- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.921
kızlar babamız bana süpriz yapmıştı unuttum paylaşmaya...2 hafta olucak alalı... bunun tekli koltuğunu 2 arkadaşa hediye almıştık...çok beğenmişlerdi ve 3 senedir kullanıyolar hiç bişey olmadı..kılıfı yıkanıyo... 4-5 yaşına kadar kullanılıyo... heycan yaptım ya görünce..bu yatakda oluyo baya kullanıcam gibi geliyo..yazlığa götürürüm yatar..iki yastık yanlara koydummu oh..
çok güzelmiş bayıldım bende odasına alabilirim böle bişey yer kalırsa
Hoşbulduk canım gidip tekrar geldim amanisa ve eylül hosgelmissiniztiancu canim ben sana DR.BROWN biberon önerebilirim gaz yapmiyo bebege..
yaaa gerçekten Allah vijdan versin herkese eşlerimizde nereye kadar senin bide çocuğun var canım Allah yard. olsun inş. tez zamanda sağlıcakla atlatırsınsağolun kızlar iyi dilekleriniz için şu zamanlar biraz geçse içim biraz daha rahatlayacak..
zaten bugün herkese sitem ettim şurda 1.5 ay daha dayanın dedim yanımda kalın dedim ağladım napıyım yaa zaten yeteri kadar üzüldüm bugün inanın herkes kendi derdinde artık bundan sonra herkesi herşeyi allaha havale ettim herşey olacağına varsın napıyım(
cnm benim ya çok geçmiş olsun..ne olur dinlen bırak dinlen..yapma ya...rabbim birini yollar sana.... iyi olmana sevndim..
güle gle kullan cnm cicilerini...ekledinmi foto bakim..
sağol canım daha güzel cicişler sana eklicem esracım çekeyimde nbb markası sitesinde yoktu modeli yeni sezon ürünü ayyy ölesine bakınayım diye gittim aldım şimdi birer takım daha alıcam ama onlar normal olur artık
benim çantamda mavisi önü cepli olan çok şık duruyor normalde kullanılabilir geldi bana
canım valla benm çekmedi ama çok hoş duruyor resimah cnm ya kaldırıyım o zaman
geçmiş olsun canım artık bebişler büyüdükçe eklem yerleri ağrıyor ılık duş iii gelebilir belkiiay kızlar bi anda çok fena nefes darlığı geldi sırtımda çok ağrıyo böle avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum :84:
reflü birde yatarken çok azıtıyor canım dönerken yavaş dönmek vee yastığın biraz yüksek olması hafifletyr ben kaç gece uyuyamadım birde yatmaya yakın yemeyi kesmek gerekiyor:2: nazlı bebişlerimizsağlıcakla bir gelseal benden de o kadar cnm
nefes darlıgı var paytak yürümeye başladım gögüs kafesimde yanma var ve reflüden ölüyorum hele yogurt yemişsem tek çare az ve sık yemek ve yemekten sonra dik oturmak sağlıkla doğuralımda şu güzel melekelrimizi vallla
kızlar babamız bana süpriz yapmıştı unuttum paylaşmaya...2 hafta olucak alalı... bunun tekli koltuğunu 2 arkadaşa hediye almıştık...çok beğenmişlerdi ve 3 senedir kullanıyolar hiç bişey olmadı..kılıfı yıkanıyo... 4-5 yaşına kadar kullanılıyo... heycan yaptım ya görünce..bu yatakda oluyo baya kullanıcam gibi geliyo..yazlığa götürürüm yatar..iki yastık yanlara koydummu oh..
tatlıımm ssüper yaaa nerden almış eşinn çok tatlı yerim yaaa
cok gecmis olsun canim..benimde yatmam gerekiyo erken dogum olmasin diye ama kimseden bir yardim görmedigim icin yatamiyorum oglanda var biliyosun o yüzden seni cok iyi anliyorum..bugün biraz alisverise ciktik mecburi, adamda dizinden ameliyatli dikisleri bugün aldirdi araba kullandi mecburi alisverise gitmek icin iki saat kadar disarida kalmisiz ama kasiklarimda felaket agri oldu bel agrisida cabasi yattim biraz düzeldi.ee sonrada yemek isi icin gene kalktim kayinvalide var ama ne ise yariyosa
çok güzelmiş bayıldım bende odasına alabilirim böle bişey yer kalırsa
Hoşbulduk canım gidip tekrar geldim ama
yaaa gerçekten Allah vijdan versin herkese eşlerimizde nereye kadar senin bide çocuğun var canım Allah yard. olsun inş. tez zamanda sağlıcakla atlatırsın
cnm benim ya çok geçmiş olsun..ne olur dinlen bırak dinlen..yapma ya...rabbim birini yollar sana.... iyi olmana sevndim..
güle gle kullan cnm cicilerini...ekledinmi foto bakim..
sağol canım daha güzel cicişler sana eklicem esracım çekeyimde nbb markası sitesinde yoktu modeli yeni sezon ürünü ayyy ölesine bakınayım diye gittim aldım şimdi birer takım daha alıcam ama onlar normal olur artık
benim çantamda mavisi önü cepli olan çok şık duruyor normalde kullanılabilir geldi bana
canım valla benm çekmedi ama çok hoş duruyor resim
geçmiş olsun canım artık bebişler büyüdükçe eklem yerleri ağrıyor ılık duş iii gelebilir belkii
reflü birde yatarken çok azıtıyor canım dönerken yavaş dönmek vee yastığın biraz yüksek olması hafifletyr ben kaç gece uyuyamadım birde yatmaya yakın yemeyi kesmek gerekiyor:2: nazlı bebişlerimizsağlıcakla bir gelse
tatlıımm ssüper yaaa nerden almış eşinn çok tatlı yerim yaaa
dünü$ cok tatli yerim ben o damadimin tav$anini:))
teşekkür ederim... canlarım... bayıldım bende... içim gidiyo görünce..göz önnden kaldırmak lazım...70 tl sanırım..istikbalden aldı... tekli koltukları 40 tl gibi..ama başka yerlerde 25 satılıyo moda oldu bu sene..
Bana da çevremde bir kaç kişi var,aman kalkma dikkat et diyor ama kimse bir şeyin ucundan tutmuyor..
demekle olmuyo icraat lazim dimi yani.yada bu i$i ya$amayan anlamiyo ne diyim artik yuh diyorum hepsine sadece
iyi geceler kızlar biz yatıyoruz
iyi uykular bebişlerinize ve size
iyi geceler kızlar biz yatıyoruz
iyi uykular bebişlerinize ve size
Kendi kendime az kaldı diyorum,artık şafak sayıyoruz..Allahın izniyle zaten kendi işimi kendim yapacağım..Korkmadan,zorlanmadan..
esracım güle güle kullan rahat bişeye benziyor dimi?
Esra güle güle kullan,ben oğlumda kullanmıştım çok işe yarıyor canım...
ESRAYAĞMUR çok güzel bir hediye almış babanız size...Çokta kullanışlı...Ben çok beğendim...Güle güle kullanın...
sağol cnm.... artık sevgililer günü....yıldönümlerinde hediyelerimiz bu tarz olucak gibime geliyo
kızlar bakın... böyle bişey almayı düşünen varmı....
Sleeper Baby Care Otomatik Sallanan Bebek Beşik | | Bebefix.com
yok cnm almayı düşünmüyorum....ama çok fonksiyonlu...uyguna 2. el satan biri varda..tavsiye edicektim o yüzden... inana bazı ürünleri görerek ikinci el bile alınabilir die düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?