2011 Nisan Anneleri

kızlar bende sizin desteklerinizden sonra biraz yürüyüş yapmaya cıktım kocamın yanına gittim.allahtan dün uzatmamıştık tartışmayıda bugun asık suratla gezmedık bıraz sahıle gıttık oturduk.dönerkende eve dalan ın roxy marka bebek deterjanını aldım bı yakınım kullanmıstı memnundu fıyatıda 2.95 cok uygun.bi deneyelim bakalım ne olcak tüller içinde kullanılıyormuş önerenlerde var zaten...

ıyı yapmıssın canım.tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır.her zaman tatlı olmak en ıyısı.hersey yoluna gırer sakın canını sıkma

kızlar dogumlarınıza kım gelecek.yanınızda kım kalacak.ben bu sefer yanlızım.kımsenın ne gelecegı var ne soracagı var.ıkı tane ablam var.ama ıkısıde hıc oralı bıle olmuyolar.annem hasta zaten.hastalık hastası annem aynı zamanda.ablalarım sehır dısındalar.ama uzayda degıller.bır hafta bıle gelseler ölmezler aslında.bırı ıstanbulda dıgerı kayserıde.ben ankaradayım.surada kac saatlık yollardalarki.ama olsun ne yapalım.çok suskur kocam var.kocamdan oncede yuce allahım var.rabbım ve esım bana yardım edecekler.ınsallah sag salım su dogumu bır yapabılsem.ama cok uzuluyorum kızlar.en kucuk kardeslerıyım ben onların.annemın zaten umrunda degıl benım hamılelıgım falan.

aa öle düşünme güzelim sen ya üzme kendini düşünüyodur onlar seni mutlaka anne kardeş bu belli etmiyolardır

kızlar dogumlarınıza kım gelecek.yanınızda kım kalacak.ben bu sefer yanlızım.kımsenın ne gelecegı var ne soracagı var.ıkı tane ablam var.ama ıkısıde hıc oralı bıle olmuyolar.annem hasta zaten.hastalık hastası annem aynı zamanda.ablalarım sehır dısındalar.ama uzayda degıller.bır hafta bıle gelseler ölmezler aslında.bırı ıstanbulda dıgerı kayserıde.ben ankaradayım.surada kac saatlık yollardalarki.ama olsun ne yapalım.çok suskur kocam var.kocamdan oncede yuce allahım var.rabbım ve esım bana yardım edecekler.ınsallah sag salım su dogumu bır yapabılsem.ama cok uzuluyorum kızlar.en kucuk kardeslerıyım ben onların.annemın zaten umrunda degıl benım hamılelıgım falan.

ahhh ahh ben de diyorum kimse gelmese kocişle bebişle lohusalığı atlatsam. ama maalesef bizim evde de 2 taraf da olacak. benim zaten iznim kısıtlı gelene nasıl git denecek. ne kadar kalacaklar. her akafadan bi ses çıkcak. ben de bunları düşünüyorum. bence sen daha şanslısın

allah allah nasıl annenin umurunda olmuyor anlamadım ya daha yakın kim var ki

evet ınsanın ınanası gelmıyo degılmı.ah bır bılsenız annemın dılı cok acıdır.çok kırıcıdır.ben onun ıcın canımı verırırım ama annem yıne kıyme bılmez.anlatsam kac sayfa surer.daha bır kere bebegın nasıl durumun nasıl demedı.okadar basımdan olay gectı annem hıc bana destek olmadı.allah acısını gostermesın.baska bısey ıstemıyorum ondan.keske ankaraya hıc gelmeseydık.tayınımız cıkmasaydı.yıne ben uzakta olsaydım.uzaktayken boyle olmuyodu.

valla leogörkem çok doğru söylüyo benimde başım kalabalık olucak ve ben kalabalığı hiç sevmem kocam bebeğim olsun sadece yanımd aistiyorum ama daha dün görümcvem bebek olunca ben sizden çıkmam dedi kara kara düşünüyorum resmen napıcam diye

