz ana kız büyüyoruz habire ben büyümesemde kız büyüse fena olmayacak
tatlım 31+4 oluyoruz biz 2 martta doktor sorun değil 2 günden bişey olmaz 2 martta başlatalım raporunu gelirken vizite kağıdı getir dedi
32+0 da başlıyor tatlım normalde rapor hesapla bi ona göre

anladım canım bir de eskiden ssk açıyordu şimdi kendi doktorumuzdan mı alacağız raporumuzu

kızlarrr doktordan geldikkkk kızım 35 cm 1300 gr olmuş herşey yolunda allaha şükür bi sorun yok bende 69 kg olmuşum doktor kızdı yavvvv 2 martta ben doğum iznine çıkıyorum raporumu yazacakmış

maşallah kızına tatlım bu arada 69 oldum demişsin kaç kilo aldın

kızlarrr doktordan geldikkkk kızım 35 cm 1300 gr olmuş herşey yolunda allaha şükür bi sorun yok bende 69 kg olmuşum doktor kızdı yavvvv 2 martta ben doğum iznine çıkıyorum raporumu yazacakmış

gözünaydın canım. maşallah büyüyor bebişlerimiz:nazar:

anladım canım herhalde 32. hafta başında yazıyorlardır raporu.

canım ben 32+0 da yazdıracağım raporu. benim doktor ssk da çalışıyor normalde. özel muyenehanesi hariç. orda yazacak bana. çünkü ssk anlaşmalı hastane onayı gerekiyomuş dedi benim işyerim. bu arada ücretsiz izin demişsin. doğumdan sonra kullanacağın ücretsiz izinden mi bahsediyorsun?ben de kullanmayı düşünüyorum ama izne çıktıktan sonra karar vereyim dedim. öyle olmuyor mu? ne zaman ücretsiz izin kullanacağını şirkete bildirmek zorundasın?öyle birşey var mı yani

canım ben 32+0 da yazdıracağım raporu. benim doktor ssk da çalışıyor normalde. özel muyenehanesi hariç. orda yazacak bana. çünkü ssk anlaşmalı hastane onayı gerekiyomuş dedi benim işyerim. bu arada ücretsiz izin demişsin. doğumdan sonra kullanacağın ücretsiz izinden mi bahsediyorsun?ben de kullanmayı düşünüyorum ama izne çıktıktan sonra karar vereyim dedim. öyle olmuyor mu? ne zaman ücretsiz izin kullanacağını şirkete bildirmek zorundasın?öyle birşey var mı yani

saol canım benim

evet benimde hastanemin ssk ile anlaşması var az önce telefon açtım. 32+0 da başlıyormuş rapor onlar yazacakmış raparu bende ssk ya gitmem lazım diye biliyordum yanlış biliyormuşum ücretsiz izin demek istediğim patronum sağolsun benim hamileliğim biraz sorunlu olduğu için ücretsiz izinde gibi gösteriyor 31.12 ye kadar bir dilekçe yazmıştım ücretsiz izin kullanmak istiyorum diye şimdi de ocak başından itibaren rapor tarihine kadar yazmam gerekiyormuş şirketim onu bekliyor o yüzden sordum sonrası için değil canım

bende 50 kiloyla hamile kaldım şimdi 62 kiloyum ayy çokmu aldık acaba bilmiyorum dahada 2ay var balım finali kaçla yapacağız.:58:

doktora göre çok almışız ama benim görüntü öyle çok şişko durmuyo anlamadım yaaaaaaa senin sağlığın için dedi doktor valla ben 56 kg ila hamile kaldım 69 oldum tatlım 75 i gözden çıkardım sanırım 75 le biter ancak
boyuna güvenme dedi doktor yaaaa uyuz benim boy uzun 1,73 o yüzden fazla göstermiyo kilom

evet benimde hastanemin ssk ile anlaşması var az önce telefon açtım. 32+0 da başlıyormuş rapor onlar yazacakmış raparu bende ssk ya gitmem lazım diye biliyordum yanlış biliyormuşum ücretsiz izin demek istediğim patronum sağolsun benim hamileliğim biraz sorunlu olduğu için ücretsiz izinde gibi gösteriyor 31.12 ye kadar bir dilekçe yazmıştım ücretsiz izin kullanmak istiyorum diye şimdi de ocak başından itibaren rapor tarihine kadar yazmam gerekiyormuş şirketim onu bekliyor o yüzden sordum sonrası için değil canım

hmm tamam canım.ben yanlış anlamışım. peki hastaneden vizite kağıdı falan istedilermi?ya da rapor için herhangi birşey?benim işyeri merkezim istanbulda. ben izmirdeyim. galiba vizite kağıdının da en eski 3 günlük olması lazımmış. kargoyla hemen ulaşırmıki elime 3 gün içerisinde:26:

