2011 Nisan Anneleri

yakın oturuyoruz cnm aramızda 3 km var

şimdiii kızlar ortalama olarak 32 haftada çantaları hazırlamak gerek dimi
peki içinde dur dur bu eşyalar kırışmayacakmı geri

cnm ben hazırladım sayılır çantamı.her takımı ayrı ayrı şeffaf poşetlerle poşetledim karışmasın diye bide güzelce katlayıp koyunca düzenlide olursa kırışmaz.

sen nasıl bırsey almıstın.benzer mi.
onunda fotografını koysan bakardık

canım benim aldığım 50 TL büyük alt açması biberonu sıcak tutmak için kılıfı falan var cepleri falan çok şimdi işteyim becerebilirsem pazartesi fotoğrafını çekip eklerim ama hiç anlamam bu işlerden internet cahiliyim benama denicem

e bacıııı artık gitde yap şu alışverişi sende çok sallama bu haftasonu başla mesela
kız 1 çift çorap yok nasıl unutmuşum oysaki mağazalardaki en sevimli eşyaların başında çoraplar geliyo
37 de geç olmazmı offf benimde aklım karışık ne zaman yapmalı bu çantayı naapmalı

# erenhava
# mavili34
# aysu87
# kepekliekmek
# tatlişoğlum
# leegorkemm
# eska
# Zeze80
# tuba335
# mesa
# ayca22
# esteem
# 300110
# Canikim
# ..ERVA..
# KEJA

Merhaba güzel anneler, umarım iyidir herkes.. Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum iyi ki sizler varsınız da minik mucizelerimizi, sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi paylaşabiliyoruz.. Aileleri yakın olanlara ne mutlu yaa, yapılacak o kadar çok şey var ki, nasıl altından kalkarım diye düşünüp bunalıyorum bazen.. doğum ve bebek için yaptıklarınızı, yapacaklarınızı burda paylaşıyosunuz ya okuyup rahatlıyorum, neler yapılacak öğreniyorum.. bayılıyorum size yaa şeker anneler

cnm ben hazırladım sayılır çantamı.her takımı ayrı ayrı şeffaf poşetlerle poşetledim karışmasın diye bide güzelce katlayıp koyunca düzenlide olursa kırışmaz.
senin de az kaldı be aysucuğum
ya o tek tek poşetleme işi benimde kafama yattı ambalajcıdan bende şeffaf yapışkanlı poşet alıp onlara koyucam inşallah

bence de ....acaba dolapta bekletsek sonra yerleştirsek nasıl olur:96:

bilmiyıom ki nasıl yapsak

bir de şeffaf poşetlerin üzerine de içinde ne olduğunu yazmıslar karısmasın diye...ben de öyle yapmayı düşünüyorum..hemşireler giydirirse karısmaz en azından dimi:26:

saol cınımcım.ben cok meraklı biri oldum ya hamıle olunca.
ne var ne yok kım ne almıs nasıl almıs sürekli merak aşermesindeyim

hoşgeldin cnm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?

cnm benim arkadaşımda var bunun aynısı.çift olmnasının hiç bi avantajı yok diyo bide bu kadar pahalısınada gerek yokmuş diyo çok pişmanın 300 tl verdim yazık diyo.

senin de az kaldı be aysucuğum
ya o tek tek poşetleme işi benimde kafama yattı ambalajcıdan bende şeffaf yapışkanlı poşet alıp onlara koyucam inşallah

bilmiyıom ki nasıl yapsak

evet tatlım artık 33 ten gün almaya başladık.
benim eşim tekstilci poşetten yana hiç sıkıntı çekmedim hemen getirdi zaten elinde varmış

bende ambalaşjıdan alırım 10 15 tane iş görür
ay ilk sen mi doğurucan topicten

yaw bende oyle dusundum ama aynı sıtede tek pompalısıda 299 lıra ..aynı paraysa cıft pompalı olmasının bı zararı olmaz dıye dusundum.

gerçi başka sitelere bakmadım oralarada daha ucuza vardır belkım.

105 liradan baslıyor nette baska sıtelerde tek pompalının fıyatı.daha uyguna varmıs yanı ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…