2011 Nisan Anneleri

hayır olsun canım ya ben hamster görsem çığlık çığlığa uyanırdım herhalde :18:bravo sanayarın için de iyi şanslar her şey yolunda ve iyidir inşallah

ya bu resim ne gülüm,bu ne yaaa kış günü kış günü aşermemizde geçmişken yazık değil mi bize yaaaa:26:

ah ah keşke ben de evde olsam valla kızıma bakacak olanı çok kıskanıyorum dün kayınvalidem le konusuyorduk hafta da kaç gün bakabilirsin dedim hep bakarım dedi ama senin sohbetin var dedim kalabalıga girmesini istemiyorum eşim de gitme anne diyor yıllardır sohbetlere devam etmiş birinden bu fedakarlıgı isteyemem sohbet oldugu gunler bebeği işe götürürürüm dedim gülüyorlar bakalım nasıl olacak sabah ta yine aklıma geldi eşime ya ben kucağa alısmasın diye tembih edersem ben yokken çok çok kucaklarlarsa dedim eşim baya bi güldü kim bilir aklından neler gecti hamilelikten sacmalamaya başladı falan diyordur belkide

ya bu resim ne gülüm,bu ne yaaa kış günü kış günü aşermemizde geçmişken yazık değil mi bize yaaaa:26:

ahh cnm kıyamam ya yazın hamileyken hep karpuza aş ermiştim eşim bulmuştu bu resmi
meğer hamileymişim 4 hafta çılgınlar gibi kilolarca karpuz yemiştim

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım,özel değilse işini bırakamama nedenin kariyer mi maddi mi?

hayır olsun canım ya ben hamster görsem çığlık çığlığa uyanırdım herhalde :18:bravo sanayarın için de iyi şanslar her şey yolunda ve iyidir inşallah

Ben korkmam canım...Bekarken beslemiştim...Amin canım...İnşallah herşey yolundadır...

Çoook geçmiş olsun canım...Benimde eşim 15 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu o ameliyata girene kadar neler çektirmişti bana tabiki çıkıncada...Erkekler böyle herhalde...

hoşgeldin tatlım 18 e kendimi ekledim:2:

Hoşbulduk canım...Sende hoşgeldin...

allah yardımcın olsun canım,özel değilse işini bırakamama nedenin kariyer mi maddi mi?

maddi cnm çalışmam gerekiyor hamileliğimin başında cok rahattım bebeğime bakılır diyordum gün geçtikce sanki ayrılamıcakmısım gibi hissetmeye başladım allah sabrını verir inşallah

Saol tatlım evet yaşasın bir görsen minicik minicik herşeyi zevkle astım dün akşam onları bugünde hayatımın en zevkli ütüsünü yapacağım :) darısı senin başına tatlım

peki hepsini bir mi yıkadın yada ayırma işini nasıl yaptın tatlım

Canım giysileri hep soft renklerdi ayırmadım , gittim 2 tane deterjan buldum migrostan biri dalin bebek için sıvı deterjan biride dalanın sabun tozu matik için bebek resmi var üzerinde 2 sinide aldım geldim.Kirli olmadıkları için azar azar koydum 2sindende birde vernelin sensitive bebek resimli yumuşutacısından koydum 40 derecede yıkadım.Bende şimdi çekmecelere nasıl yerleştiriyim altlar üstler falanmı takım takımmı diye düşünüyorum :)

Ama sanırım kullandığında leke falan olursa beyazları ayrı yıkarım daha yüksek ısıda

selam kızlar nasılsınız? biz iyi olmaya çalışıyoruz.çok hastaydım.ateşli bir grip oldum gözümü açamıyordum.çok şükür ateşim geçti.gripte azaldı.yine ilaç kullanmak zorunda kaldım mecburen.geçen hafta bebişimi gördük 1310 gr olmuştu kilosu nasıl bilmiyorum dr.normal dedi.yüzünü gördük gdığı vardı boynunu bükmüştü gdığı katlanmıştı sanki veya ben öyle gördümçok tatlıydı ya maşallah sübhanallahultrason fotosuna bakanlar babasına benzetti ama ben bana benzemesini çok istiyorum sağlıcakla inşallah

Kızlar dün kızımla buluştuk dr teyzesinde... Kızım kocaman olmuş Teyzeleri... Tam 43 cm boy ve 1900 gr olmuş...

kızlarrr doktordan geldikkkk kızım 35 cm 1300 gr olmuş herşey yolunda allaha şükür bi sorun yok bende 69 kg olmuşum doktor kızdı yavvvv 2 martta ben doğum iznine çıkıyorum raporumu yazacakmış

maşallaah bebişlerinize kızlaar..
artık iyice büyümeye başladılar,sağlıkla gelsinler inş.

bende hafta sonu yıkadım eldiven şapka ve çorapları yastık kılıfının içinde yıkadım fermuarını katıp yoksa minik minik başa çıkamadım
2 seferde yıkadım bende 40 derecede narin yıkamada ekstra durulama yaptırdım

bir beyaz ve beyaza yakın renklileri
birde benim gecelik ve sabahlıkla aynı tonlarda olan badi ve tulumlarını yıkadım

Son düzenleme:

hoşgeldin canım çoook geçmiş olsunnn
açıkcası ben de sağlıklı olsun inşallah gözleri bana benzesin istiyorum.. Maviş kızım olsunnn
Allah önce sağlık versin de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…