2011 Nisan Anneleri

Valla tatlım neyseki bir gün erteleyebilmişsin..Biraz pollyannacı bakışı gibi olacak ama , onlar gelip gittikten sonra da onları güzel bir şekilde ağırlamanın verdiği mutlulukla için rahatlayacak..işin birde şu yönünden bak..şimdi sana da bir sürü dua ederler dualarını da almış olursun
sinir stress yapma canım bebeişine de kendine de zarar verme..:13:

ayyy canım Valla ben anlamıyorummm bu insanları... yani yemeğe geliyolar da bari yatılı kalmasalar
sen yorma kendini, artık eşin yatak yapmaya filan yardım edecek.. Mecbur
Allah kolaylık versin..

tatlım boşver yaaa hiiiç canını sıkma. çünkü insanları değiştiremiosun ve sen de sinir olduğunla kalıyosun. gelenler nasıl olsa senin durumunu karnı burnunda olduğunu biliolar ve görecekler de. o zaman nie kendini yorasın ki. yorma fazla onlar için boşver. illaki bir sürü yemek yapmak zorunda diilsin. yok anacım zaten ne çekiosak bu iyi niyetimizden güleryüzümüzden çekioz. halbuki nabza göre şerbet vercen. seni ne kadar düşünüosa karşındaki sen de o kadar düşünceksin tatlım.

Allah yardımcın olsun canım çok haklısın ama senin durumun belli 4*4 lük birşey beklemesinler artık...sıkma canını tatlım

benim eşimde astsubay şuan kocaeli kandıradayız,bütün akrabalar aileler bursada,artık nasıl misafir gelmesin die dua ettiysem son 2 aydır kim gelmek istese biri hastalanıyo gelemio hiç şikayetçi değilim valla oturduğum yerden kalkmak zor gelio hiç misafirle uğraşamam bizde bursada otursak napardım bilmiyorum gelen giden çok olurdu kesin :18: allah kolaylık versin valla size anneler

kızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Canınızı sıkmak negatif bişey yazmak istemiyorum ama yazmasaydım aynı böyle olacaktımŞimdi biraz olsun rahatladım sayenizde

kızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Canınızı sıkmak negatif bişey yazmak istemiyorum ama yazmasaydım aynı böyle olacaktımŞimdi biraz olsun rahatladım sayenizde

Canım başa gelince mecbur çekilecek ,sinir olma bu saatten sonra sadece kendini yormadan nasıl ağırlayıp göndereceğini düşün.Sana bol bol kolay gelsin

bende akrabalara ve ailelere uzağım biraz,çat kapı gelemiyorlar,ayrı ilçede olmanın kolaylığını yaşıyorum bende.

ay bende sinir oldum simdi ne düsüncesiz insanlar yaa.gel yemege git gene kaldiginiz yere sanki sizde kalmalari sart hadi hamile olmasan neyse.o zaman bile neyse degil cünkü calisiyosun..keske esin deseymis esim artik agirlasti iyice yemege gelinde sonra ben sizi geri birakirim diye

kızlar bu arada benim kocişe;kayısı yedir karına bebek sarılık olmaz demişler.
Benim kocişte fırsatını bulduğu anda kayısı yediriyo bana.Karın kabız olmaz diyememişlerde bebek sarılık olmaz mı demişler acaba

dscopur cnm bi yerde buldum ama fiyatı yüksek.ben 25 e aldım burda 35
Bitkisel Ağrı Kesici Krem - Aloe Heat Lotion | Kozmetikos - Güzelle?tirir!
tatlım bu krem yeşil jel gibi bişeymi
sanki ananem kullanıyodu paketini ona benzettim eğer oysa ondan isteyebilirim almanyadan alıyor oda

arada plates yapıyorum yavalla kızlar platesi sırtım ağrıdıkça yapıyorum itiraf edeyim,çok iyi geliyor çalıştığı için hergün yapamıyorum
vay beeeeeeeeeeeeee ben full yatıyom ay bunalıma girdim bak

ilk kez duydum varsa doğruluğu bizde yiylelim yahuuu

arada plates yapıyorum yavalla kızlar platesi sırtım ağrıdıkça yapıyorum itiraf edeyim,çok iyi geliyor çalıştığı için hergün yapamıyorum
cd mi var tatlım yoksa netten mi baka baka yapıyorsun..aslında bende yapsam ne iyi olur..sabahtan akşama kadar pc başında otur otur hamlaştım iice

Bu arada kızlar doğuma 40 dün kala hurma yemeye başlamayı unutmayalım..Doğumda çok yararı oluyormuşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…