- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.521
kızlarrrrrrrrrr ne kaynatıyonuz bizde geldük :92: :92: :92:
vay be elin amerikalılarına bak ne güzel de düşünmüşler
kızlar ben sırt ağrısından duramıyordum kas gevsetici sürdürdüm ama simdi siz zararlı diyince aklıma takıldı insallah birsey olmaz:26:
görkem canm bugün keçiler sende takma canımm senin hamile olduğunu biliyorlar gerci kocaman karnın olmayınca pek öyle davranmıyorlar ya
hem sen calışıyorsun sana nie yatılı geliyorlarki sen işe gidince evde ne yapıcaklarsa
hoşgeldin şekerimmmkızlarrrrrrrrrr ne kaynatıyonuz bizde geldük :92: :92: :92:
Kızlar Merhaba....
Bugün ilk defa Rapor için dr.a gittim. Çalışabilirlik raporu alacağım. 32. haftam bitmek üzere 5 hafta daha uzatacak dr. Yani 37. haftaya kadar çalışcaz... Tekrar muayne etti minnoşumu bilgilerimi aldı vs. raporu hazırladı... Yarın almaya gideceğim öğleden sonra kısmetse...
üzülmemeye çalışıyorum ama gözyaşlarıma da engel olamıyorum merak ediyorum bebek doğunca hangi yüzle evime gelecek zor günümde yanımda olmadıktan sonra hiç bir şeyin önemi yok artık daha kaç ay önce den söylemeye başlamıstım hastane ye giderken kayınvalidemi alırız sonra seni alır gideriz babalar sonra gelsin diye .. Hem özel hastaneye gitmemi de annem istedi sen panik yaparsın özel hastaneye git diye neyse bir kaç güne alısırım sanırım bu duruma
aynen sırt bir de sol kaburgam batıyorrr bu bilgisayarda tetikliyor zaten
hoşgeldin cnm muhabbet işte sen çıkmıyomusun daha
Selam herkese
Ben de yeni gönderdim misafirleri.
valla kirk yilda bi insanliklari oluyomus demekki.burda hic akrabam yok.esimin bi ablasi var.ne gorumcemden nede esimin ailesinden bi corap gormedim ogluma.tek basima hazirlik yapmaya calisiyodum.valla allah razi olsun bu amerikalilardan.ne akrabaligimiz var nede arkadasligimiz.sadece bu semtte oturuyoruz diye yardim ediyolar.en yakinmizdan gormedik.hemde ilk erkeke torunlari olacagi halde.hemde tek erkek cocuklarinin oglu oolacak.
aynı dert tatlım öldüm sırtımın ağrısından yaaaaaaa
kas gevsetici zarar veririmi gercekten acaba:26:
ama masaj yapılmazsa duramıyorum önde kaburgama batıyor arkadan da sırtımm :18:
hoşgeldi,n tatlımmmmmmmmmmmmSelam herkese
Ben de yeni gönderdim misafirleri.
hoşgeldin şekerimmm
özet geçeyim son 3 konuyu;
Mesanın annesi Doğumda ümreye gidecekmiş
Skergirl oldukça süslü & bakımlı gidecek inşallah doğumaaldığı cicileri anlattı
Sueylül e süper bir haber, amerikalılarda babyshow parti geleneği varmış, liste hazırlamış dostlarına, onlar listeden hediyeler alacakmış sueylüle
Canım hayırlısı olsunnninşallah kolay geçer 37 ye kadar, ben şimdiden zorlanıyorum, 32. haftayı bekliyorum sabırızlıkla :26:
hoşgeldin şekerimmm
Sueylül e süper bir haber, amerikalılarda babyshow parti geleneği varmış, liste hazırlamış dostlarına, onlar listeden hediyeler alacakmış sueylüle
Canım hayırlısı olsunnninşallah kolay geçer 37 ye kadar, ben şimdiden zorlanıyorum, 32. haftayı bekliyorum sabırızlıkla :26:
hoşgeldin şekerimmm
aksamları azıyor özellikle canım benimki duramıyorum artık..
iyi gelicek birsey yok mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?