2011 Nisan Anneleri

nisa ve eylül hosgelmissiniz tiancu canim ben sana DR.BROWN biberon önerebilirim gaz yapmiyo bebege..
Hoşbulduk canım gidip tekrar geldim ama

yaaa gerçekten Allah vijdan versin herkese eşlerimizde nereye kadar senin bide çocuğun var canım Allah yard. olsun inş. tez zamanda sağlıcakla atlatırsın

dünü$ cok tatli yerim ben o damadimin tav$anini:))

Bana da çevremde bir kaç kişi var,aman kalkma dikkat et diyor ama kimse bir şeyin ucundan tutmuyor..

iyi uykular
iyi geceler kızlar biz yatıyoruz
iyi uykular bebişlerinize ve size

canim bende kimseyi istemiyorum yapmasinlar zaten ben istesem hamilelikten dolayi eve yardimci alabilirim hamilelik sigortam onuda ödüyo onu bile istemiyorum..ama ayaga kalkincada acayipbebek asagiya bastiriyo komple bende yapabildigimi yaparim yapamadigimda kalsinpis icinde otururuz bizdeama icim durmuyo iste i$ yapmadanda
Kendi kendime az kaldı diyorum,artık şafak sayıyoruz..Allahın izniyle zaten kendi işimi kendim yapacağım..Korkmadan,zorlanmadan..

ESRAYAĞMUR çok güzel bir hediye almış babanız size...Çokta kullanışlı...Ben çok beğendim...Güle güle kullanın...

Son düzenleme:
sağol cnm.... artık sevgililer günü....yıldönümlerinde hediyelerimiz bu tarz olucak gibime geliyo

Kesinlikle katılıyorum canım...Artık kendimize hediyeleri unutalım...

kızlar bakın... böyle bişey almayı düşünen varmı....

Sleeper Baby Care Otomatik Sallanan Bebek Beşik | | Bebefix.com

Canım güzel bişeye benziyor ama bence gerek yok...Eğer diyorsanki ben mama sandalyesi alacağım sonra bunu alabilirsin sade bişey olacağına...

yok cnm almayı düşünmüyorum....ama çok fonksiyonlu...uyguna 2. el satan biri varda..tavsiye edicektim o yüzden... inana bazı ürünleri görerek ikinci el bile alınabilir die düşünüyorum...

yok cnm almayı düşünmüyorum....ama çok fonksiyonlu...uyguna 2. el satan biri varda..tavsiye edicektim o yüzden... inana bazı ürünleri görerek ikinci el bile alınabilir die düşünüyorum...

Tabiki ürün temizse neden olmasın bende böyle düşünüyorum ama bizim babamız karşı buna...Aslında öyle değildi ama oğlumuza karşı öyle olmaya başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…