- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- 

- #35.881
kızlar çok şükür kızımın odasının siparişini verdik 2 haftaya kadar yapılacakmış
kızlar hıc fıtıl veya vajınal krem kullananız oldumu hamıleyken.ben antıbıyotık kullandım gecen hafta ve her zamankı gıbı antıbıyotık bıter bıtmez benım yanma kaşıntı olayları hemen basladı vajınada.dun doktorumu aradım gynotrosyd dıye bır merhem al dedı.bır seferlık kullanılıyo.şırıngalı olanlardan.ama sankı daha kotu oldum.gece acıdan zor uyudum.halada acıyor.sızdede oldumu kızlar.
arkadaşlar günaydın..
gittigidiyorda bebek battaniyeleri satıyor biri.
bana çok ucuz geldi güzel de gözüküyor ama alan var mı daha önceden?
almayı düşünüyorum acaba nasıl bir şeydir emin olamadım.sonuçta bebek için alacağım için ucuz olması düşündürdü beni.
( yusufnzl ) diye aratın satıcı adı bu..
link vermek yasak diye veremiyorum..
kızlar hıc fıtıl veya vajınal krem kullananız oldumu hamıleyken.ben antıbıyotık kullandım gecen hafta ve her zamankı gıbı antıbıyotık bıter bıtmez benım yanma kaşıntı olayları hemen basladı vajınada.dun doktorumu aradım gynotrosyd dıye bır merhem al dedı.bır seferlık kullanılıyo.şırıngalı olanlardan.ama sankı daha kotu oldum.gece acıdan zor uyudum.halada acıyor.sızdede oldumu kızlar.
geçmiş olsun cnm
Canım günaydınnn,ürünlerin öyle gözükmesine bakma tek kat ve ince gibime geldi bu fiyata,eminönünde 5 tl ye satılıyordu yolda bunlar.Zaten kalım polar battaniyelerde bu fiyata vermezler.Sen bilirsin yinede.
kızlar çok şükür kızımın odasının siparişini verdik 2 haftaya kadar yapılacakmış
günaydın kızlar ben hasta oluyorum çok kötüyüm başım boğazım başladı ağrımaya akşamdan bu yana öksürükte var offfffffffffffff
canım ya geçmiş olsunhamile değilken başıma gelmişti çok zor bişey...maydanozu kaynatıp sabah suyunu içtimmi iyi gelirdi tadı kötü ama ilaç niyetine içerdim ben tabi hamileyken içilirmi bilmem 
günaydın kızlar ben hasta oluyorum çok kötüyüm başım boğazım başladı ağrımaya akşamdan bu yana öksürükte var offfffffffffffff
cok kotu gercekten.koltuga bıle zor oturuyorum suanda.ınsallah kotu bısey olmaz.cokda zorlanırsam yıne doktoru ararım.oda sasırıyor artık.benım kadar sorunlu bır hamıle yok galıba.kız bebekler gercekten daha hamıleyken nazlı olduklarını bellı edıyolar demekkı.ogluma hamıleyken hıcbır sorun yasamadım.ah bır dogsun bebeklerımız ısıralım popolarını 
geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası bol bol ıhlamur limon kaynat iç vicut direncini arttırır
ben ıkı hafta oldu halaıyılesemedım.hastaneye yattım serumlar ılaclar.yetmedı augmentın 1000 mg. bır sıse antıbıyotık bıtırdım.hala öksuruyorum.aman dıkkatlı olun.hamıleler daha cabuk kapıyormus vırusu.dırencımız az oldugu ıcın.gecmıs olsun
ben ıkı hafta oldu halaıyılesemedım.hastaneye yattım serumlar ılaclar.yetmedı augmentın 1000 mg. bır sıse antıbıyotık bıtırdım.hala öksuruyorum.aman dıkkatlı olun.hamıleler daha cabuk kapıyormus vırusu.dırencımız az oldugu ıcın.gecmıs olsun
kızlar çoookkk geçmiş olsun..Tez zamanda iyileşin.. 
Kızlar Günaydınnnn
nasılsınız?? 
canım gözün aydınnn... İnşallah istediğiniz gibi olur..Güzel günlerde kullanın inşallah 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?