- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.461
arkadalar merhaba
yarın eşimle bu hauzlu hana gidicez bebek kıyafetleri almaya. aranızda giden oldumu fiyat ve kalite bakımından nasıl
kızlar merhaba nasılsınız
ben yarın ilk defa bebeğime kıyafetler almaya gidicem
ama nereden başlayacağımı bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz ne alayım, kaç aylığa kadar alayım
evet canım istanbuldayım yarın belki e.önüne de gidebilirim aslında fiyatlar iyimi oradacnm havuzlu handa ben çoğu şeyimi bi dükkandan aldım zaten tüm dükkanlarda aynı şeyler var hemen hemen.ve tek mağaza değil hiç biri bi kaç mağazalartı var.tek yerden alınca nakitte baya indirim yapıyolar.kalite olarakta her keseye uygun şeyler var diyebilirim.
cnm istanbulda oturuyosan eğer çoğu ihtiyacını eminönünden havuzlu handan alabilirsin.
ben tulumları mother careden aldım 0-3 ve 3-6 olarak 1 er paket aldım 3 adet var paketlerde.çıtçıtlılarınıda ordan aldım 0-3 kısa kollu bir paket aldım ondada 7 adet var.yazın kaç kilo olur boyu ne olur bilemediğim için daha büyük şeyler almadım.çünkü her bebek değişiyo.bi arkadaşımın bebeği 8 aylık hala 3-6 tulumları giyiyo.diğerininkinin daha 40 ı yeni çıkıyo 0-3 aylıklar olmuyo.
Meryem süresi de okunuyor tatlım.yasin , tebareke , amme süreleride okunuyorCanım ne okuyacağız hurmalara,bu arada çok kabızlık yaşıyorsanız akşamdan bir bardağa bitane kayısıyı koy,üzerine suyu koy,sabah kalk suyunu iç kayısıyıda ye bikaç saate kadar çıkarsın.Acayip işe yarıyo aynısını incir içinde yapabilirsin.
ben gittim canım, fiyatlar uygun..kalitede normal piyasa gibi her kalite ürün var tatlım..bebişimin birçok şeyini ordan tamamladım benarkadalar merhaba
yarın eşimle bu hauzlu hana gidicez bebek kıyafetleri almaya. aranızda giden oldumu fiyat ve kalite bakımından nasıl
evet canım istanbuldayım yarın belki e.önüne de gidebilirim aslında fiyatlar iyimi orada
hastane çıkışı filan aldın mı acaba
Merhaba canım,hamdolsun iyiyim ben sen nasılsın?kızlar merhaba nasılsınız
ben yarın ilk defa bebeğime kıyafetler almaya gidicem eşimle
ama nereden başlayacağımı bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz ne alayım, kaç aylığa kadar alayım
liste yapıcam da
aldım cnm.markası baby land tı.50 tl ye aldım.boya içermiyomuş.
diğer ürünlerin fiyatlarıda çok iidi.kapı önlerinde tezgahları var dükkanların onlardada fiyatlar ii yanlzı hepsinin kalitesine dikkat et yumuşaklıklarına bak cnm.
biz park yatağımızı,küvetimizi felanda ordan aldık.
Merhaba canım,hamdolsun iyiyim ben sen nasılsın?
açıkcası ben pek listeme bağlı kalamadım.Çünkü o kadar gzl şeyler oluyorki baktıkça boy boy renk renk kafama göre aldım..sadece 0-3 aylıkları brz az aldım ki bebişin kilosu boyunu daha bilmediğimden elimde patlamasın dedim..
