2011 Nisan Anneleri

bababannenin lafı süpermiş valla:))
eşim benzemiyor şükür ya da bana öyle geliyor:60:
kendime benzettim sanırım zamanla eşimide :9:

evet canım kocişler hep öyle galiba:16:çok şükür bide onlar uğraştırmıyorlar bizi:23:onlar artık o aileye ait değiller zaten. ben hep öyle diyorum. ne sen artık o ailedensin ne de ben kendi ailemdenim. ikimiz ortak bir çatı altında tamamen 2 taraftan da farklı bir aile olduk. ayrı bir ev ayrı bir köy. tabi ailelerimizin yetiştime tarzlarının da muhakkakki yansımaları var ama bi yere kadar. o yüzden boşşşverrr sen kendi evine bak kapını kapat, kapatır kapatmazda herkesi dışarda bırak.

canım ben çıkıyorum artık. çok öpüyorum seni ve oğluşuu:54:

merhaba kızlar bi çantadan bahsediliyo indirime girmiş die ama geçmişe baktım bulamadım hangi çanta olduğunu.
markasını ve sitesini söyler misiniz bana da

iri bebek olursa normal doğum olamaz die dedi heralde 1.100 gr baş ölçümü 2 hafta önde :1: çok heyecanlı maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende geçen hafta gittiğimde banada 2hafta önden gidiyor dedi kilosu 1700gr dı maşallah iyi beslenmişsin dedi ama erken doğum gibi bişiyden bahsetmedi sadece sezeryan olcağım için 10 gün erken doğuma alırım dedi artık hakkımızda hayırlısı.sağlıkla gelsin bebişler.

mesa cım bu arada bizim doğum tarihleri yakın senin bebiş kaç liloda gelişimi iyimi canım haftasına uyumlumu.

cumartesi 29+4 idi dr gittim kafası 31+1 çıktı diğer olcumler 29 ve 28+4 cıktı doktora göre hersey normal ben biraz pimpirikleniyorum yoksa kafası buyuk mu olacak diye normal doğum yapmak istiyorum kilosu 1340 gr boyu 38 cm

cumartesi 29+4 idi dr gittim kafası 31+1 çıktı diğer olcumler 29 ve 28+4 cıktı doktora göre hersey normal ben biraz pimpirikleniyorum yoksa kafası buyuk mu olacak diye normal doğum yapmak istiyorum kilosu 1340 gr boyu 38 cm

peki kafa ölçüsü neden diğer ölçümlerinden önde çıktı doktor ne dedi normal bir durummuymuş normalse bence kafana takıpda morelini bozma canım bebişte üzülür sonra.

nasıl yani 20 lira mı bu çanta ?

evet cnm bende sipariş verdim yarın elimde olacak inşallah hatta ben eft yaptım 18,51 tl ye aldım :66::66::66:
inşallah rahat kullanırız
birde kongrelerden verilen (paramızla tabii aldık ) sırt çantamaız var oda baya şık bişi onuda kullanırız bununla dönüşümlü

Back
X