- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.761
slm kızlar nasılız bakalım ben bugün brz halsizim hafifde kasıklarımda sancı var anlıcanız tadımız tuzumuz kaçtısayfalar yine birikmiş fazla okuyamadım kusura bakmayın kızlar bu gün pek oturamıyorum bulaşık yerleştirmem lazım onu bile yapamıyorum sanki geldi gelcek gibi hissediyorum. bide dua edin bana kızlar bu ayın sonunda ev taşıcam bakalım napcaz bu göbüşle.:96:
Selam kızlar...Nasılsınız...
Biraz sayfaları okudum bebişlerini görmeye giden anneler var...Maşallah diyeyim bebişlere...Kilolarıda boylarıda çok güzel...
Beni sorarsanız hastamıyım değilmiyim bilmiyorum...Ara ara öksürüyorum halsizlik var üstümde...Havalarda çok soğuk sanırım yakalamaya çalışıyor...Yaaa bişey soracağım...Ben wc gittiğimde bizim wc oturaklı değil normal yalnız işim bitince ağrım oluyor kasıklarımda adet ağrısı gibi hiç iyi hissetmiyorum kendimi ve biraz hareket edeyim yine aynı...Sizlerde aynımı...
Selam kızlar...Nasılsınız...
Biraz sayfaları okudum bebişlerini görmeye giden anneler var...Maşallah diyeyim bebişlere...Kilolarıda boylarıda çok güzel...
Beni sorarsanız hastamıyım değilmiyim bilmiyorum...Ara ara öksürüyorum halsizlik var üstümde...Havalarda çok soğuk sanırım yakalamaya çalışıyor...Yaaa bişey soracağım...Ben wc gittiğimde bizim wc oturaklı değil normal yalnız işim bitince ağrım oluyor kasıklarımda adet ağrısı gibi hiç iyi hissetmiyorum kendimi ve biraz hareket edeyim yine aynı...Sizlerde aynımı...
hoşbulduk kızlar...cevaplarınız içinde teşekkür ederim...
Eki Görüntüle 137837 kızlar yaa şubat annelerinde bi annenin kızı doğmuş maşallah resmen prenses yaa olmaz bukadar güzellik resmini koyayımda sizde bakın bi maşallah deyin...böle gördükçe artık kucağıma almak istiyorum kızımı
slm kızlar nasılsınız bugün bende ütüye girişicem bi bakıyım dedim neler yazılmış kılzra bu sabah kendime inanamadım sabahın 5 inde gözlerim bi açıldı açlıktan dön sağa dön sola uyuyamadım bi türlü kalktım kahvaltı yaptım ya kargalarla beraber kızım çok acıkmış heralde
cnm ben erken başlamışım desene..kargişlerler kanki oldukAcıkıyorum illa 1 posta bişey yicem..üstünede koca bardak su..
cnm ben erken başlamışım desene..kargişlerler kanki oldukAcıkıyorum illa 1 posta bişey yicem..üstünede koca bardak su..
bu arada ütü yapıyorum kalktıkça bakıyorum o yüzden beklemeli oluyo tatlım
kolay gelsin cnm... önemli değil burdayım ben... Bende bazı işlerimi halledim yavaş yavaş hastaneye gidecekleri yıkıyıp ütülicem..32 yi geçsin die bekliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?