- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.381
# erenhava
# mavili34
# aysu87
# kepekliekmek
# tatlişoğlum
# leegorkemm
# eska
# Zeze80
# tuba335
# mesa
# ayca22
# esteem
# 300110
# Canikim
# ..ERVA..
# KEJA
Merhaba güzel anneler, umarım iyidir herkes.. Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum iyi ki sizler varsınız da minik mucizelerimizi, sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi paylaşabiliyoruz.. Aileleri yakın olanlara ne mutlu yaa, yapılacak o kadar çok şey var ki, nasıl altından kalkarım diye düşünüp bunalıyorum bazen.. doğum ve bebek için yaptıklarınızı, yapacaklarınızı burda paylaşıyosunuz ya okuyup rahatlıyorum, neler yapılacak öğreniyorum.. bayılıyorum size yaa şeker anneler
ya kızlarrr bendeki saçmalığa bakın çocuğun herşeyi hazır ama ben bu kıza hiiiç çorap almamışım yavrum çorapsız kaldı alıcam alıcam diyorum unutuyorum
hoşgeldin cnm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
cnm benim arkadaşımda var bunun aynısı.çift olmnasının hiç bi avantajı yok diyo bide bu kadar pahalısınada gerek yokmuş diyo çok pişmanın 300 tl verdim yazık diyo.
evet tatlım artık 33 ten gün almaya başladık.
benim eşim tekstilci poşetten yana hiç sıkıntı çekmedim hemen getirdi zaten elinde varmış
bende ambalaşjıdan alırım 10 15 tane iş görür
ay ilk sen mi doğurucan topicten
yaw bende oyle dusundum ama aynı sıtede tek pompalısıda 299 lıra ..aynı paraysa cıft pompalı olmasının bı zararı olmaz dıye dusundum.
gerçi başka sitelere bakmadım oralarada daha ucuza vardır belkım.
nizam intizam ve tertipte son nokta..hanımla hepinizi ayakta alkıslıyorum. :81: :81:
Allahım benide böyle yap
inş..yara olmaz bizimkiler..birde kanarsa nasıl emziricez..allahım sen bizi koruay evet haklısın tatlım taksim de buluşalım kızlar çantalarınızı takın gelin muhakkak tanırız birbirimizi
kuşum ben doğumdan sonra işe devam etmeyeceğim için almıycam süt sağma zamazingosu ama benim arkadaşta lansinohunki vardı ve kullanamadı zaten göğüsleri yara olmuştu elle sağıyodu
Bende elektrikli mi alsam oda çekerken acıtıyor dedi bi arkadaşım..elle sağılana da birşey diyorlar.amaaaan napçam bilmiyorum..tek duam göğüs uçlarım yara olmasıncanım ben 6.aydan sonra başlayacağım çalışmaya Eylülde açılcak okullar malum. onun için pompa almaktan vazgeçtim. alırsam medela elektrikliyi düşünüyordum. ama ihtiyacımız olmayabilir. gerek duyarsakta netten sipariş ederiz 2 güne gelir diye düşünüyorum.
tabi çalışmayan annelere de lazım..bi aile dostumuz 8 aylıkken doğum yaptım..bebeği 2-3 hafta küveze aldılar..hergün sütünden sağıp hastaneye götürmüştü..canım aslında suan calısıyroum ama dogumdan sonra butun ızıznler ücretsız ızın felan derken 2013 ocakta baslayacagım ınsallah ışe.ama genede süt sağma makınası almayı dusunuyorum kımı zaman gerekebılıyormus ıns sarılık felan olmazlar ama ozellıkle o donemlerde ne oldugunu anlamadan panıkle aldık dıyor bırcok arkadas o nedenle alsam dıyorum belkı hıc kullanmayız ama bı kosede dursun neme lazım.
Merhaba canım,çantaya yerleştirmeye başlamak erken değil mi?şu açıdan diyorum..cicişler kat izi falan olmaz mı şimdidenmerhaba kızlar nasılsınız bakalım ben ve bebişimde iyiyiz şükür bugun hastane çantama girecek malzememerimi ayırdım bebişinkileride ayırdım yıkanacakları yıkama başladım ama hala ufak tefek eksiklerim var artık çantayı yerleştirdikce eksikleri tamamlarım sizler başladınızmı çantaları hazırlamaya.
Kızlar ağlamak istiyorum. Az önce kuzenim geldi laf arasında annen umreye gidiyor dedi dün aksam belli olmus teyzem annanemi umreye götürmek istiyordu yanında da yardımcı olarak yengem olacaktı ama yengem e dayım izin vermemiş o yüzden aksam annemi aramıslar annem de kabul etmiş ..hemen tarihi sordum sanırım nisan dedi bası da olabilirmiş sonu da umre tarihi de belli değil benim doğum tarihimde annemi aradım evde yok sohbete gitmiş çok merak ediyorum annem gerçekten umreye gidiyormu ve eğer nisan ayında ise kızım doğum yapacak diye aklına gelmedi mi düğünümde yanımda olmadı sanırım doğumda da olmayacak eğer benim doğum hiç aklına gelmediyse ve umreye gitmeyi düşünüyorsa bir daha annem e gitmeyi düşünmüyorum ve şu işin aslını öğrenmek için sabırsızlanıyorum
ay evet görkemcim söylemiştin unutmuşum kusura bakma:78: annemler ECE son kararın mı deyince bneim aklım karıştı yine sizlerde durum ne bir bakayım dedim
İyiyim canım teşekkürler
bebiş yorgun sanki bugün, dün çok tepindi, döndü dolandı tüm gün, bugün daha sakin fazla kıpırdamıyo endişelendiriyo annesini.. :18:
saol kuşummmmm öpüyoruz seniiiiçorabınıda ben alırım yavru düşündüğün şeye bak
valla o yaralarla ben nasıl emziririm yapamam yani offff inşallah yara olmaz ben şimdiden kremlemeye başladıminş..yara olmaz bizimkiler..birde kanarsa nasıl emziricez..allahım sen bizi koru
bende elektrikli mi alsam oda çekerken acıtıyor dedi bi arkadaşım..elle sağılana da birşey diyorlar.amaaaan napçam bilmiyorum..tek duam göğüs uçlarım yara olmasın
tabi çalışmayan annelere de lazım..bi aile dostumuz 8 aylıkken doğum yaptım..bebeği 2-3 hafta küveze aldılar..hergün sütünden sağıp hastaneye götürmüştü..
merhaba canım,çantaya yerleştirmeye başlamak erken değil mi?şu açıdan diyorum..cicişler kat izi falan olmaz mı şimdiden
İyiyim canım teşekkürler
bebiş yorgun sanki bugün, dün çok tepindi, döndü dolandı tüm gün, bugün daha sakin fazla kıpırdamıyo endişelendiriyo annesini.. :18:
canım sinirlenme,sonuçta umre nasip olunca gidiliyor.o tarihlerde yoksada gelince yanında olur.
merak etme canım..bazen çok yaramaz oluyorlar bazen de sessiz sakin...endişelenme şeker sorunun yoksa tatlı birşeyler ye öyle dinle bak neler yapıyor bıcırık
cnm benim doktorum 10 kere hareket etmeli demişti sabahtan kalkınca say dedi.bende sayıyorum bazen çok hareketli oluyolar evet ama bazende uyuyolar.telaşlanma cnm
Kızlar sırt ağrılarınız oluyormu
bugün benim sırtım fenaaaa
Kızlar sırt ağrılarınız oluyormu
bugün benim sırtım fenaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?