- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.721
kızllaar benim temizlik bittiii
evim miss gibi oldu valla.tabii camları görmezsek
oo süper cnm çok hızlısın ben temizlik yaptım mı akşamı bulurum genelde:2:
kızlar bbek bezi ne aldınız?
ben bugün almaya gidicem büyük ihtimalle.prima premiun care düşünüyorum.sizce nasıl?
Kızlar bebek çantasına neden bu kadar takılıyosunuz... Acaba çok önemlide benimmi haberim yok..:26: Almak gerekiyomu ki.. Benim evde çantalarım var.. Valiz gibiler malum trend öyle olunca kuş kadar çantaların modası kalmadı... Içine kıyafet...bez meme vs koydunmu rahat rahat alır..
kızlar bebek çantasına neden bu kadar takılıyosunuz... Acaba çok önemlide benimmi haberim yok..:26: Almak gerekiyomu ki.. Benim evde çantalarım var.. Valiz gibiler malum trend öyle olunca kuş kadar çantaların modası kalmadı... ıçine kıyafet...bez meme vs koydunmu rahat rahat alır..
selam annişleeer:92:ben bebeğimi görüp geldimmmbüyümüş bebikim maşallah 4 boyutlu pozisyon pek yakalayamıyordu doktor bu sefer yakaladı biraz.yüzünün resmini çekti.çok tatlı ama pek bana benzemiyo galibaa babacı bizim kız.1789 gr olmuş kızım boyuda 42 cm.maşallah diyin teyzeler.bi sıkıntı yok çok şükür.4 boyutlu görünce cok değişik oldum.. çok tatlıydıı
selam annişleeer:92:ben bebeğimi görüp geldimmmbüyümüş bebikim maşallah 4 boyutlu pozisyon pek yakalayamıyordu doktor bu sefer yakaladı biraz.yüzünün resmini çekti.çok tatlı ama pek bana benzemiyo galibaa babacı bizim kız.1789 gr olmuş kızım boyuda 42 cm.maşallah diyin teyzeler.bi sıkıntı yok çok şükür.4 boyutlu görünce cok değişik oldum.. çok tatlıydıı
masallah canım kızna
4 boyutluda cok güzel görünüyor bende de en güzel yüzünün göründüğü 4boyutlu 16haftalıktı daha oğluşum
OY MAŞALLAH CNM YA....
saol cnmm..
Bide ben kendime pijama takımı aldım bugün kırmızı vişne rengi gibi..üstünede sabahlıklı baya şık bişey.ama foto ekleme özürlü olduğum için ekleyemicem galiba..bide bunun dışında sezeryan falan olursa diye ilk gün dikişte pijama rahat olmassa bi gecelik alıcam ama öyle süslü püslü olmasın diyorum bu sefer pudra rengi falan şirin bişey olsa..hastanede yürürken falan giyerim uzun almayı düşünüyorum...ne dersiniz..bide hastaneden cıkarken falan giymek için eşofman takımı almayı düşünüyorum..bide sizce aldığım süslü püslü pijamam evde giyilirmi gelen bayanların yanında yatarken falan olur değilmi??zaten ustruplu sabahlıklı bişey..böyle yani.bi pijama bi gecelik bi de eşofman takım...hastaneye de hepsini hastaneye götürcem...yeter değil mii
tatlım diğer topictede yazdım ama burayada yazıym ben 3 paket prima yenidoğan aldım ilk dönem ler bence prima en iyisi indirimde yakalamıştımkızlar bbek bezi ne aldınız?
ben bugün almaya gidicem büyük ihtimalle.prima premiun care düşünüyorum.sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?