Canım bende 5 aya kadar topuklu giyip oynuyordum ,sonrasında da giyebilirdim ama giymedim.Bizim ev işleri temizliğimiz daha tehlikeli onun orda oynamasından:18:,herkesin hamileliği farklı ilerliyor bazılarımızın zor bazılarımızın daha kolay. temizliğimi ütümü ablam yardım etmezse kendim yapıyorum.Allah korusun bebişlerimizi.:nazar:[/QUO

aynen benim de temizliği eşim ve annem yapıyor
hele deterjan ve şampuan kokusuna hala tahammül edemiyorum ellerimi sabunlarken bile nefes almıyorum eşim çamaşırlığın kapısını açsa öbür odadan bile kokusunu alıyorum. sağolsun eşim atıyor makinaya çamaşırı o asıyor bana kalsa kesin yapamazdım öğürtü geliyor çünkü. geçenlerde doktora da sordum sanki hiç geçmiyecek gibi dedi ki doğumdan sonra gidecek dedi hormon seviyen bir anda düşecek hepsi geçecek dedi . inşallah dedim yoksa düşünsenize hiçbir şey yapamam

evet güzelim ama ben lavantalı falan oluyo ya öle almadım rendelenmiş sabun aldım makine için güvenemedim öle kokulu olanlara hem zaten saf sabun gibisimi var çamaşır odam misler gibi kokuyo valla

kızlar çamaşırları yıkamak için acele etmiyor musunuz,daha var zaman 2 ayda o çamaşırlar çantalarda kötü kokmaz mı:26:

aa öle düşünme güzelim sen ya üzme kendini düşünüyodur onlar seni mutlaka anne kardeş bu belli etmiyolardır

yok oyle degıl ıste.herkes kendı menfaatınde.herkes kendı derdınde.ama ben onlara boyle yapmadım.allahım bılıyor onlar ıcın neler yaptıgımı.benım saf kalbım hep ıyılık yap edı bana.hıc kotuluk dusunmedım kımseye.ben kalbımın temızlıgınden ayakta duruyorum zaten.ama ellerının cocuguyum ben onların.bır hafta gelseler baksalar bana ne olurkı.ben sezeryanlı olacagım bırde.onun agrısı sancıcı cok oluyo.bırısı olmassa tek basına olmuyo.ben yasadım cunku ıkıncı cocugum olacak benım.ama gezmeye gelırler yaz olunca.yer ıcer gıderler.

hosbulduk ınsallah burada cok guzel seyler paylasacagız.bebeklerımız doguncada yıne bırbırımıze destek olalım.benım 12 yaşında bır oglum var kısmetse bu ıkıncı olacak.hayırlısıyla su bebeklerı kucagımıza alalım ınsallah.bu sefer cok heyecanlıyım ve cok sabırsızım:16:

inşallah. sen baya ara vermişsin hayırlısı olsun benim ilk bebeğim

selam kızlar,özledim sizi.uzun zamandır yazamıyordum çok şükür okullar tatil oldu artık rahat rahat takip edebileceğim.ikinci dönem bir hafta daha okula gideceğim ondan sonra doğum iznim başlıyor.özgürüm yani artık:8:

Oy oy oy kıyamam size.Herkesin umrundadır canım ama ikinci hamilelik olunca bide sorumluluk alacak yaşta olunca sanırım çok düşünmüyorlardır.Güveniyorlardır size.Bizim ilk hamilelik olduğu için ailelerde aynı şehirde olduğumuz için annemlerde kayınvalidemlerde doğumda yanımda olurlar diye düşünüyorum.Sonrasında bir süre kayınvalidemin yanında kalıcam çünkü annem ve kayınvalidem birbirlerine çok yakın,akrabalarda yakın ben hepsine uzağım.Hem gelecek misafirlerle ilgilenirler,hem benle hem bebişle.Biz tecrübeli olmadığımız için bize güvenemiyorlar galiba:17:

valla leogörkem çok doğru söylüyo benimde başım kalabalık olucak ve ben kalabalığı hiç sevmem kocam bebeğim olsun sadece yanımd aistiyorum ama daha dün görümcvem bebek olunca ben sizden çıkmam dedi kara kara düşünüyorum resmen napıcam diye

