2011 Nisan Anneleri

offffff kızlar ya hepiniz aldınız nerdeyse o çantadan bende almak istiyorum ama bana avent in çantası hediye gelmişti şimdi eşime bunuda alalım desem böle bakar bana.nabsamda alsam o çantayı sölemeden siteye bakıp duruyorum öle valla yaa :84:

Ben şimdilik çanta almayı düşünmüyorum lazım olursa bebiş doğunca alırım 2 tane büyük çantam var şimdilik belki onlar olur

Son düzenleme:
kızlar bbek bezi ne aldınız?
ben bugün almaya gidicem büyük ihtimalle.prima premiun care düşünüyorum.sizce nasıl?

Kızlar bebek çantasına neden bu kadar takılıyosunuz... Acaba çok önemlide benimmi haberim yok..:26: Almak gerekiyomu ki.. Benim evde çantalarım var.. Valiz gibiler malum trend öyle olunca kuş kadar çantaların modası kalmadı... Içine kıyafet...bez meme vs koydunmu rahat rahat alır..

cnm haklısın bende senin gibi düşünğüyorum bebek çantası almıcam.ama benim kendi çantalarım çok büyük değiller.genelde küçük çantalar kullanıyorum onun için kendime büyük çantalar alıcam.bakım setinide çantalı aldım başka bebek çantası almıcam ondan dolayı.

sana katılıyorum cnm bence de buyuk çanta varsa gerek yok

selam annişleeer:92:ben bebeğimi görüp geldimmmbüyümüş bebikim maşallah4 boyutlu pozisyon pek yakalayamıyordu doktor bu sefer yakaladı biraz.yüzünün resmini çekti.çok tatlı ama pek bana benzemiyo galibaababacı bizim kız.1789 gr olmuş kızımboyuda 42 cm.maşallah diyin teyzeler.bi sıkıntı yok çok şükür.4 boyutlu görünce cok değişik oldum..çok tatlıydıı

masallah canım kızna
4 boyutluda cok güzel görünüyor bende de en güzel yüzünün göründüğü 4boyutlu 16haftalıktı daha oğluşum

OY MAŞALLAH CNM YA....

OY MAŞALLAH CNM YA....

saol cnmm..

bide ben kendime pijama takımı aldım bugün kırmızı vişne rengi gibi..üstünede sabahlıklı baya şık bişey.ama foto ekleme özürlü olduğum için ekleyemicem galiba..bide bunun dışında sezeryan falan olursa diye ilk gün dikişte pijama rahat olmassa bi gecelik alıcam ama öyle süslü püslü olmasın diyorum bu sefer pudra rengi falan şirin bişey olsa..hastanede yürürken falan giyerim uzun almayı düşünüyorum...ne dersiniz..bide hastaneden cıkarken falan giymek için eşofman takımı almayı düşünüyorum..bide sizce aldığım süslü püslü pijamam evde giyilirmi gelen bayanların yanında yatarken falan olur değilmi??zaten ustruplu sabahlıklı bişey..böyle yani.bi pijama bi gecelik bi de eşofman takım...hastaneye de hepsini hastaneye götürcem...yeter değil mii

maşallah şekerim beni de heyecanlandırdın bebişlerimizin kilosu hemen hemen aynı gidiyordu acaba bizim kız da bu kadar olmuşmudur offf görmeme daha 10 gün var

oyyyy maaşallah canım bebişine biz de geçen ay gittiğimizde 4 boyutluda annem bebişi eşime benzetti, iki gün önce yine eşimle gittik bu kez de o kendisine benzetti ben bakıyorum kimseye benzetemiyorum ne yetenekli bunlar yaa, bi kere bakıp anlıyolar

maşallah cnm bebeğine kocaman olmuş
benim oğlumda babacı sanırım bende bana hiç benzetemedim.

cnm gecelik..pijama hastaneye götür....eşofman takımı dediğin gibi polar gibi bile olur..çıkarken giyersin... Sırtımızda taşımıcaz bulunsun hepsinden...

kızlar bbek bezi ne aldınız?
ben bugün almaya gidicem büyük ihtimalle.prima premiun care düşünüyorum.sizce nasıl?
tatlım diğer topictede yazdım ama burayada yazıym ben 3 paket prima yenidoğan aldım ilk dönem ler bence prima en iyisi indirimde yakalamıştım

oy maşallah kuzuya tatlım ne güzel kilo almış boyu uzamış
doktor bizden 4 boyutlu istemedi ay ama sizi gördükçe özeniyorum bendemi gitsem 4 boyutluya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…