Eminönüne gideceksen orada hastane çıkışları falan var renk renk kalite kalite ordan alabilirsin
arkadaşlar civcivbebe den alışveriş yapan varmı ben çanta aldım kredi kartıyla ama korkuyor insan :44:
BENDE ordan kredi kartıyla aldım canım..birşey sıkıntı olmadı şimdiye kadar..inş. da olmazarkadaşlar civcivbebe den alışveriş yapan varmı ben çanta aldım kredi kartıyla ama korkuyor insan :44:
0-3 aylık az aldım sonra 3-6 aylık bi aldım hepsi çıtçıtlı body canım..yalnız 0-3 aylıkları uzun kollu aldım..3-6 aylıkları kolsuz ve kısa kollu olarak aldım çünkü o ara yaz olacak..bol bolda ordan burdan gelir diye aşırıya kaçmadım.elimde de kalsın istemiyorum açıkcası..giysi yetiştiremeyecek gibi olursam ara ara alınır yine diye düşünüyorum..0-6 mı daha fazla aldın canım herhalde ilk çıtçıtlı bady ler daha çok kullanılır bende biraz daha büyüklerden alayım doktorum bebeğin boyu uzun diyor aslında 0-6 arasını daha fazla alayım
o zaman hastane çıkışı alayım, çıtçıtlı bady, tulum filan
BENDE ordan kredi kartıyla aldım canım..birşey sıkıntı olmadı şimdiye kadar..inş. da olmaz
0-3 aylık az aldım sonra 3-6 aylık bi aldım hepsi çıtçıtlı body canım..yalnız 0-3 aylıkları uzun kollu aldım..3-6 aylıkları kolsuz ve kısa kollu olarak aldım çünkü o ara yaz olacak..bol bolda ordan burdan gelir diye aşırıya kaçmadım.elimde de kalsın istemiyorum açıkcası..giysi yetiştiremeyecek gibi olursam ara ara alınır yine diye düşünüyorum..
esteemciği çok sağol ya nereden buldun bu listeyi bari acil olanları not edeyim de yarın yanıma alayım
Kendim çıkardım canım tek tek ama tabii fazla olanları ve aldıklarımızı sildim.Ekleyeceğiniz veya sileceğiniz şeyler olabilir bi kontrol edin.Ve havuzlu hana gidecekseniz kesinlikle listeye uyun fazla ve gereksiz şey almayın.Ben bu liste haricinde chicconun yan yatış yastığı ve çamaşır yıkama torbası aldım.
sağol canım
bende yarın kısmetse çıtfetçıtılı bodylerini pamuklu zıbın, hastane çıkışı, battaniye,bornoz filan böyle kıyalerini almayı düşünüyorum yavaşa yavaş sonra öbür eksiklerini nasipse alırım
canım hangi siteydi?bide sen kahverengisini almıştın sanırım. ben de kızım olacağı için kahve istiyorum ama nasıl rengi?her kahveyi de sevmem ondan sordum. aslında bi foto yüklesene canım
Bende aldım oçantadan ve dediğin gibi bende o kadar beklemiyordum..hem kocaman hemde şık..çok kullanışlı olacak ..hatta hastane çantamı bile onu yapayım diyorum..bir sürü şey alır şimdi o:13:
canım süpermişşşgözün aydın, güzel günlerde kullan inşallah
sağol cnm daha iyileri size olsun
canım hoşgeldinnngece geç yemek yiyince de rahatsızlık veriyor, o saatte yememekten bişi olmaz bence, bebişler tüm gün bizden besleniyorlardır zaten
güle güle kullan canım...:93:
merhaba kızlar ben birşey soracagım siz göğüslerinize krem kullanmaya başladınız mı
3-6 aylık elimde tam hatırlamıyorum ama 10 tane çıtçıtlı body yoktur..ayrıca ara ara ordan burdan üçlü beşli takım hediyeler geliyor onlardan da çıtçıtlı body çıkıyor ee daha birde mevlütte falan getiren olur ara ara yine getiren olur epeyce olur canımevet doğru canım etraftakilerde getirir bir de mevlütte filan da bizim çok gelir herhalde 3-6 aylık kaç tane çıtçıtlı aldın. bide ilk aylarda çok kusuyor diyor etraftakiler günde 5-6 tane kıyafet değiştirenler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?