ınsanın annesı kadar yakın kım olabılırkı.en azından annen yanında olsa ıyı olmazmı.cok zor oluyo tek basına olmak.

kızlar çamaşırları yıkamak için acele etmiyor musunuz,daha var zaman 2 ayda o çamaşırlar çantalarda kötü kokmaz mı:26:

bende öle diyodum geçen sağlık ocağına gittim ebe dediki bu hafta kendinikinide bebğinkide hazırla dedim erken her şeye karşı hazırlıklı olmak lazım dedi 2 haftadır birde aç çantayı havalndır dedi ben hurçta aldım bitane onuda yıkadım 32 haftam olana kadar ona kopycam sonra havvalandırıp çantasına koyarım diye düşünüyorum kısmetse

bende öle diyodum geçen sağlık ocağına gittim ebe dediki bu hafta kendinikinide bebğinkide hazırla dedim erken her şeye karşı hazırlıklı olmak lazım dedi 2 haftadır birde aç çantayı havalndır dedi ben hurçta aldım bitane onuda yıkadım 32 haftam olana kadar ona kopycam sonra havvalandırıp çantasına koyarım diye düşünüyorum kısmetse

ya ben daha beşiğini bile almadım,bir sürü eksiğim var bu hafta gidip halledeyim barim:18:

Oy oy oy kıyamam size.Herkesin umrundadır canım ama ikinci hamilelik olunca bide sorumluluk alacak yaşta olunca sanırım çok düşünmüyorlardır.Güveniyorlardır size.Bizim ilk hamilelik olduğu için ailelerde aynı şehirde olduğumuz için annemlerde kayınvalidemlerde doğumda yanımda olurlar diye düşünüyorum.Sonrasında bir süre kayınvalidemin yanında kalıcam çünkü annem ve kayınvalidem birbirlerine çok yakın,akrabalarda yakın ben hepsine uzağım.Hem gelecek misafirlerle ilgilenirler,hem benle hem bebişle.Biz tecrübeli olmadığımız için bize güvenemiyorlar galiba:17:

ılk dogumumda annem yanımda kaldı.ozaman bız denızlıdeydık.kırkımızı cıkarana kadar kalmıstı yanımda.sımdı ıkımızde ankaradayız ama annem hıc oralı bıle olmuyor.ablamlar benım hıc bır amelıyatıma hastalıgıma hıcbıseyıme gelmedılerkı zaten.keske hıc ıyılık yapmasaymısım onlara belkı ozaman kıymetlı olurdum ınanın

hosbulduk ınsallah burada cok guzel seyler paylasacagız.bebeklerımız doguncada yıne bırbırımıze destek olalım.benım 12 yaşında bır oglum var kısmetse bu ıkıncı olacak.hayırlısıyla su bebeklerı kucagımıza alalım ınsallah.bu sefer cok heyecanlıyım ve cok sabırsızım:16:

hoş geldin canım,benim de 12 yaşında bir kızım var.Kızım başlarda çok hevesliydi ama şimdilerde pek umurunda değil.beni çok üzüyor ergenlik sorunlarımız başladı diyebilirim.sizde durum nasıl?

maşallah kızlar çamaşırlar yıkanıyor çantalar hazırlanıyor bende yıkanacak çamaşır da yok :1::1::1:
olsa da nasıl yıkayacağım bilmem öğüre öğüre yıkarım herhalde
ammma bu haftasonu gidip bişeyler almak istiyorum biryerden başlamam lazım dimi

ınsanın annesı kadar yakın kım olabılırkı.en azından annen yanında olsa ıyı olmazmı.cok zor oluyo tek basına olmak.

benimde ilk hamileliğm ve iki tarafında ilk torunu olduğu için herkez hevesli eşimin tarafı bebek için geliyo zaten benim içiin değil korkuyorum bazen onlardan bana kalıcakmı diye hatta dün kayınvalidem benimle yatsın dedi eşim yanımdaydı veremedim ağzının payını ama içimde kaldı memenide çıkar bide emzir dicektim töbe töbe

Back
X