- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #36.021
kızlar ikinizinde başı saolsun allahım evlatlarınıza uzun ömür versin. şimdi siz kendinize dikkat etmeniz gerekiyo canınızda can taşıyosunuz dikkat et kendinize zaten bu aralar hepimiz duygusala bgladıkallah eşlerimizin yardımcısı olsun
canım cok sagolun.allah baska acılar yasatmasın hıcbırımıze.sagolun cok sagolun

İnşallah bundan sonra bebeklerinizle eşlerinizle herşey çok güzel olur...hepimiz için
 İnşallah bundan sonra bebeklerinizle eşlerinizle herşey çok güzel olur...hepimiz için  
		 . ya hızınıza yetişmek cok zor oku oku bitiremedim konuları. neyse artık napalım anladıgımız kadar katılırız bizde bebişimle
 . ya hızınıza yetişmek cok zor oku oku bitiremedim konuları. neyse artık napalım anladıgımız kadar katılırız bizde bebişimle . ay kızlar cok heycenlıyım 2 bebegim olmasına karşılık istiyorum ki herşeyini ayarlım dursun gelim gidim bakım:78: snr diyorum napıyon kızım akkıllı ol daha cok var diyorum
 . ay kızlar cok heycenlıyım 2 bebegim olmasına karşılık istiyorum ki herşeyini ayarlım dursun gelim gidim bakım:78: snr diyorum napıyon kızım akkıllı ol daha cok var diyorum kendime sizde böyle oluyomusunuz.
 kendime sizde böyle oluyomusunuz.

( :2:
( :2: 

ben bile kendime şaşırıyorum:18:ama önceden az kilo aldığım için takmıyorum, takmamaya çalışıyorum
ben bile kendime şaşırıyorum:18:ama önceden az kilo aldığım için takmıyorum, takmamaya çalışıyorum ama belki bünyeden bünyeye değişiyordur. ben toplamda 5-6 kilo almış oldum şimdiye kadar. baya az aldım yani. ama bu biraz istemeden oldu. işten dolayı yani.
ama belki bünyeden bünyeye değişiyordur. ben toplamda 5-6 kilo almış oldum şimdiye kadar. baya az aldım yani. ama bu biraz istemeden oldu. işten dolayı yani.