2011 Nisan Anneleri

bız geldıkk nasılsınz teyzoşlar
bugece ruyamda kızımı gordum şerbetlı su verıyordu kaynanam aldım elınden hayır meme emcek dedım emzırdım sutum geldımı bılmıyorum hemen uyandım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...
Maşallah ne kalabalık bugün burası.Benim bugün yine misafirim var, daha doğrusu 2 arkadaş kahveye gelecekler.Arada bi bakayım dedim.
Sizlerde ne var ne yok bakalım?

selam arkadaslar.ben aranıza dun katıldım.kısmetse bende nısan annesı olacagım.dun bazı arkadaslarla tanıstım.ama benı yenı gorenler ıcın tekrar kendımı tanıtayım dedım.ben yeşim ankaradan katılıyorum.34 yasındayım.bır tane 12 yaşında oglum var.kısmetse bır tanede kızım olacak.herkese selamlar olsun ankaradan

günaydın kızlaar,

hasta olan herkese geçmiş olsun..aman dikkat virüs kol geziyor heryerde,herkes hasta..
bende çok dikkat ediyorum,neyseki kalabalık ortamlara girmiyorum da,orda kurtarıyorum heralde..

slm canım..
hosgeldin aramıza

Hoşgeldin Yeşim..:92:
Oğluna maşallaah Allah bağışlasın,kızını da sağlık ve hayırlısıyla sana kavuştursun inş.
Ankara benim eski memleketim,nerde oturuyorsun,hangi hastaneye gidiyorsun?

Hoşgeldin Yeşim..:92:
Oğluna maşallaah Allah bağışlasın,kızını da sağlık ve hayırlısıyla sana kavuştursun inş.
Ankara benim eski memleketim,nerde oturuyorsun,hangi hastaneye gidiyorsun?

sagol canım.ben kecıorende oturuyorum.çankayada yenı acılan hrs kadın hastalıkları hastanesıne gıdıyorum canım.

slm canım..
hosgeldin aramıza

hosbulduk cok tesekkur ederım.ınsallah sızlerle guzelpaylasımlar yaparız.ben bes aya kadar cok kotu gunler gecırdım.amnıyosentez oldum falan.hatırlamak bıle ıstemedıgım seyler yasadım.allah hepımızı korusun.ınsallah rabbım hepımıze bebeklerımızı sag salım kavustursun

Hoşgeldin aramıza .Sağlıcakla bebeğini kucaklarsın inşallah . Bu arada bende Ankaralıyım :)))

selamlar herkese:80::80::80::80:
1 saattirgeçmişi okuyorum.Maşallah bayağı kaynatmışsınız.Hasta olan arkadaşlara Allah şifa versin çok geçmiş olsun . Biran önce iyileşirsiniz inşallah
Dün bebek odası yapacağımız odayı boşaltmaya başladım bi yandanda temizlik yani ama ne kalabalığım varmış onu anladım :)) Halada onunla uğrasıyorum . odamız beyaz renk dün boya aldım açık maviye boyatıcam . Mobilyalarımız gelecek haftaya o gelmeden boyanın kokusu çıksın isyiyorum birde mobilya kokusu kış günü hiç çıkmaz..çok yoruldum ama cumartesiye bitirmem gerek ..

kızlar sıze bırsey soracagım.bu sıtelere kredı kartıylamı alısverıs yapıyosunuz.guvenlımıdır pekı.ben bı kere dolandırıldımda o yuzden korkuyorum.sız nasıl alıyosunuz kartlamı yoksa kapıdan ödeme seceneklerı varmı

cok sagolun.hosbulduk

selam kızlar nasılsınız bakalım ben ve oğluşumda iyiyiz şükür birazdan alışveriş için çıkıcam ama hava baya soğuk çıkmam lazım eksiklerim hala var bebişinkiler tmmda hastane için kendi eksiklerimi halledeyim diyorum ama artık halledebildiğim kadarını halleder gelirim fazla dolaşamıyorum çünkü dua edin bana.

canım hoş geldin aramıza allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip eylesin.

canım kolay gelsin ,hangi ildesin nereye gideceksin alışveriş için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…