Kızlar dün kızımla buluştuk dr teyzesinde... Kızım kocaman olmuş Teyzeleri...:nazar::nazar::nazar: Tam 43 cm boy ve 1900 gr olmuş...:emir_bebek::emir_bebek::nazar: :16::49:

Maşallah kızlarınızaaaa :nazar: :nazar:
benim kız ne durumda acaba :26: ben kontrole gidince kilo & boy söylemiyo doktor, soruyorum haftasında diyo, normal diyo o kadar..:63: sinir oluyorum :19:

maşallah prensese kocaman olmuş yavvv :nazar:
kaç kilo aldın en son gittiğinden bu yana,fazla kilo almadın ki sen:26:

Doktordan gelen bayanlarrr gözününüz aydın maş kocaman olmuş bebişleriniz:nazar:
Benim de misafirim gelecek akşama iş yapıyorum ee tabi bi de ikramlık bişeyler yapacağım ama nasıl bi görsenenizz ağır çekim yapıyorum resmen kolumu kaldırasım yok.Çookkk tembelimmm çokkk:37:

doktora göre çok almışız ama benim görüntü öyle çok şişko durmuyo anlamadım yaaaaaaa senin sağlığın için dedi doktor valla ben 56 kg ila hamile kaldım 69 oldum tatlım 75 i gözden çıkardım sanırım 75 le biter ancak
boyuna güvenme dedi doktor yaaaa uyuz benim boy uzun 1,73 o yüzden fazla göstermiyo kilom

o kadar almazsın canım merak etme 72-73le doğuma gidersin en fazla.Senin hiç belli bile olmuyo hem
manken gibi kızsın:21:

maşallah kızlarınızaaaa :nazar: :nazar:
Benim kız ne durumda acaba :26: Ben kontrole gidince kilo & boy söylemiyo doktor, soruyorum haftasında diyo, normal diyo o kadar..:63: Sinir oluyorum :19:
saol canımmmm neden söylemiyoki yaaa ben anlamadım
maşallah prensese kocaman olmuş yavvv :nazar:
Kaç kilo aldın en son gittiğinden bu yana,fazla kilo almadın ki sen:26:
tatlım toplamda 13 kd oldu 1,5 ayda 4 kg aldım

doktordan gelen bayanlarrr gözününüz aydın maş kocaman olmuş bebişleriniz:nazar:
Benim de misafirim gelecek akşama iş yapıyorum ee tabi bi de ikramlık bişeyler yapacağım ama nasıl bi görsenenizz ağır çekim yapıyorum resmen kolumu kaldırasım yok.çookkk tembelimmm çokkk:37:
saol tatlım çok yorma sende kendini olduğu kadar olsun
o kadar almazsın canım merak etme 72-73le doğuma gidersin en fazla.senin hiç belli bile olmuyo hem
manken gibi kızsın:21:
kızzzz gazlama beni anacım ya deme öle bak sonra biton yiyiyom nasılsa kilom göstermiyo diye

hmm tamam canım.ben yanlış anlamışım. peki hastaneden vizite kağıdı falan istedilermi?ya da rapor için herhangi birşey?benim işyeri merkezim istanbulda. ben izmirdeyim. galiba vizite kağıdının da en eski 3 günlük olması lazımmış. kargoyla hemen ulaşırmıki elime 3 gün içerisinde:26:[/QUOTE

hastaneye sordum tel den istiyorlarmış canım

hmm tamam canım.ben yanlış anlamışım. peki hastaneden vizite kağıdı falan istedilermi?ya da rapor için herhangi birşey?benim işyeri merkezim istanbulda. ben izmirdeyim. galiba vizite kağıdının da en eski 3 günlük olması lazımmış. kargoyla hemen ulaşırmıki elime 3 gün içerisinde:26:[/QUOTE

hastaneye sordum tel den istiyorlarmış canım

kızlarr hastaneye gittiğiniz gün işyeriniz hastaneye faxlasa olur vizite kağıdını aslı olcak diye şart koşmuyolar ben ne zaman rapor alsam faxla gönderiyolar vizite kağıdımı

Back
X