- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- 

- #35.921
selam arkadaslar.ben aranıza dun katıldım.kısmetse bende nısan annesı olacagım.dun bazı arkadaslarla tanıstım.ama benı yenı gorenler ıcın tekrar kendımı tanıtayım dedım.ben yeşim ankaradan katılıyorum.34 yasındayım.bır tane 12 yaşında oglum var.kısmetse bır tanede kızım olacak.herkese selamlar olsun ankaradan
selam arkadaslar.ben aranıza dun katıldım.kısmetse bende nısan annesı olacagım.dun bazı arkadaslarla tanıstım.ama benı yenı gorenler ıcın tekrar kendımı tanıtayım dedım.ben yeşim ankaradan katılıyorum.34 yasındayım.bır tane 12 yaşında oglum var.kısmetse bır tanede kızım olacak.herkese selamlar olsun ankaradan
Hoşgeldin Yeşim..:92:
Oğluna maşallaahAllah bağışlasın,kızını da sağlık ve hayırlısıyla sana kavuştursun inş. 
Ankara benim eski memleketim,nerde oturuyorsun,hangi hastaneye gidiyorsun?
slm canım..
hosgeldin aramıza
Hoşgeldin aramıza .Sağlıcakla bebeğini kucaklarsın inşallah . Bu arada bende Ankaralıyım :)))selam arkadaslar.ben aranıza dun katıldım.kısmetse bende nısan annesı olacagım.dun bazı arkadaslarla tanıstım.ama benı yenı gorenler ıcın tekrar kendımı tanıtayım dedım.ben yeşim ankaradan katılıyorum.34 yasındayım.bır tane 12 yaşında oglum var.kısmetse bır tanede kızım olacak.herkese selamlar olsun ankaradan
Hoşgeldin aramıza .Sağlıcakla bebeğini kucaklarsın inşallah . Bu arada bende Ankaralıyım :)))
selamlar herkese:80::80::80::80:
1 saattirgeçmişi okuyorum.Maşallah bayağı kaynatmışsınız.Hasta olan arkadaşlara Allah şifa versin çok geçmiş olsun . Biran önce iyileşirsiniz inşallah
Dün bebek odası yapacağımız odayı boşaltmaya başladım bi yandanda temizlik yani ama ne kalabalığım varmış onu anladım :)) Halada onunla uğrasıyorum . odamız beyaz renk dün boya aldım açık maviye boyatıcam . Mobilyalarımız gelecek haftaya o gelmeden boyanın kokusu çıksın isyiyorum birde mobilya kokusu kış günü hiç çıkmaz..çok yoruldum ama cumartesiye bitirmem gerek ..
kızlar sıze bırsey soracagım.bu sıtelere kredı kartıylamı alısverıs yapıyosunuz.guvenlımıdır pekı.ben bı kere dolandırıldımda o yuzden korkuyorum.sız nasıl alıyosunuz kartlamı yoksa kapıdan ödeme seceneklerı varmı
canım hoş geldin aramıza allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip eylesin.
selam kızlar nasılsınız bakalım ben ve oğluşumda iyiyiz şükür birazdan alışveriş için çıkıcam ama hava baya soğuk çıkmam lazım eksiklerim hala var bebişinkiler tmmda hastane için kendi eksiklerimi halledeyim diyorum ama artık halledebildiğim kadarını halleder gelirim fazla dolaşamıyorum çünkü dua edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?