2011 Nisan Anneleri

canım söylediğin bitkileri not aldım almaya çalışcam..çok teşekkür ederim..

canım inşallah allah gönlüne göre versin..en kısa zaman da müstakil eve geçersiniz inşallah..bizim de aklımızda yoktu anca emekli olunca alabiliriz müstakil derken nasip oluverdi..gerçi biraz tamir yaptırdık ama mutfağı banyosu benim zevkimde döşendi iyi oldu..allah en kısa zamanda size de nasip etsin ve iyi komşuları da tabiki..

hadi ya..inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde taburcu olurlar..

kizlar benim dgum yaklastikca endiselerim artiyo.sizdede boyle oluyormu.ne bilim internetten okuyorum bazen cocuk felci,otistik,zeka geriligi felan.bazi bebeklerdede gozkaymasi oluyomus.okuyorum sonrada canim sikiliyor.kuruntu yapiyorum sizdede oluyormu boyle.

kızlar ben artık çıkıyorum..yatayım karnımda biraz ağrı var..bu akşam için tekrar teşekkür ederim sıkıntıma ortak olduğunuz için..yarın aksilik çıkmazsa doktora gidicem..yarın akşam sonucu yazarım..kendinize iyi bakın..öptüm..

canım içini ferah tut..iyi düşün iyi şeyler olsun..ben de bi ara burdaki bebeği ölenlerin topiğini okuyordum baya bi psikolojim bozulmuştu..eyvah bebek kıpırdamadı kordon mu dolandı..yok şöylemi oldu diye..rabbim hakkımızda hayırlısını versin..inşallah nurtopu gibi bebeklerimizi alırız kucağımıza..benim 2li test iyi çıkmıştı ama 3. test kötü çıktı doktor ankaraya amniyosentez için gönderdi ama gitmedim o ara takıyordum..ama şimdi unuttum..sonuçta ben bu bebeği istiyorum..

ok cnm kendine çok iyi bak.... bunlar yine fiyat olarak tutar...rahat bizamanda alırsın.olmadı en iyi sarmaşım...çok öptüm dinlen biraz cnm yorma kendini
esim gelsinde koca gobegimi cekip ekliyim kizlar.
ekle cnm bakalım..benimde kocaman oldu görenler hep değişmiş diyo modeli vs bide maşallah yukarda olduğu için sıkıntı vermiyo yürürken...ona çok şaşaırıyoalr..
cnm düşünmemeye çalışıyoruz... rabbim neyi uygun görürse biz onu yaşarız... minickken rahme düşüren o ..yediklerimizden et kemik yapan O(cc) bize ancak emanete iyi bakmak ve teslimiyet düşer..onun için düşünme cnm... yoksa zaman ne geçer bizim için..nede bu günün tadını çıkartırız..

çok öpütük seni yusuflan

masallah bebegıne canım.allah bagıslasın tosununu:90:

slm kızlarrrrr
biz bugünde evdeyiz yatıyoz toparlanamadım hala hayırlısıyla artık izne çıksaydım patronlarda kurtulacak bende

cok gecmıs olsun canım.aman dıkkat et doktora gıt ılac iç.ben antıbıyotıkle bıle zor ıyılestım okadar zor gectı benımkı yani.

babana cok gecmıs olsun.allah acıl sıfalar versın.

gunaydın guzel anneler dun cok kotu bırgün gecırdım.nabzım sureklı yukseldı başım cok döndu.ayaga kalkamaz oldum.tansıyonum cıktı ındı sureklı.ustune ustluk laptopum bozuldu.sagolsun abım yaptı aksam.off cok korkuyorum bugunde nabız yukeselecek başım dönecek dıye.:18:

Son düzenleme:

Günaydın canım,geçmiş olsun bugün yat dinlen,istirahat et.

Günaydın canım,geçmiş olsun bugün yat dinlen,istirahat et.

sagol canım.dun buraya gıremedım ya zaten moralım bozuktu,ıyıce kotu oldum.sabahtan bellıydı zaten kotulesecegım.çok kotu terlemeye baslamıstım.su gıbı oldu heryerım.sıcak bastı anıden.sonra tansıyonumu olctum dusuktu ama nabzım cok yukselmıstı.bu boyle surdu gece bıl cok korkuttu benı.sabahı zor ettım yanı.çok sukur bugunude gordum:18:

Canım öyle topiklerde gezinmeyin ,canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramaz,kötü düşünmeyin kötü olmasın.Elbetteki başımıza gelirse(Allah korusun)paşa paşa katlanıcaz ama gelmedende okuyup okuyup can sıkmaya gerek yok bence

burada sıkıntılarımızı paylasmak sevınclerımızı paylasmak ınsanı ne kadar rahatlatıyor degılmı kızlar.benım hıcarkadasım hıc komsum yok.esımden baska konusacak kımsem yok.derdımıde sevıncımıde sızlerle paylasıyorum ben.ıyıkı arsınız canlarım.

cok guzelmıs canım.hayırlı olsun.ne kadarda tatlı gorunuyor.bebegını saglıkla salla o anakucagında ınsallah
sağol cnm..inş o günleri görelim.... bunu almamadaki sebeb inş kucağa fazlacalıştırmak istemiyorum die ama bakalım...

cnm sebebi belli yoksa hamileliğe dayalı bişeymi... belli bi durum sonucu mu çıkıyo..engel olabilirmisin.. çok geçmiş olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…