- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.261
ben hala pek inanamıyorum doğuracağıma..
hasteneye gidene kadar anlamam ben kendimi biliyorum..
bir de o zman da bir donuk olurumki hiçbirseye tepki vermem doğam böyle
dısarda eşim telaş yapar hepimizin yerine
ben hala pek inanamıyorum doğuracağıma..
hasteneye gidene kadar anlamam ben kendimi biliyorum..
bir de o zman da bir donuk olurumki hiçbirseye tepki vermem doğam böyle
dısarda eşim telaş yapar hepimizin yerine
ne güzel işte panik yapmamak en iyisibenim doğuracağım gün tüm izmiri ayağa kaldırırıım herhalde çok ağrı sancı umrumda olmaz da telaşlanırım. benim de yapım bu
ayy ben yakınlarımı gördükçe sezeryan olursa sezeryana girerken çok ağlarım herhalde birde bebğimi ilk kucağıma aldığımda çok ağlarım gibi geliyor çünkü şimdi bile o zamanları düşündükçe gözlerimi siliyorum çok duygusallaştım sabah asi nin eski son bölümünü izledim habire ağladım ayy çok duygusallaştım eskiden dizilerde ağlamıyordum şimdi diziler de bile ağlar duruma geldim.
ayy bende senin gibi olsam eşimle birlikte hastaneyi bile bulamayız
birinin sakin olması lazım..
inşallah olmaz canım..bende öyle diyorum böyle büyüdünüz bari kof büyüklük olmaz inş. bunlar
ben önceden daha duygusaldım canım hamilelik yaramadı bana tas kalpli oldum
simdi daha cok sinirden ağlıyorum..
sezeryan olucam canım ben ama herkesi basımda istemiyorum annem ve eşim olsun sadece babam filan olmasın ona dayanamam bak..
ayy bende senin gibi olsam eşimle birlikte hastaneyi bile bulamayız
birinin sakin olması lazım..
benim eşim de çok telaşlı, streslidir öyle durumlarda, bi de kan tutar yazıkkben de heralde hastanede ''beni bırakın eşimle ilgilenin'' falan derim
haklısın canım eşlerin birbirini dengelemesi lazım. bizimkide sakindir ama doğumda ne yapar bilemiyorum. eğer birden sancım tutarsa hastaneye nasıl gideceğimizi planlamış onu anlatıyordu geçen sezeryan olursa zaten planlı programlı olur herhalde biraz daha
vallahi havasındanmıdır nedir... tuttu vallahi.çokşükür bu günleride gördük...
karadeniz köy havası tabii tertemiz de oluyor, tohum sapasağlam tutmuş
sağol cnm.... amin inş... her günümüz böyle aydınlık gü<el geçer inş..bebişlerimizle kocaman bi aile olarakhehehe canım yaaa, gözün aydın demek için çok zaman geçmiş ama olsun, ben daha yeni duyuyorum hikayeni.. GÖZÜN AYDINinşallah her günün dünü aratmayacak mutluluklarla geçer canım, Allah bi daha bebişten yana hüzün vermesin sana da, hepimize de..
boşver....... bizim adam rahat sıkıntı yok o yüzden..onunda poposunda var bana bişey desin bende derim sende de var sende de var...benimde göğüslerim çatladı yaaaa( çatır çatır- karnımda bişey yok ama neyse Allah sağlıklı versin çocuklarımızı katlanacağız napalım
oluyo cnm bendede malum ağırlaşınca fark etmeden hareket ederken dönerken vs oluyo yani...kızlar birşey sorucam gece yatarken ben çok inliyorum ya sıkıntı mı veriyor neden inliyorum eşimde noldu ya niye inliyosun diyor var mı benim gibi olan normal mi acep
inş cnm... vallahi herkesin gözü üstümde ben az uzun dilliyim dayanamadığım yerde yanlışları derim..bakalım seni görcez diyolar..mesela çocuk ağlıyo die ayda 1 banyo yaptırılırmı allah aşkına... ona karşı çıkıyorum senide görcez diyolar..görcez diyorum...e bakmıştır artık. çocuğunun huyunu biliyordur.
