- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.321
canım hiç bilmiyorum
slmlar kızlar ..
bende geldim kızımla.nasılsınız..
su cantayı bende cok merak ettıım.siz memnun kalınca cok alasım geldı
bi ortak daha istermisinizz :93:
kızlar merhaba
çok önermişsiniz bende sipariş ettim avivo çantadan.yanına emzirme sütyeni,atleti,bebişim için emzik kutusu, ateş ölçer ekledim.74 lira tuttu sipariş verdikten sonra baktımki 75 liraya kargo bedavaymışşans işte
sizler nasılsınız?
görkemm kuzum nasılsın?
cantaya bakıyorsun galiba sende::))
ayy yerim ben onun poposunu annesi yaaa..özellikle yemek te yiyince dediğin gibi nefes almak acaip zorlaşıyorsaol cnm bende iyiyim allaha şükür.
benim oğluşum bazen poposunu bi dikiyo göğüs kafesime doğru bende vuruyom poposuna indir oğlum poponu nefes alamıyorum diyorum
Aramıza hoşgeldin tatlımselam arkadaslar ben yeşim ankaradan katılıyorum aranıza.benı tanımayanlar oldugu ıcın kendımı hatırlatayım dedım.kısmetse benımde kızım olacak.rabbım hepımıze saglıklı nurtopu gıbı bebekler nasıp etsın
Selam canım..hoşgeldin..ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın?slmlar kızlar ..
bende geldim kızımla.nasılsınız..
su cantayı bende cok merak ettıım.siz memnun kalınca cok alasım geldı
bi ortak daha istermisinizz :93:
canım benim ben iim. sen nasılsın?keçileri dağıttınmıevet canım çantaya bakıyordum. kararsız kaldım çünkü böyle geniş süslü çantalar var burda bazı mağazalarda. onlarda 20. ve gerçekten çok şık. millet normal çanta olarak kullanıyor. ben bebiş için kullancam. acaba onlardanmı alsam diye düşünüyorum
anacım kaç kişi aynı çantayı kullancaz maşallah bize yaaa nisan annelerinin topunun çantası aynı
ben 4 tl kargo ücreti verdim kızlar
selam.kahverengı dıye yazmıslar cantayı ama lacıvert gıbı gorunuyo.sen ne renk aldın.gercekten kahve tonlarımı canta bana lacıvert gıbı gorunuyo
iyiyiz canım şükür.benim kızda poposunu nereye koyacağını bilemiyor doğrusuhoşgeldin cnm.
biz iyyiz ya sen nasılsın?
kötü bi şans olmuş sadece 1 tl yüzünden.
anacım kaç kişi aynı çantayı kullancaz maşallah bize yaaa nisan annelerinin topunun çantası aynı
ben 4 tl kargo ücreti verdim kızlar
ay evet haklısın tatlım taksim de buluşalım kızlar çantalarınızı takın gelin muhakkak tanırız birbirimiziiyiyiz canım şükür.benim kızda poposunu nereye koyacağını bilemiyor doğrusuöyle bir geriniyorki bazen canım yanıyor şimdi çıkacak diyorum.sola yatsam beğenmiyor sağa yatsam beğenmiyor şimdiden parmağında oynatıyor beni cimcime
didemcim kırmızı karanfil gibi olcak bizimki kimde bu çantadan görsek bilcez ki o bir nisan annesi
dscopur , leegorkemm tatlım sizde çalışan anne olacaksınız o açıdan sizi bildiğim için soruyorum ama başka çalışan yada almak isteyen annelerde olursa cvp larını bekliyorum kızlaaar..
Süt sağma aleti alacak mısınız canlar, hangi markayı almayı düşünüyorsunuz..
dscopur , leegorkemm tatlım sizde çalışan anne olacaksınız o açıdan sizi bildiğim için soruyorum ama başka çalışan yada almak isteyen annelerde olursa cvp larını bekliyorum kızlaaar..
bende iyiyim canım dağıttım canım kecileri:))
bencede şık birsey al canım cünkü bütün yaz onu takıcaz
ben de şık bir şey istiyorum burda pek görmedim netten bakıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?