2011 Nisan Anneleri

kızlar ikinizinde başı saolsun allahım evlatlarınıza uzun ömür versin. şimdi siz kendinize dikkat etmeniz gerekiyo canınızda can taşıyosunuz dikkat et kendinize zaten bu aralar hepimiz duygusala bgladık :14: allah eşlerimizin yardımcısı olsun

canım cok sagolun.allah baska acılar yasatmasın hıcbırımıze.sagolun cok sagolun

Kızlar ikinizinde başı sağolsun... Allah size ve sevdiklerinize, bebeklerinize Sağlık ve uzun ömür versin... İkinizde duygusal olarak çok zor günler geçirmişsiniz... Ama unutmayın ki hayat devam ediyor... Ve size muhtaç Bebekleriniz olacak... Herşeylerimizi onların üstüne Kuracağız... Sizinle beraber üzüldüm... Ama dediğim gibi bundan sonra inşallah aileniz ve bebeklerinizle beraber güzel günler geçireceksiniz... Hep beraber...

ınsallah canım ınsallah hep ıyı gunler gorelım.hayatımız hep mutlu huzurlu gecsın.ıyıkı eslerımız var.ıonlarda olmasa ne yaparız.en buyuk destek eslerımız cocuklarımız.allah evlatlarımızdan eslerımızden ayırmasın hıcbırımızı

slm kızlar:74: . ya hızınıza yetişmek cok zor oku oku bitiremedim konuları. neyse artık napalım anladıgımız kadar katılırız bizde bebişimle:17: . ay kızlar cok heycenlıyım 2 bebegim olmasına karşılık istiyorum ki herşeyini ayarlım dursun gelim gidim bakım:78: snr diyorum napıyon kızım akkıllı ol daha cok var diyorum:19: kendime sizde böyle oluyomusunuz.

bebegın erkekmı canım

kızlar yahu gene benım karnım acıktı neolacak bu gıdışat

benimde bu 1-2 haftadır iştahım fena açıldı..ben de bilmiyorum bu gidişat ne olacak..:18:
ara öğün yemiyormusun,mesela ben bir ıhlamur çayı içtim biraz önce yanına da ufak bi kaçamak yaptım
hemeen,meyve filan yemeli..

aynen 2 haftadır inanılmaz bir iştehım var:56:ben bile kendime şaşırıyorum:18:ama önceden az kilo aldığım için takmıyorum, takmamaya çalışıyorum

kızlar esra erol hamıle ya.ben hayret edıyorum kadında hıcmı sıkıntı yok hıcmı mıdesı bulanmıyo lekelenmesı falan olmuyo.masallah dort ay oldu hala topuklu ayakkabılar gıyıyor habıre oynuyor.vallahı ben anlayamadım.demekkı bız curumusuz.ben ılk aydan berı hep yatıyorum.dusuk tehlıkseı yasadım ıkı aylık hamıleyken.gercekten ılgınc sızde dıkkat ettınızmı

ben elevıt yuzunden acıkıyorum.yada oylemı sanıyorum.ama gercekten elevıt cok ıstah acıyor :56:

canım ben de baştan beri elevit kullanıyorum ama ben de hiç iştah artışı yapmadı. bu son 1-2 haftalık mevzu benim kendi oburluğumla ilgili:1:ama belki bünyeden bünyeye değişiyordur. ben toplamda 5-6 kilo almış oldum şimdiye kadar. baya az aldım yani. ama bu biraz istemeden oldu. işten dolayı yani.

kızlar esra erol hamıle ya.ben hayret edıyorum kadında hıcmı sıkıntı yok hıcmı mıdesı bulanmıyo lekelenmesı falan olmuyo.masallah dort ay oldu hala topuklu ayakkabılar gıyıyor habıre oynuyor.vallahı ben anlayamadım.demekkı bız curumusuz.ben ılk aydan berı hep yatıyorum.dusuk tehlıkseı yasadım ıkı aylık hamıleyken.gercekten ılgınc sızde dıkkat ettınızmı

