2011 Nisan Anneleri

Selam kızlar...Nasılsınız...Bakayım dedim ne var ne yok...Fazla duramayacağım...Babam almaya gelecek 5'e kadar...Bu akşam annemin günü varmış benide alacak...Arada iyi oluyor böyle değişiklik...

Allahtan bu ara bel agrim falan yok ama bacaklarim agriyo geceleri uykumda ama kramp degil( anlamadim gitti bir ara belim tutuldugunda doktorum voltaren jel vermisti sürmek icin birde günde 4 tane dafalgan 1mg.icebilirsin demisti..
slm tatlım hoşgeldin
bizde iyiyiz işte yok sırt ağrısı yok şu yok bu oturuyoz şikayetlenip

Cd aldım tatlım.Hurmayı 40 gün kala hatırlatın yine kızlar yaa unututm ben kesin

Kız sarılağa iyi geliyormu bilmem ama kabızlığa iyi geliyor,yemeye başladığımdan beri hiç kabız olmadım

selam kizlar ne var, ne yok gecmisi okuyamadim cok zor geliyo artik gecmisi bile okumak:)) iyice uyu$uk oldum vallabiz iyiyiz

hoşgeldin cnm.
nasılsın?

tatlım bu krem yeşil jel gibi bişeymi
sanki ananem kullanıyodu paketini ona benzettim eğer oysa ondan isteyebilirim almanyadan alıyor oda
cnm içi beyaz normal krem gibi.

Selam kızlar...Nasılsınız...Bakayım dedim ne var ne yok...Fazla duramayacağım...Babam almaya gelecek 5'e kadar...Bu akşam annemin günü varmış benide alacak...Arada iyi oluyor böyle değişiklik...

hoşgeldin cnm.ohh gez tabi değişiklik iyidir.

selam kizlar ne var, ne yok gecmisi okuyamadim cok zor geliyo artik gecmisi bile okumak:)) iyice uyu$uk oldum vallabiz iyiyiz
Selam hoşgeldin tatlım..geçmişte bazen oyle bir geçiyorki..3-4 alıntı yapıp cevap veresiye kadar bi bakıyorum 2-3 sayfa gidiyorama hiç şikayetçi değilim maşallah sübhanallah..
Selam tatlım.Hoşgeldin
ohh mamaları götüreceksiniz desene..annen şimdi ne gzl şeyler yapmıştır.Şimdiden afiyet olsun

hosbulduk fistiklar..biz iyiyiz Allaha sükür oturup duruyoruz ailecek evde
hoşgeldin cnm.
nasılsın?

cnm içi beyaz normal krem gibi.

hoşgeldin cnm.ohh gez tabi değişiklik iyidir.

allahtan bu ara bel agrim falan yok ama bacaklarim agriyo geceleri uykumda ama kramp degil( anlamadim gitti bir ara belim tutuldugunda doktorum voltaren jel vermisti sürmek icin birde günde 4 tane dafalgan 1mg.icebilirsin demisti..
bendede bu kadar aşırı bı ağrı olmuyordu bugün başladı maalesef doktora gidince soram bende

kız sarılağa iyi geliyormu bilmem ama kabızlığa iyi geliyor,yemeye başladığımdan beri hiç kabız olmadım
ay ben neler çektimmmm kayısı bile işe yaramadı şimdi içtiğim balık yağı bağırsaklarımı toparladı valla
hoşgeldin cnm.
Nasılsın?

Cnm içi beyaz normal krem gibi.

Hoşgeldin cnm.ohh gez tabi değişiklik iyidir.
ben bi araştıram bunu tatlım ya bayaa iyi bişey demekki hemde bitkisel

selam kızlar...nasılsınız...bakayım dedim ne var ne yok...fazla duramayacağım...babam almaya gelecek 5'e kadar...bu akşam annemin günü varmış benide alacak...arada iyi oluyor böyle değişiklik...

hoşgeldin tatlımmm gez ne güzel arada lazım

Kızlar ben kaçar...Fırında yemeğim vardı ona bakayım...Eee biz oğluşumla mamaları yeyeceğiz ama babamız aç kalmasın...Kıyamam ben ona...

Cd aldım tatlım.Hurmayı 40 gün kala hatırlatın yine kızlar yaa unututm ben kesin
ben unutmazsam hatırlatırım canım..Annem sağolsun bana da o hatırlatıyor..almış yeni okutmuş bekletiyorum bendeAllahın izniyle faysaını görürüz
Kız sarılağa iyi geliyormu bilmem ama kabızlığa iyi geliyor,yemeye başladığımdan beri hiç kabız olmadım
bende şu kan hapına başladığım birkaç gün kabızlıktan ölüyordum nerdeyse şu güzel nimet olan kayısı yardımıma yetişti..Şimdi kabızda neymiş
Hoşbulduk kızlar...Ayyy çok fena olduk bizler yaaa...Benimde aklıma hemen mama geliyor...
sorma tatlım ya..öğle yemeği yerken akşama ne yiyeceğimin hayaliyle yaşıyorum..o biçim oldum ben yanii..

Canım ne okuyacağız hurmalara,bu arada çok kabızlık yaşıyorsanız akşamdan bir bardağa bitane kayısıyı koy,üzerine suyu koy,sabah kalk suyunu iç kayısıyıda ye bikaç saate kadar çıkarsın.Acayip işe yarıyo aynısını incir içinde yapabilirsin.

araştır tabi tatlım olmazsa bende alıp sana kargoyla ulaştırabilirim.

kızlar merhaba nasılsınız
ben yarın ilk defa bebeğime kıyafetler almaya gidicem
ama nereden başlayacağımı bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz ne alayım, kaç aylığa kadar alayım

ben yarın ilk defa bebeğime kıyafetler almaya gidicem eşimle
ama nereden başlayacağımı bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz ne alayım, kaç aylığa kadar alayım
liste yapıcam da

ben yarın ilk defa bebeğime kıyafetler almaya gidicem
liste yapıcam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…