2011 Nisan Anneleri

ya kızlar ben çantamı almıştım ama şimdi nisan anneleri gurubundan eksik kalmamak için bir tane de bu çantadan mı alsam diye düşünüyorum valla

canım ben 4.5-5 aylıkken bebişim işe dönmek zorunda kalacağım maalesef. o yüzden almayı düşünüyorum. benim yeni anne olmuş arkadaşlarım aldı. ama ben doğduktan sonra almayı düşünüyorum. hem bana şey dediler yani bebek emdi doydu diyelim. sonra göğüste süt birikti ama bebek tok. onu sağmak gerekiyomuş yoksa çok ağrı yapıyomuş tatlım

görkeeeemm kızının ismine karar verdin mi canım ya???

canım nasip olursa BERİL olacak

Kızlar ağlamak istiyorum. Az önce kuzenim geldi laf arasında annen umreye gidiyor dedi dün aksam belli olmus teyzem annanemi umreye götürmek istiyordu yanında da yardımcı olarak yengem olacaktı ama yengem e dayım izin vermemiş o yüzden aksam annemi aramıslar annem de kabul etmiş ..hemen tarihi sordum sanırım nisan dedi bası da olabilirmiş sonu da umre tarihi de belli değil benim doğum tarihimde annemi aradım evde yok sohbete gitmiş çok merak ediyorum annem gerçekten umreye gidiyormu ve eğer nisan ayında ise kızım doğum yapacak diye aklına gelmedi mi düğünümde yanımda olmadı sanırım doğumda da olmayacak eğer benim doğum hiç aklına gelmediyse ve umreye gitmeyi düşünüyorsa bir daha annem e gitmeyi düşünmüyorum ve şu işin aslını öğrenmek için sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:

bende calısıyorum canım ve 13 hafta iznim olacak muhtemelen dogumdan sonra.bende burada ofısde yenı dogum yapan arkadaslarla konustum.sut sagma makınesını kesınlıkle almalısın dedıler.cunku ızın bıtınce bebege gun oncesınden sutunu sagıp bırakmak gerekecekmıs.bebege bırakmasan bıle tum gun emzırmedıgın ıcın gogusler cok sıskın ve agrılı oluyormus. :26:
makıne olarakda dreamers ın dedıgı gıbı medela elektrıklıyı onerdıler.bakalım bende almadım ama ızne ayrılınca alayım dıorum.

dur tatlım sinir yapma bu kadar
benimde kayınvalide kayınpeder gidiyo umreye 4 nisanda gidiyolarmış 1 haftaymış zaten ananenle konuşmadan stres yapma sende

belki de unutmustur cnm ya bence sakin bi şekilde olayın aslını öğren snrası için senin düşündüğün gibiyse annenin seni yalnız bırakmaması gerekiyor sonucta doğum cok önemli bi olgu..allah korusun yani...

benim çantam hazır gibi bi tek kendi iç çamaşırlarımın yıkanıp konması kaldı sanırım.ama ne zamna baksam bi eksik buluyorum valla

selam kızlar bugün nasılsınız bakalım bebişim bugün cok hareketlii

hoşgeldin cnm
biz iyyiz ya sen nasılsın?

ayy sınırlenme şimdiden yaa.du bakalım işin aslını bir öğrende.bence annenin vakitten haberi yoktur.öylesıne tamam demiştir.işin aslını öğrende bizede haber et bari
sizde ayrı şehirlerdemisiniz annenle.ben oyleyım cok zoruma gıdıyor.

şimdiii kızlar ortalama olarak 32 haftada çantaları hazırlamak gerek dimi
peki içinde dur dur bu eşyalar kırışmayacakmı geri

Canım annenden duymadan strese girme...tabiki seni düşünüyordur....şimdi boşu boşuna kendini üzme

ay evet görkemcim söylemiştin unutmuşum kusura bakma:78: annemler ECE son kararın mı deyince bneim aklım karıştı yine sizlerde durum ne bir bakayım dedim

şimdiii kızlar ortalama olarak 32 haftada çantaları hazırlamak gerek dimi
peki içinde dur dur bu eşyalar kırışmayacakmı geri

bencede yaaa ..daha erken deilmii :44:
ben mi cok ağırkanlıyım acaba.
37.haftada izne ayrılcam ınsallah o zaman bakarım dıyordum
Allahım bu ne rahatlık bendekii :89:
dscikim sende aldın aldın bi corapları kaldı masallah.benım annemın aldıkları harıç daha çöpüm yok haa.

benim çantam hazır gibi bi tek kendi iç çamaşırlarımın yıkanıp konması kaldı sanırım.ama ne zamna baksam bi eksik buluyorum valla

hoşgeldin cnm
biz iyyiz ya sen nasılsın?

iyiyiz cnm ben de bugün cantamı hazırlamaya baslıcam ama dısarı cok soğuk hasta olmak istemediğim için cıkamıyorumm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…