2011 Nisan Anneleri

valla burda nufus artsin diye devlet k......... yirtiyor.turkiyede aile planlamasindan soz ediyolar.avrupa ve amerika turkiyenin nufusunun artmasini istemiyor.

valla burda nufus artsin diye devlet k......... yirtiyor.turkiyede aile planlamasindan soz ediyolar.avrupa ve amerika turkiyenin nufusunun artmasini istemiyor.

Burada 3 yapın diyolar ama paradan haber yok..İnsanların çoğu zaten zor geçiniyor,üçüncüyü nasıl düşünsün..Neyse darısı Türiye'nin başına...

inasallah zamaninda gelirler canim bende saldim artik yapmiycam birsey canimdan ve kizimdan kiymetli degil ev isleri desemde bugün cam sildim ve tül taktim icim durmuyo yaa sonrada pisman oluyorum.ama artik kararliyim yapmiycam
bende bilmiyorum o kanali digitü^rkte varmi ki acaba??
alinti ile cevaplanin yaninda olan haneyi tikla kac kisiden alinti yapicaksan hepsinde ayri ayri sen tiklayinca üstünde yesil okeylenmis isaret olusuyo ve en sonda hangi mesajda onu isaretlediysen ayni mesajda alinti ile cevaplayida isaretle hepsi oraya geliyo otamatik canim dene bir bakalim/B]
Geçmiş olsun,dikkat etmek lazım..Benim oğlan iki antibiyotikle anca kendine geldi şükür..

İki-üç alıntı nasıl yapıyorsunuz?

Burada 3 yapın diyolar ama paradan haber yok..İnsanların çoğu zaten zor geçiniyor,üçüncüyü nasıl düşünsün..Neyse darısı Türiye'nin başına...

canim suan turkiyenin ekonomisi kotu deilki.devletin basindakiler sizi kandiriyor.burdan size tam aciklardim konuyu ama.mesela kisaca sole soliyim.devletin basindakiler buraya ziyaret amacli gelirler.esleriyle beraber.dinimizde yasak olan et veicecekleri bi guzel yerler.resttoranttaki gorevlide bunu basina sizdirir.resimleriyle beraber.garson isten cikartilir sonra.onlarin dindarligida gostermelik canim.ekonominin kotu olamsida koca bir yalan.insanlari susuturmak icin.

canım digitürkte var mı bilmiyorum..ama güzel bi kanal benim hoşuma gidiyor..bi bak istersen belki vardır..ya da belki kanal ismi farklı da olabilr..

Sağol canım öğrendim...

ara sıra bakayım o zaman canım ben de ya..

Doğumları gösteriyor,ben izledikçe heyecanlanıyorum..

Artık kimin ne olduğu belli değil zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…