2011 Nisan Anneleri

arkadaşlar günaydın..

gittigidiyorda bebek battaniyeleri satıyor biri.
bana çok ucuz geldi güzel de gözüküyor ama alan var mı daha önceden?
almayı düşünüyorum acaba nasıl bir şeydir emin olamadım.sonuçta bebek için alacağım için ucuz olması düşündürdü beni.

( yusufnzl ) diye aratın satıcı adı bu..
link vermek yasak diye veremiyorum..

geçmiş olsun cnm

Canım günaydınnn,ürünlerin öyle gözükmesine bakma tek kat ve ince gibime geldi bu fiyata,eminönünde 5 tl ye satılıyordu yolda bunlar.Zaten kalım polar battaniyelerde bu fiyata vermezler.Sen bilirsin yinede.

canım ya geçmiş olsunhamile değilken başıma gelmişti çok zor bişey...maydanozu kaynatıp sabah suyunu içtimmi iyi gelirdi tadı kötü ama ilaç niyetine içerdim ben tabi hamileyken içilirmi bilmem

günaydın kızlar ben hasta oluyorum çok kötüyüm başım boğazım başladı ağrımaya akşamdan bu yana öksürükte var offfffffffffffff

Son düzenleme:
Canım günaydınnn,ürünlerin öyle gözükmesine bakma tek kat ve ince gibime geldi bu fiyata,eminönünde 5 tl ye satılıyordu yolda bunlar.Zaten kalım polar battaniyelerde bu fiyata vermezler.Sen bilirsin yinede.

Hımm ben görmedim eminönünde bunlardan, o yüzden uygun geldi bana demekki.Aynı sitede başka biri daha satıyor aynılarını onda 19.90 dı.
Ben taçtan 2 tane kalın aldım bi de alt açmanın takımı var o da kalın..
Çok kalın olmayan pusete,arabasına,koltuğa yatırcağım zaman altına sermek için istiyorum.Sen aldın mı ?

canım ya geçmiş olsunhamile değilken başıma gelmişti çok zor bişey...maydanozu kaynatıp sabah suyunu içtimmi iyi gelirdi tadı kötü ama ilaç niyetine içerdim ben tabi hamileyken içilirmi bilmem

cok kotu gercekten.koltuga bıle zor oturuyorum suanda.ınsallah kotu bısey olmaz.cokda zorlanırsam yıne doktoru ararım.oda sasırıyor artık.benım kadar sorunlu bır hamıle yok galıba.kız bebekler gercekten daha hamıleyken nazlı olduklarını bellı edıyolar demekkı.ogluma hamıleyken hıcbır sorun yasamadım.ah bır dogsun bebeklerımız ısıralım popolarını

günaydın kızlar ben hasta oluyorum çok kötüyüm başım boğazım başladı ağrımaya akşamdan bu yana öksürükte var offfffffffffffff

ben ıkı hafta oldu halaıyılesemedım.hastaneye yattım serumlar ılaclar.yetmedı augmentın 1000 mg. bır sıse antıbıyotık bıtırdım.hala öksuruyorum.aman dıkkatlı olun.hamıleler daha cabuk kapıyormus vırusu.dırencımız az oldugu ıcın.gecmıs olsun

o bıcırıklar bir doğsun da bütün bu yaşadığımız zorlukları unutcaz inşallah..hayırlısıyla yüzlerini görelim meleklerimizin

geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası bol bol ıhlamur limon kaynat iç vicut direncini arttırır

saolun kızlar ay evde olsam yatcam bol bol dinlenicem ama nerdeeee başımı dik tutamıyom valla fena yakaladı beni

kızlar çoookkk geçmiş olsun.. Tez zamanda iyileşin..

ben hıc evden cıkmamıstım.bır aya yakın evdeydım.sadece doktora gıderken cıkıyodum.oda arabayla yani.bır kere cıkalım dedık.alısverıs falan yapalım dıye.alısverısmerkezıne gıttık.meger orada kapmısım hastalıgı.çunku orada hava yok sureklı klımalar calısıyor.mıkroplar heryerde kol gezıyor.acık havada gezseydım hasta olmazmısım.bırdaha :26:

cnm ben de hasta oldum hafta sonu temizlik yaptım hava da baya soğuktu pazartesi den bu yana boğaz ağrım var bu sabah da baş ağrısı ile uyandım gece cok soğuktu kafam burnum cok üşümüş sabah da eşim e kızıyom sen mi açıyorsun ustumu diye :2: bu arada geçmiş olsun ada çayı iyi geliyormuş ama nette hamileyken kullanılmaz yazıyor ne içsek acaba ıhlamur mu

Kızlar Günaydınnnn

nasılsınız??

canım gözün aydınnn ... İnşallah istediğiniz gibi olur..Güzel günlerde kullanın inşallah

günaydın tatlım insallah güzel olur kaç haftadır bu iş fazla uzamıştı üzerimden büyük bi yük kalktı

tesekuurler canım.gercekten hamıleyken hastalıkda cok zormuş.normal zamanda bıle ıyılesmemız bayagı zaman alıyordu.ama hamılelıkte dahada farklı oluyo.ben hala ıyılesemedım.aman uzak dursun hepımızden mıkroplar:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…