2011 Nisan Anneleri

kızlar süt pompaları için %0 BPA olanları secin diyolar BPA zararlı bir maddeymiş.Phillipsinkilerde BPA yok diye amblemi var ama hiö bir sitede philips kalmamış..sanırım tüm anneler onu almış.Bilemedim ben de fiyatlar arasında cok fark var niye bu kadar farklı onu da anlayamadım.Aslında bu hamilelik benim algılarımı kapattı sanırsam azcık bu aralar hiçbişey anlamaıyorum

canım benim gerçekten burada herşeyi paylaşmak insanı çok rahatlatıyor...hiç sıkılıp bunalma herşey halloluyor görüyorsun kimse kimseden farklı değil hepimiz hemen hemen aynı durunlardayız işte...inşallah birkeç ay sonra bebişlerimizi tatlılıklarını yaramazlıklarını anlatıcaz burada

İyiyim canım teşekkürler
bebiş yorgun sanki bugün, dün çok tepindi, döndü dolandı tüm gün, bugün daha sakin fazla kıpırdamıyo endişelendiriyo annesini
.. :18:

bende ambalaşjıdan alırım 10 15 tane iş görür
ay ilk sen mi doğurucan topicten

10-15 yeter cnm tabiki.
valla benden önce olanlar var sezeryan olucakları için.ama kısmet valla bu işler :)

cnm tabiki aynı markayı alıcaksan aynı paraysa çiftli olması daha mantıklı.
ama farklı markaların farklı modellerin vardır daha uygun fiyatlara.

inş..yara olmaz bizimkiler..birde kanarsa nasıl emziricez..allahım sen bizi koru
Bende elektrikli mi alsam oda çekerken acıtıyor dedi bi arkadaşım..elle sağılana da birşey diyorlar.amaaaan napçam bilmiyorum..tek duam göğüs uçlarım yara olmasın
tabi çalışmayan annelere de lazım..bi aile dostumuz 8 aylıkken doğum yaptım..bebeği 2-3 hafta küveze aldılar..hergün sütünden sağıp hastaneye götürmüştü..
Merhaba canım,çantaya yerleştirmeye başlamak erken değil mi?şu açıdan diyorum..cicişler kat izi falan olmaz mı şimdiden

Canım sinirlenme,sonuçta umre nasip olunca gidiliyor.O tarihlerde yoksada gelince yanında olur.

İyiyim canım teşekkürler
bebiş yorgun sanki bugün, dün çok tepindi, döndü dolandı tüm gün, bugün daha sakin fazla kıpırdamıyo endişelendiriyo annesini

merak etme canım..bazen çok yaramaz oluyorlar bazen de sessiz sakin...endişelenme şeker sorunun yoksa tatlı birşeyler ye öyle dinle bak neler yapıyor bıcırık

çorabınıda ben alırım yavru düşündüğün şeye bak
saol kuşummmmm öpüyoruz seniiii

valla o yaralarla ben nasıl emziririm yapamam yani offff inşallah yara olmaz ben şimdiden kremlemeye başladım

İyiyim canım teşekkürler

cnm benim doktorum 10 kere hareket etmeli demişti sabahtan kalkınca say dedi.bende sayıyorum bazen çok hareketli oluyolar evet ama bazende uyuyolar.telaşlanma cnm

merak etme canım..bazen çok yaramaz oluyorlar bazen de sessiz sakin...endişelenme şeker sorunun yoksa tatlı birşeyler ye öyle dinle bak neler yapıyor bıcırık

Dün kontroldeydik şekerimiz yokmuş.. bi de koca bi bardak şekerli su içirdiler, ben de biraz çikolata yemiştim akşama doğru ondan çok hareketlenmiş demek ki bugün de dinleniyo heralde yaramaz kızım

cnm benim doktorum 10 kere hareket etmeli demişti sabahtan kalkınca say dedi.bende sayıyorum bazen çok hareketli oluyolar evet ama bazende uyuyolar.telaşlanma cnm

Her sabah beni kaldırmak için uğraşıyodu, bu sabah pek çaba göstermedi.. bi de doktor dün, hareketleri azalırsa ara beni demişti evham yaptım.. senin dediğin gibi ben de sayayım yarından itibaren canım saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…