- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.501
Kızlar az önce öğrendim annem doğumda yanımda olmayacak
kızlar ben de kırmızı loğusa geceliği aldım sabahlığı dantelli ve üstü taşlı bayağı şık bi şey... tacı bile var kurdale şeklinde değil cember seklinde o da taşlı cok şık bi şey..ayrıca bi tane de kelebekli tac aldım takmak için...biraz fazla süslü mü olucam neee
bende sanırım spor tarzı tecih edicem.Dantelli,saten falan şık duruyor ama bi kere giyecek olduktan sonra gereksiz bence.Çok şık kumaş gecelik-pijama takımları var üzeri desenli,renkli falan onlara bakıcam.
Kızlar az önce öğrendim annem doğumda yanımda olmayacak
kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıyım geceleri uyku uyuyamıyorum zaten.şimdide göğüskafesime baskı yapıyo oğlum zor oturuyorum.
kociş erken gelmezse girerim gene.
Şimdi Amerikada olmak vardı diye bir film var mıydı
güle güle kullan canım ben de dantelli değil de şöyle şık bir şey almak istiyorumvalla tatlım ben dantelli olanlardan giyemiceğim için penye tercih ettim daha cicili bicili bişiler.ikisinide s beden aldım.şuanda bile oldular bana.çünkü göğüsaltından robadan.
bende 8 kilo aldım zaten göbişlerimiz biraz inecekne de olsa bende olmazsa 1 beden büyüğünü alırımbu arada ben zaten vücut olarak çok değişmedim.. o yüzden deneyerek aldım.. şimdiki bedenime göre aldım..
olsun canım hergün doğum mu yapıyoruz hem ziyarete gelen olacak resim çeken olacak şık olmak lazımkızlar ben de kırmızı loğusa geceliği aldım sabahlığı dantelli ve üstü taşlı bayağı şık bi şey... tacı bile var kurdale şeklinde değil cember seklinde o da taşlı cok şık bi şey..ayrıca bi tane de kelebekli tac aldım takmak için...biraz fazla süslü mü olucam neee
ooo sen bayağı bayağı assolist gibi karşılayacaksın bebişi canım
üzülme canım ya hayırlısı olsun..rabbim yanımızda ya kimse olmasa da olur
biraz ööle olucak teyzesi kızımı da süslicemm şimdiden cok heyecanlanıyorum
slm kizlar nasilsiniz.biz bebisimle iyiyiz cok sukur.dun bisey ogrendim ve cok sasirdim.bizim burdaki amerikalilarin bi gelenegi varmis.dogacak olan bebege baby shower yapiyolarmis.bizede yapicaklarmis bu hafta sonu.bebegin eksiklerini sordular.hepsi toplanip aliyomus.bende icimden en basinda deseydiniz ya dedeim.fazla bisey almazdik en azindan.neyse bizim bebegin araba koltuguna kadar herseyini alicaklarmis.bu amerikalilarda gelenek boleymis.bu millet cok cimri ya ben de cok sasirdim.hemde bi turke esya alicaklar.
[/QUOTE]ewt cnm doğum fotocusu da ayarladım ben onunla sectik zaten...fotolarda kırmızı cok canlı duruyormus..ama kırmızı almazsanız beyaz tavsiye ederim melek gibi cıkıyor fotolarda
olsun canım hergün doğum mu yapıyoruz hem ziyarete gelen olacak resim çeken olacak şık olmak lazım
ewt cnm doğum fotocusu da ayarladım ben onunla sectik zaten...fotolarda kırmızı cok canlı duruyormus..ama kırmızı almazsanız beyaz tavsiye ederim melek gibi cıkıyor fotolarda
evet bende beyaz veya kırık beyaz almayı düşünüyorum zaten :)
kızlar ben sırt ağrısından duramıyordum kas gevsetici sürdürdüm ama simdi siz zararlı diyince aklıma takıldı insallah birsey olmaz:26:
görkem canm bugün keçiler sende takma canımm senin hamile olduğunu biliyorlar gerci kocaman karnın olmayınca pek öyle davranmıyorlar ya
hem sen calışıyorsun sana nie yatılı geliyorlarki sen işe gidince evde ne yapıcaklarsa
ay inşallah canımmm süsle kızını da
renkli renkli tokalar, çantalar alırız, süslü kızlarımızla gezeriz, ana kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?