2011 Nisan Anneleri

Hoşbulduk canım,minik yastık bence de kullanışsız olur..ben limangodan ölçülerine aldandım aldım ama içi bi kere köpük doldurmuşlar yani boşboş..Ayrıca ufacık geldi tamamen vücudumu sarmayı bıraktım göğüs kısmımı bile sarmıyor..boşuna para verdim..napalım artık emzirirken normal yastık kullanırım
kızlar bızımde bu aksam 5.30 da kontrolumuz var bakalım kızım ne kadar buyumus
hadi bakalım tatlım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz :13:
Hoşbulduk canım,
bende fazla kendimi dinlememeye herşeyi kafama takmamaya çalışıyorum..ama işte insanoğlu endişeleniyor..şeytan illa vesvese verecek ya..evhamlanıyoruz bizde gereksiz

günaydın herkese kızlar bakıyorum haftaya yogun başlamışız bana yazdıgınız cevaplar için tşk ederim hepinizin iyi dileklerini bekliyorum işim brzda olsa zor allah hepimizin yardımcısı olsun bebeişini görmeye giden annelereden güzel haberler bekliyoruz ona göre

gunaydın.hayırdır hastamısın.ne oldu.ben gormedım galıba.ınsallah onemlı bısey yoktur canım:93:

günaydın güzel nisan anneleri ve tatlı bebişlerrr

biraz işim vardı sabahtan. ancak yazabiliyorum. nasılsınız?

Hoş geldiniz kızlar.

kızlar benim burnum 15 gündür tıkalı geceleri falan zor oluyor doktora söyledim serum fizyolojik verdi ama nafile nefes alamıyorum çok kötü ya
burnumda kemik var onunla alakalı olabilirmi bi kulak buruncuya gitsem ii olacak

pff arada iş cıkıyor kacıyorum.ama okumaya devam ediyorum

yeni gelen hatunlar hosgeldiniizz.
bende haftasonu alısverıste gordum emzırme yastıgı ..ıkı boy vardı bırı mınık bırı buyuk.buyuk cok kullanıslı geldı hemen atladım 40 liraydı ama annem vardı yanımda sazan gıbı atlama dıkerım ben sana dedı :26: peki didim

Herkese günaydınlar,

Epeydir takip ediyorum sizleri okuyorum ama çalıştığımdan dolayı yazamıyordum..Bende nisan annesi olacağım allahım nasip ederse....Şuana kadar herşey yolunda...Geçen hafta doktordaydık...
Benimde bir kızım olacak...ilk bebeğimiz...Alışverişlere biz daha yeni başladık...Bu hafta sonu eminönünden ıvır zıvır sayılabilecek eşyalaırnı aldık kızçemin...Önceki hafta sonuda bebek odasının siparişini verdik..İnsan evladına bişeyler aldıkça nasılda mutlu oluyormuş...Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah..

Günaydın tatlı anneler....
Şu gece uykuları eziyet artık resmen eziyet....Oğlum uykusuz gecelere şimdiden hazırlamaya başladı beni :)
Bugün yıllardır görmediğim üniversite arkadaşlarımla buluşucam, heyecanlıyım ve mutluyum.Bakalım nasıl geçecek...
Hepinize güzel bir hafta diliyorum şimdiden.Görüşürüz yine...

sağol cnm hoşbulduk. Ne var ne yok. Gerçi biraz okudum geçmişi ama kaçırdığım şeyler olabilirr

sagol canım.bugun ıkıncı ayrıntılı ultrasonum var.onun heyecanı sardı benı.bakalım neler gorecegız.ınsallah ıyı haberler alırım.çok heyecanlıyım.ne olur bana dua edın.:18:

Hoş geldin aramıza canım.

Kızlar emzirme yastığı ve ana kucağı niyetine kullanılabilecek bi ürün şu anakucağına benzer şeyi çlok beğendim araştırıyorum adı "Doomoo Splash"

Eklentiler

• $Emzirme-Yastigi-Minderi-_1915_1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 48
  • $doomooseat_cyan_blue_baby.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 41

gunaydın hosgeldın.hayırlı olsun cıcılerınız canım

kızlar kraft ın sallanır beşik ve mama sandalyesinı almayı dusunuyorum arkadasım kullanıyor cok memnun sızınde bu urun hakkındakı yorumlarınızı alsam

hosgeldiin ..

:26: Ben gayet rahat horul horul uyuyorum, maşallah diyeyim kendime
Bakalım ilerikş haftalarda da bunu diyebilecek miyim

hosgeldın canım.ıyı eglenceler arkadaslarınla.bızım ıcınde ıcın caylarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…