- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.341
dscopur , leegorkemm tatlım sizde çalışan anne olacaksınız o açıdan sizi bildiğim için soruyorum ama başka çalışan yada almak isteyen annelerde olursa cvp larını bekliyorum kızlaaar..
Süt sağma aleti alacak mısınız canlar, hangi markayı almayı düşünüyorsunuz..
görkeeeemm kızının ismine karar verdin mi canım ya???
dscikiim sende mi aldın cantadan..
kızlar avıvo canta alanlar hangı sıteden almıstınız bana bı lınk verırmısınız bende baksam
dscopur , leegorkemm tatlım sizde çalışan anne olacaksınız o açıdan sizi bildiğim için soruyorum ama başka çalışan yada almak isteyen annelerde olursa cvp larını bekliyorum kızlaaar..
Süt sağma aleti alacak mısınız canlar, hangi markayı almayı düşünüyorsunuz..
Kızlar ağlamak istiyorum. Az önce kuzenim geldi laf arasında annen umreye gidiyor dedi dün aksam belli olmus teyzem annanemi umreye götürmek istiyordu yanında da yardımcı olarak yengem olacaktı ama yengem e dayım izin vermemiş o yüzden aksam annemi aramıslar annem de kabul etmiş ..hemen tarihi sordum sanırım nisan dedi bası da olabilirmiş sonu da umre tarihi de belli değil benim doğum tarihimde annemi aradım evde yok sohbete gitmiş çok merak ediyorum annem gerçekten umreye gidiyormu ve eğer nisan ayında ise kızım doğum yapacak diye aklına gelmedi mi düğünümde yanımda olmadı sanırım doğumda da olmayacak eğer benim doğum hiç aklına gelmediyse ve umreye gitmeyi düşünüyorsa bir daha annem e gitmeyi düşünmüyorum ve şu işin aslını öğrenmek için sabırsızlanıyorum
ya kızlar ben çantamı almıştım ama şimdi nisan anneleri gurubundan eksik kalmamak için bir tane de bu çantadan mı alsam diye düşünüyorum valla
Kızlar ağlamak istiyorum. Az önce kuzenim geldi laf arasında annen umreye gidiyor dedi dün aksam belli olmus teyzem annanemi umreye götürmek istiyordu yanında da yardımcı olarak yengem olacaktı ama yengem e dayım izin vermemiş o yüzden aksam annemi aramıslar annem de kabul etmiş ..hemen tarihi sordum sanırım nisan dedi bası da olabilirmiş sonu da umre tarihi de belli değil benim doğum tarihimde annemi aradım evde yok sohbete gitmiş çok merak ediyorum annem gerçekten umreye gidiyormu ve eğer nisan ayında ise kızım doğum yapacak diye aklına gelmedi mi düğünümde yanımda olmadı sanırım doğumda da olmayacak eğer benim doğum hiç aklına gelmediyse ve umreye gitmeyi düşünüyorsa bir daha annem e gitmeyi düşünmüyorum ve şu işin aslını öğrenmek için sabırsızlanıyorum
evet kuşummmm bende aldımmm sendemi alcannnnn
varya diğer kızlar burda yakalasa bizi kazığa oturturlar
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben ve bebişimde iyiyiz şükür bugun hastane çantama girecek malzememerimi ayırdım bebişinkileride ayırdım yıkanacakları yıkama başladım ama hala ufak tefek eksiklerim var artık çantayı yerleştirdikce eksikleri tamamlarım sizler başladınızmı çantaları hazırlamaya.
selam kızlar bugün nasılsınız bakalım bebişim bugün cok hareketlii
Kızlar ağlamak istiyorum. Az önce kuzenim geldi laf arasında annen umreye gidiyor dedi dün aksam belli olmus teyzem annanemi umreye götürmek istiyordu yanında da yardımcı olarak yengem olacaktı ama yengem e dayım izin vermemiş o yüzden aksam annemi aramıslar annem de kabul etmiş ..hemen tarihi sordum sanırım nisan dedi bası da olabilirmiş sonu da umre tarihi de belli değil benim doğum tarihimde annemi aradım evde yok Yasakli Sitee gitmiş çok merak ediyorum annem gerçekten umreye gidiyormu ve eğer nisan ayında ise kızım doğum yapacak diye aklına gelmedi mi düğünümde yanımda olmadı sanırım doğumda da olmayacak eğer benim doğum hiç aklına gelmediyse ve umreye gitmeyi düşünüyorsa bir daha annem e gitmeyi düşünmüyorum ve şu işin aslını öğrenmek için sabırsızlanıyorum
şimdiii kızlar ortalama olarak 32 haftada çantaları hazırlamak gerek dimi
peki içinde dur dur bu eşyalar kırışmayacakmı geri
benim çantam hazır gibi bi tek kendi iç çamaşırlarımın yıkanıp konması kaldı sanırım.ama ne zamna baksam bi eksik buluyorum valla
hoşgeldin cnm
biz iyyiz ya sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?