2011 Nisan Anneleri

ende ıyıce hantallastım.çok zorlanıyorum iş guc yaparken.yurumek yok hareket yok.vallahı cok fena oldum bende.

ben kokusuz çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı aldım.bir nebze işe yarıyor onları kullanıyorum.zaten böyle devam ederse hayat çekilir mi?elektirik süpürgeside çok hafif bir süpürge çıkmış şajlıları elektiriklisi ondan aldım günlük kullanım için yeterli oluyor .

ende ıyıce hantallastım.çok zorlanıyorum iş guc yaparken.yurumek yok hareket yok.vallahı cok fena oldum bende.

ben lk hamileliğimde 9 kilo almıştım.hastaneden geldiğimizde 3 kilo fazlam vardı ,oda iki hafta içinde gitmişti .bunda daha şimdiden 10 kilo oldu.eee hareket yok ye iç yat.bakalım kaç kiloyla birireceğim takmayım diyorum am normaldede kilo konusunda çok takıntılıyımdır.eskisi gibi olamayacağım diye birtaz panikliyorum.

bendede aynı.hıc hareket yok.bıraz yurusem yoruluyorum hemen eve donmek ıstıyorum.bır gunde dort bes yeregıden ben sımdı merdıvenden ınmek bıle ıstemıyorum.cok hareketsız kaldık yandık vallahı.

selam kızlarr
biz geldikkk
nasılsınız?
iki gündür yoktum maşallah sayfalar almış başını gitmiş geçmişe bakamadım varmı yeni gelişmeler?

Canım sıkma canını boşver kimse senden kıymetli değil,onlar kaybederler.

aha kayınvalidesini çok seven birisi daha

selam kızlarr
biz geldikkk
nasılsınız?
iki gündür yoktum maşallah sayfalar almış başını gitmiş geçmişe bakamadım varmı yeni gelişmeler?

hoşgeldin canım,bende yeni geldim sayfalara bakıyordum bikaç saat girmeyincede birikiyo sayfalar üzülme:) nasılsınız paşayla,biz çok ağırlaştık aysu sen ne durumdasın,artık oturup kalkarken çok zorlanıyorum ve karnımın altı acıyor nedense:26::26:

senın sorunun neydı.neler oldu.uzulmeyeceksen bıraz anlatırmısın canım

benim ikili ve üçlü taramalar aslında sorunsuz çıktı ama yaştan dolayı doktorum amnisentez yapalım dedi biz de kabul ettik.benim asıl sorun bitmek bilmeyen bir kanama başladı epey hastanede yatmak zorunda kaldım.bu kadar kanamya düşmüştür diyorum doktor ulturasonla bir bakıyor kalp atışları var.kötü günlerdi.şimdide bu nedenlerden dolayı her şey yasak.

cok gecmıs olsun.ınsallah bıttı o kotu gunler hepımız ıcın ıyı seyler olacak ınsallah canım

off yaaa doğalgaz saatinin pili bitmiş ne ocakta nede kombide gaz var. bende ev niye soğudu diyorum.adamları aradım yarın gelebiliriz diyorlar.

off yaaa doğalgaz saatinin pili bitmiş ne ocakta nede kombide gaz var. bende ev niye soğudu diyorum.adamları aradım yarın gelebiliriz diyorlar.

bızımde bıtmıstı gecen hafta gecearamıstık sabah geldıler.gaz tamamen kesılıyomus pıl bıtınce.zor olacak bu aksam ısınız zor.aman usutme dıkkat et.

allahtan uzaktalar benım kayınvalıdeler.aman benden uzak olsunda nereye yakın olursa olsun.

benim kayınvalidem çok yaşlı bana hiç bir zararı yok.bende de bir görümce var geldimi gitmek bilmez (kocamı kendi doğurdu sanıyor)köşe yastığı gibi oturur herşeyi ayağına bekler.şimdide gelmek istiyormuş.neymiş beni bu halimle çok görmek istiyormuş.sanki hiç hamile görmedi.gezecek ya bahane.benim kendime hayrım yok.eşimle dün bu yüzden kavga ettik.bereket bugün alttan aldı da barıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…