2011 Nisan Anneleri

Kızlar az önce öğrendim annem doğumda yanımda olmayacak

canım dur üzülme..
ne zaman gidecek annen hayırlısıyla, senin normalde doğum yapacağın tarih neydi??
sen normal doğum istiyordun di mi, sezeryanla genelde 38. haftada doğum oluyor diyolar.. :97:
bebişin zamanında sağlıkla doğsun da en önemlisi bu..

ooo sen bayağı bayağı assolist gibi karşılayacaksın bebişi canım

bende sanırım spor tarzı tecih edicem.Dantelli,saten falan şık duruyor ama bi kere giyecek olduktan sonra gereksiz bence.Çok şık kumaş gecelik-pijama takımları var üzeri desenli,renkli falan onlara bakıcam.

cnm haklısın bi kere giymek adına gereksiz ama küçük beden aldım ben sonra da giyebilirsin..daha ilk bebeğimiz allah verirse 3-4 tane düşünüyoruz hepsinde giyerim kısmet olursa :) ama spor olup da cok sık olanlar da var doğru

kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıyım geceleri uyku uyuyamıyorum zaten.şimdide göğüskafesime baskı yapıyo oğlum zor oturuyorum.
kociş erken gelmezse girerim gene.

valla tatlım ben dantelli olanlardan giyemiceğim için penye tercih ettim daha cicili bicili bişiler.ikisinide s beden aldım.şuanda bile oldular bana.çünkü göğüsaltından robadan.
güle güle kullan canım ben de dantelli değil de şöyle şık bir şey almak istiyorum
bu arada ben zaten vücut olarak çok değişmedim.. o yüzden deneyerek aldım.. şimdiki bedenime göre aldım..
bende 8 kilo aldım zaten göbişlerimiz biraz inecekne de olsa bende olmazsa 1 beden büyüğünü alırım
olsun canım hergün doğum mu yapıyoruz hem ziyarete gelen olacak resim çeken olacak şık olmak lazım

üzülme canım ya hayırlısı olsun..rabbim yanımızda ya kimse olmasa da olur

üzülmemeye çalışıyorum ama gözyaşlarıma da engel olamıyorum merak ediyorum bebek doğunca hangi yüzle evime gelecek zor günümde yanımda olmadıktan sonra hiç bir şeyin önemi yok artık daha kaç ay önce den söylemeye başlamıstım hastane ye giderken kayınvalidemi alırız sonra seni alır gideriz babalar sonra gelsin diye .. Hem özel hastaneye gitmemi de annem istedi sen panik yaparsın özel hastaneye git diye neyse bir kaç güne alısırım sanırım bu duruma

ewt cnm doğum fotocusu da ayarladım ben onunla sectik zaten...fotolarda kırmızı cok canlı duruyormus..ama kırmızı almazsanız beyaz tavsiye ederim melek gibi cıkıyor fotolarda

olsun canım hergün doğum mu yapıyoruz hem ziyarete gelen olacak resim çeken olacak şık olmak lazım[/QUOTE]

vay be elin amerikalılarına bak ne güzel de düşünmüşler

[/QUOTE]

ay maşşallah bütün detaylar düşünülmüş
doğumu sezeryan düşünüyorsan, fön de çektirirsin

Kızlar Merhaba....
Bugün ilk defa Rapor için dr.a gittim. Çalışabilirlik raporu alacağım. 32. haftam bitmek üzere 5 hafta daha uzatacak dr. Yani 37. haftaya kadar çalışcaz... Tekrar muayne etti minnoşumu bilgilerimi aldı vs. raporu hazırladı... Yarın almaya gideceğim öğleden sonra kısmetse...

kızlar ben sırt ağrısından duramıyordum kas gevsetici sürdürdüm ama simdi siz zararlı diyince aklıma takıldı insallah birsey olmaz:26:
görkem canm bugün keçiler sende takma canımm senin hamile olduğunu biliyorlar gerci kocaman karnın olmayınca pek öyle davranmıyorlar ya
hem sen calışıyorsun sana nie yatılı geliyorlarki sen işe gidince evde ne yapıcaklarsa

aynı dert tatlım öldüm sırtımın ağrısından yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…