canım izne bugünü saymazsak tam tamına 5 haftam vargerçi çok da az değil ama ben pozitif bakmaya çalışıyorum
olur olur merak etme süpppeeer anne olup herşeye yetişiriz gezmeden de eksik kalmayız
Kızlar mükemmel biralışveriş sitesi buldum facebookta hemde. kaliteli ve ucuz
Coco Butik'in Fotoğrafları - HEMEN TESLİM ELBİSE ÇEŞİTLERİMİZ | Facebook Eki Görüntüle 139460 Eki Görüntüle 139471 Eki Görüntüle 139470 Eki Görüntüle 139469 Eki Görüntüle 139468 Eki Görüntüle 139467 Eki Görüntüle 139466 Eki Görüntüle 139465 Eki Görüntüle 139464 Eki Görüntüle 139463 Eki Görüntüle 139462 Eki Görüntüle 139461 Eki Görüntüle 139472
1 defaya mahsus 28 temmuz gittiğimiz rize gezisinde 21 temmuz son regl tarihim... kayınvalidemin köy yatağında..bizimkisi döşek kadın bize eski yatağını verdi belim ağrıyo die kendine almıştı yatak..bende anlayış gösterdim yoksa rezil olurdu akrabalarına neyse o ayrı bi konu.. rizede köyde kalmaya çıktığımızda orada 3 ağustos yaptığımız 1 defalık kaçaktan yusufum geldi...ramazanda süpriz yaptı...yine 28 ağustos sabah 8.30 da şüphelerim üzerine gittiğim nöbetçi ezcaneden aldığım testle öğrendim..9u bekleyemedim yanımızda eczane açılsın... eşime söylediğimde tepki bile veremedi adam malum 16 ay istedik hiç umut yokken süpriz yapmıştı bize.. o gün onunle iş yerine gittim... ruh gibi gezmiştik ikimizde..ama tam bi sevinç yaşayamamıştık malum bi düşük vardı... çok şükür şuan rabbim bize erşeyin güzelini tam yaşatıyo...
hayırlısı bakalım.bnm beklenen d.tarihine 23 Nisan demişti doktor senin tahmini d.tarihi bellimi?olmaz canım insallah..
seninle benim aramda bir gün varmıs canım doğum nasıl olacak bakalım?
bende bebeğimle babasının ilk karşılaşmasını çok merak ediyorum..bilmiyorum görmek nasip olur mueşim ilk bebeği gördüğnde ki halini görmeyi cok istiyorum ama galiba pek mümkün değil bir de ben sezeryan olunca o coktan görmüş olur bebeği..
eşim ilk bebeği gördüğnde ki halini görmeyi cok istiyorum ama galiba pek mümkün değil bir de ben sezeryan olunca o coktan görmüş olur bebeği..
vallahi havasındanmıdır nedir... tuttu vallahi.çokşükür bu günleride gördük...
sağol cnm.... amin inş... her günümüz böyle aydınlık gü<el geçer inş..bebişlerimizle kocaman bi aile olarak
boşver....... bizim adam rahat sıkıntı yok o yüzden..onunda poposunda var bana bişey desin bende derim sende de var sende de var...
oluyo cnm bendede malum ağırlaşınca fark etmeden hareket ederken dönerken vs oluyo yani...
inş cnm... vallahi herkesin gözü üstümde ben az uzun dilliyim dayanamadığım yerde yanlışları derim..bakalım seni görcez diyolar..mesela çocuk ağlıyo die ayda 1 banyo yaptırılırmı allah aşkına... ona karşı çıkıyorum senide görcez diyolar..görcez diyorum...
reklam kokan hareketler bunlar...
Kızlar bebişlere su vermeyin anne sütü yeter diyorlar ne düşünüyorsunuz
ayyy bu yusufun rizede olmuş tam rizeli olacak desene anlatımın süper bayıldım yalnız
Kızlar bebişlere su vermeyin anne sütü yeter diyorlar ne düşünüyorsunuz
hayırlısı bakalım.bnm beklenen d.tarihine 23 Nisan demişti doktor senin tahmini d.tarihi bellimi?
bende bebeğimle babasının ilk karşılaşmasını çok merak ediyorum..bilmiyorum görmek nasip olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?