- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.401
Kızlar sırt ağrılarınız oluyormu
bugün benim sırtım fenaaaa
benim belim ve kuyruk sokumum çok ağrıyo cnm.bazen yerimden bile kalkamıyorum.bi krem var onu sürüyorumda öle rahatlıyorum.
bel bendede oluyodu ama sırtım belimi solladı bilgisayarda yazamıyorum fn yabenim belim ve kuyruk sokumum çok ağrıyo cnm.bazen yerimden bile kalkamıyorum.bi krem var onu sürüyorumda öle rahatlıyorum.
benim cok oluyor uykumdan bile uyandırıyor
oluyor canım, aynı pozisyonda uzun süre kalmamak gerek, ara sıra uzanmak gerek geçiyo sonra.. Geçmiş olsun, dinlenmeye bak fırsatın varsa..
kızlar sırt ağrılarınız oluyormu
Kızlar sırt ağrılarınız oluyormu
o bende de oluyor canım..oturuş pozisyonundan mıdır..yada sürekli pc başında oturmaktan mıdır bilmyrumbel bendede oluyodu ama sırtım belimi solladı bilgisayarda yazamıyorum fn ya ay napcaz böyle işimiz var valla
benim kronikleşti artık hep ağrır bilgisayardan oluyor cnm hep oturuyoruz
hangi krem cnm sakıncası yok mu
allah allah o neden oluyokigeçmiş olsun canım....ya benim sırtım değil de biraz yürüdüm mü veya ayakta kaldımmı bacaklarım titriyor...sanki yere düşüvercekmişim gibi oluyorum
o bende de oluyor canım..oturuş pozisyonundan mıdır..yada sürekli pc başında oturmaktan mıdır bilmyrum
cnm aloe vera diye bi marka var avon sistemi gibi satışları.bu krem heat lotion diye bi kremi ben gebelikten öncede kullanıyodum.bu bitkisel bi krem diğer kremleri gebelerin kullanması zararlı olduğu için ağrım çok çekilmez olduğunda az bişi sürüyorum o bile rahatlatıyo.bu diğer kremler gibi değil bir damlası bile yetiyo kuyruk sokumuma.
o zman da ayy zamanımız kalmadı şunu yapayım bunu da yapayım diye..yine totomuz yere gelmez bizim tatlımallah allah o neden oluyoki
ayyy şöle bol bol dinlensek artık eve çıkıp
satan kim varki nerden buluruz
o zman da ayy zamanımız kalmadı şunu yapayım bunu da yapayım diye..yine totomuz yere gelmez bizim tatlım
ççokk sinirliyimmmeşimin 1 halası başka şehirde. 2 halası burda. geçen hafta cuma gelmişler izmire. hiç haber vermediler 1 haftadır. bugün aramışlar akşam iş çıkışı gel bizi al size gelcez diye. eşim de ben arabayla gelmedim bugün demiş. yarın al demişler. ayy insanlardaki düşüncesizliğe bakarmısınız. ben akşam 7 ye kadar çalışıyorum. tamam evde yemeğim var ama misafir için ne de olsa ayrı bi menü olması gerekiyor. ne ara hazırlıcam hiç düşünmüolar. hadi onu da geçtim. yatıya geleceklermiş. 1 haftadır madem burdasınız insan haber vermezmi yaaa 2-3 gün önceden. babaannede gelcek 2 de kocaman erkek çocuğu var. benim evim 2 oda 1 salon. onca insanı nerde yatırcam. yatak hazırla sonrasında tekrar yorgan battaniye yıka kaldır yerlerine. belki bei kınarsınız kızlar ama inanın hiçç halim yok. sabah 6.30 da kalkıyorum akşam 7.30 da giriyorum eve. daha önceden de kaldılar ama o zaman böyle değildim gayet ii ağırladım. hem yazdı hem evim müsaitti ama şimdi öyle değil yani. off çok yazdım hakkınızı helal edin. ya bide yemek de hadi mevzu değil cumartesi yaparım artık nasılsa kendimiz için cumartesiden yemeklerimi hazırlıyorum ama gelen misafirlerden biri yemeklerin içinde de olsa soğan yamiyo, 1 i makarna yemiyo, 1 i patlıcan yemiyo ne ğişireyim ben??soğansız yemekmi olur offff offf... başınızı şişirdim. eşimde sinir olmuş ama gelen misafire nasıl gelme desin anca yarına erteleyebilmiş
cnm aloe vera diye bi marka var avon sistemi gibi satışları.bu krem heat lotion diye bi kremi ben gebelikten öncede kullanıyodum.bu bitkisel bi krem diğer kremleri gebelerin kullanması zararlı olduğu için ağrım çok çekilmez olduğunda az bişi sürüyorum o bile rahatlatıyo.bu diğer kremler gibi değil bir damlası bile yetiyo kuyruk sokumuma.
ççokk sinirliyimmmeşimin 1 halası başka şehirde. 2 halası burda. geçen hafta cuma gelmişler izmire. hiç haber vermediler 1 haftadır. bugün aramışlar akşam iş çıkışı gel bizi al size gelcez diye. eşim de ben arabayla gelmedim bugün demiş. yarın al demişler. ayy insanlardaki düşüncesizliğe bakarmısınız. ben akşam 7 ye kadar çalışıyorum. tamam evde yemeğim var ama misafir için ne de olsa ayrı bi menü olması gerekiyor. ne ara hazırlıcam hiç düşünmüolar. hadi onu da geçtim. yatıya geleceklermiş. 1 haftadır madem burdasınız insan haber vermezmi yaaa 2-3 gün önceden. babaannede gelcek 2 de kocaman erkek çocuğu var. benim evim 2 oda 1 salon. onca insanı nerde yatırcam. yatak hazırla sonrasında tekrar yorgan battaniye yıka kaldır yerlerine. belki bei kınarsınız kızlar ama inanın hiçç halim yok. sabah 6.30 da kalkıyorum akşam 7.30 da giriyorum eve. daha önceden de kaldılar ama o zaman böyle değildim gayet ii ağırladım. hem yazdı hem evim müsaitti ama şimdi öyle değil yani. off çok yazdım hakkınızı helal edin. ya bide yemek de hadi mevzu değil cumartesi yaparım artık nasılsa kendimiz için cumartesiden yemeklerimi hazırlıyorum ama gelen misafirlerden biri yemeklerin içinde de olsa soğan yamiyo, 1 i makarna yemiyo, 1 i patlıcan yemiyo ne ğişireyim ben??soğansız yemekmi olur offff offf... başınızı şişirdim. eşimde sinir olmuş ama gelen misafire nasıl gelme desin anca yarına erteleyebilmiş
hmm bitkisel oldugu için zararlı değil, yoksa doktor bana krem kesinlikle kullanma deri altından bile bebeğe geçer demişti...hatta kolum yandı anestol sürdüm cok az ona bile kızmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?