- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.041
geçmiş artık yetmemeye başladı yeni nesil yüzünden cnm... gurur duy duy.. sonra emo die bi gurup çıktı sonra yok apaçi dansı apaçiler vs... gelecekten pek umutlu değilim.. geçmişimize sahip çıkalım bari elimizde o var çünkü
hadi gözün aydın cnm güzel haberlerle gel inş...:79::80::81: Günaydın kızlar
Bugün herkez erkenci ne güzel. Bizimde 10.30 da randevumuz var. Oğluşumuzu görücez kısmetse. Bakalım ne kadar büyümüş benim oğluşum
:79::80::81: Günaydın kızlar
Bugün herkez erkenci ne güzel. Bizimde 10.30 da randevumuz var. Oğluşumuzu görücez kısmetse. Bakalım ne kadar büyümüş benim oğluşum
hadi gözün aydın cnm güzel haberlerle gel inş...
hadı gozunaydın.guzel haberlerle gel bakalım:79:
off bebişlerle sağlıklı bı gun olsun inşallah.
vallah yoruldum sureklı yorgun olmaktan :26:
bende evde olmak ıstıyorum.benıde konu komsum kahvalltıya cagırsın.gunlere gıdeyım caylar içeyim.dedikodu yapayım.olmadı evde picamalarımla mıskınlık yapayım olmaz mı yaa..
ayın 20sınde yasal ıznım baslıyor ama kıyamıorum kı bebısıme 5 hafta daha sıkayım dısımı dogumdan sonra onla oturayım evımde dıorum.. ama cook yoruldum cook
cnm benim kıyamam sana... nasıl iş saatlerin... vallahi işiniz zor allah kolaylık versin cnm..off bebişlerle sağlıklı bı gun olsun inşallah.
bende evde olmak ıstıyorum.benıde konu komsum kahvalltıya cagırsın.gunlere gıdeyım caylar içeyim.dedikodu yapayım.olmadı evde picamalarımla mıskınlık yapayım olmaz mı yaa..
ayın 20sınde yasal ıznım baslıyor ama kıyamıorum kı bebısıme 5 hafta daha sıkayım dısımı dogumdan sonra onla oturayım evımde dıorum.. ama cook yoruldum cook
günaydınlarrrr:126:
geçmişi okudum. gece kuşlarımız epey muhabbet etmişler
esrayağmurcum ana kucağınız çok güzelll:81:güle güle kullan canım ii denk gelmiş
günaydınlarrrr:126:
geçmişi okudum. gece kuşlarımız epey muhabbet etmişler
esrayağmurcum ana kucağınız çok güzelll:81:güle güle kullan canım ii denk gelmiş
off bebişlerle sağlıklı bı gun olsun inşallah.
kaçta yatmışım baktınızmı kızlar...ve bu saatte ayaktayımaçlıktan yatamadım cnm...uyandım bende... bişeyler atıştırdım 10.30 u bekliyorum yemek için...
cnm benim kıyamam sana... nasıl iş saatlerin... vallahi işiniz zor allah kolaylık versin cnm..
toplamda kaç kilo aldın canım?
ayy hadi gözünüz aydın bizde yarın yada yarından sonra gidicez galiba
günaydın canım ne mutlu sana benim daha bir haftam var.İnşallah iyi haberlerle gelirsin
ayy hadi gözünüz aydın bizde yarın yada yarından sonra gidicez galiba
ah ah hepimiz aynıyız...ben de 16 şubatta izne çıkmam gerek ama doğum sonrasına erteletcem iznimi 5 hafta daha çalışcam ama çok zor gerçekten gece uykusu da kalmadı zaten...Allah yardımcımız olsun
amiin amiin Allahım tum hamılelerın yardımcısı olsun.dayanma gucu versin..
ya ne guzel herkesın kontrolu var ben pazartesı gıttım doktorum bı ay sonra gel dedı.ama hanı ıkı haftada cagıracaktı artık
eşimde kaşınma işte cok sukur hersey yolunda dıye cagırmıyor dıyor ama ben doyamıorum hep bakmak ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?