- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.941
Tabiki ürün temizse neden olmasın bende böyle düşünüyorum ama bizim babamız karşı buna...Aslında öyle değildi ama oğlumuza karşı öyle olmaya başladı...
cnm eşimde çok karşı...ve inat ama 1300 tl lik bebek arabasını 1000e veren bi aile var... ürün çok temiz... fiyat verdi...eğer orta boktada birleşirsek.. ümranieyede oturuyolar gidip bakmayı düşünüyoruz..eşim 700 e verirse alalım dio ama gerçekten temiz resimlerini gördüm..neden olmasın.. değerlendirmek lazım
kızlar 2.el ürünlerden bahsetmişsiniz...avrupa yada amerikada aileler 2.el yatak takımlarını tercih ediyorlarmış..nedenide mobilyadaki boyanın verebileceği zarar azaldığı içinmiş....
Esra sleeper baby ikinci eline ne kadar istiyor?
Sevinirim ben istiyordum ama ikinci bebeğim olduğu için almak istemedim..
iyi geceler
uyumayanlar var benim gibi galiba
Sağol canım bakayım,eşimle de konuşayım inşallah kabul eder..Ben çıkıyorum iyi geceler..
gülfuren hamilelik nasıl gidiyor..görüşemiyoruz ne zamandır..
İyi diyelim iyi olsun canım..Sancılarla,ağrılarla günün dolmasını bekliyorum..Senin nasıl gidiyor?
esracım güya tatile girdim ama hiç daha tatil yapamadım..oturduğumuz evi 8-9 ay önce aldık..evin işleriyle uğraşıyoruz..bu tatilde de camları yaptırdık..2 gün camdı sıvaydı derken 3. gün temizlik yaptık eşimle..canım çıktı valla..2 gündür de perdeleri yıkıyoprum eşim sölene sölene asıyo..daha da bir yığın işim var..en nasılsın neler yapıyosun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?