ben de bu aya kadar hiççç anlamamıştım bile:19:evimiz 5. katta ve asansörde yok. koşarak çıkıyordum. ama şimdi 2 kere mola veriyorum. Allah'a çok şükür bulantım kusmam vs hiç bişeyim olmadı. Ama bu ay anladım hamile olduğumu iice:1:o da son 3 ay kala bizim gibi olduğunda anlar canım:1:

slm kızlar 2 gün girmedim 2 saattir okuyorum geçmişi anca bitti herkez grip olmuş ya benimde eşim grip geçmez işallah bana benimde çok şiddetli kasık ağrım vardı dün doğurucammı acba dedim çok korktum gezdik 2-3 saat bebeğin eksiklerini bitirdik çok şükür odasını aldık ama bende bittim yani bugün dinlenmeye çalışıyorum sadece bebeğimin eşyalarını yıkadım astım ama çok abartmışım 2 çamaşırlık eşyası olmuş yarın kuruyuncada ütüleyip bohçalayıp koyucam çantasına kızlar çamaşırlarınızı yaıkarken 2 defa durulama yapın mutlaka geçenlerde agubuguda izlemiştim dr söylemişti gelelim sevgililer günü hediyesine sevgililer günü bana anlamsız geliyo 8 senedir tanıyoruz birbirizmiz sadece geçen sene sevgililer gününde hediye yaptırdım bize özel günleri kutlamayı seviyorum ben ama nerden estiyse geçen sene aklıma ikimizde bebklik fotoğraflarını verdim fotoğrafçıya dedim bunu tek bir fotoğraf olarak çıkart çok şirin oldu güzelde bi çerçeve aldım eşim bayıldı bu sene bişey almıcam güzel bi yemek hazırlarım mumlar falan çerçeveyide koyarız önümüze kızımız senin bebekliğinemi benimkinemi benzicek konuşuruız bütün gece :66:

canım ben de baştan beri elevit kullanıyorum ama ben de hiç iştah artışı yapmadı. bu son 1-2 haftalık mevzu benim kendi oburluğumla ilgili:1:ama belki bünyeden bünyeye değişiyordur. ben toplamda 5-6 kilo almış oldum şimdiye kadar. baya az aldım yani. ama bu biraz istemeden oldu. işten dolayı yani.

ben de bu aya kadar hiççç anlamamıştım bile:19:evimiz 5. katta ve asansörde yok. koşarak çıkıyordum. ama şimdi 2 kere mola veriyorum. Allah'a çok şükür bulantım kusmam vs hiç bişeyim olmadı. Ama bu ay anladım hamile olduğumu iice:1:o da son 3 ay kala bizim gibi olduğunda anlar canım:1:

ama onunkı bır baska sankı.ben hayretle ızlıyorum.yani ılk cocugu olmasına ragmen bu kadar rahat.hele sureklı bacak bacaga atması varya.aslında bacak bacaga atmak tehlıkelı dıye bılıyorum ben.bebege zarar verıyomussun oyle oturunca.ne bıleyım onlar hızmetcılerle yasıyolar tabı.bızler gıbı yemek yapma temızlık yapma dertlerı yok gecım dertlerı yok.ama rabbıme bın sukur canımız sagolsun.allah evlatlarımızı kocalarımızı bızden ayırmasın.rabbıme cok sukurler olsun

ama onunkı bır baska sankı.ben hayretle ızlıyorum.yani ılk cocugu olmasına ragmen bu kadar rahat.hele sureklı bacak bacaga atması varya.aslında bacak bacaga atmak tehlıkelı dıye bılıyorum ben.bebege zarar verıyomussun oyle oturunca.ne bıleyım onlar hızmetcılerle yasıyolar tabı.bızler gıbı yemek yapma temızlık yapma dertlerı yok gecım dertlerı yok.ama rabbıme bın sukur canımız sagolsun.allah evlatlarımızı kocalarımızı bızden ayırmasın.rabbıme cok sukurler olsun

amin canım çok şükür tabi halimize.aman bana bazen hayat bizim gibilere güzel geliyor. yani onların çok parası var hizmetçileri var belki ama hayatı anlamlı kılan biraz da onun için verdiğimiz mücadele gibi geliyor bana.

Back
X