- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.541
kas gevsetici zarar veririmi gercekten acaba:26:
ama masaj yapılmazsa duramıyorum önde kaburgama batıyor arkadan da sırtımm :18:
cnm bana doktor sakın kullanma demişti bi kereden bişi olmaz ama artık kullanma istersen :44:
çıkmadım daha tatlım akşamda bebiş bakcam arkadaş 1 yaşındaki kızını bırakıcak kuzumla kudurucaz evde
çokta sırtım ağrıyo ama
simdi olacak heralde boyle bi film.ama keske biz bisey almadan soleselerdi.genede baya kabarik bi liste verdim.alacak olan kisiler baya fazla dokunmaz onlara.bebek odasi hlaisinida yazdim.
hoşgeldi,n tatlımmmmmmmmmmmm
harikasın yaaaa
mesanın durumunu okudum çok kötü olmuş yaaa benim gecelikte çok süslü ay bide süslü hasatne terliki aldım kendime hımmm ciciş
sueylül sende çoksa bize gönder amerikali arkadaş
bir daha kullanmam canım ama şimdiye kadar bişey olmusmudur bebişime diye korkuyorum(
hamile olmak ne zormus hersey yasak(
bilgisayar en büyük etken zaten tatlım ya arkama yaslanınca sorun yok ne zamanki yazmaya başlıym başlıyoooo kolay gelsin alıştırma yapıcaksın yani.aynen sırt ağrısı bende de oluyor.kaburgam batıyor.benim bilgisayar başında da kalınca oluyor aslında
canim sanirim aldiklarimizin cogunu giydiremiycektik.simdi birde amerikalilardan gelicekler var.cogu elimizde kalicak.1 haziranda havalanaindayim istanbulda.gelirseniz hediye olarak verebilirim.
valla canım zarar verir mi ben bilmiyorum kim biliyorsa yazsın da öğrenelim ben eşime masaj yaptırıyorum ama o da işten gelince şimdi mesela ağrıyor gelse de yapsa kendime masör tutucam en sonunda
tatlım dün bende normal minoset diye minoset plus içtim valla çok moralim bozuldu ama yapacak bişey kalmamıştıbir daha kullanmam canım ama şimdiye kadar bişey olmusmudur bebişime diye korkuyorum(
hamile olmak ne zormus hersey yasak(
aynen canım ya eşim de pek nazlıdır ya hamileyim die birsey diyemiyor
en iyisi doğal yağlarla masaj yaptıralım canım biz..
Olmaz merak etme.
Bebeklerimiz çok iyi bir koruma altında.
benim eşimde normal de yapmazdı ama hamileyim diye yapıyor. adam da baydı artık ev işi masaj e napalım katlanacak biraz daha.
kızlar biraz konu dışı olucak bebişlere cicileri alıyoruz peki kocişlere ne alıcaz malum sevgililer günü neler alacagınızı yazarsanız aklıma hiçbişi gelmiyo cünkü dogum günü yılbası vs alınabilecek her seyi aldım :26:
tatlım dün bende normal minoset diye minoset plus içtim valla çok moralim bozuldu ama yapacak bişey kalmamıştı
3 ay daha dayansınlar yeter canım bize benim eşimde yazık 6 aydır banyo temizliyor çamasırsuyundan zehirlenir cocuk die kendi yaptırmıyor
biraz daha sıksınlar dişlerini lohusalığıda atlattık mı eski hayatımı za döenriz insallah..
kızlar biraz konu dışı olucak bebişlere cicileri alıyoruz peki kocişlere ne alıcaz malum sevgililer günü neler alacagınızı yazarsanız aklıma hiçbişi gelmiyo cünkü dogum günü yılbası vs alınabilecek her seyi aldım :26:
ay koca sussun otursun şimdi çocuk geliyo dünya kadar masraf var valla hiç bişey alamam onunda bana alacağı en fazla bi buket çiçek devir ekonomi devri napalım
Oh ne güzel, her gelişimizde biri böyle özet geçse
valla aycacim.ben tum konulari okuyamiyodum.supersin gercekten.sen hep bize ozet gec.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?