- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.581
ne kaynatıyonuz kızlarrrrrrrrr
ben işte olmanın bunalımını yaşıyorum offf offfffffff evde yatanlar kıymetini bilin yatın yuvarlanın oturun geri yatın yuvarlanın
selam kızlarrrrr3-4 gündür geremediğim için şöyle bi geçmişi okuyayım dedim ama nerdee o kadar çok sayfa birikmiş ki bişeycikler okuyamadan geldim inş.herşey yolundadır ve herkes iyidir bebeişlerimiz sağlıklıdır inş. dün dr.gittik kızımızı görmeye prensesim gayet sağlıklıbi problemimiz yok herşeyimiz normal dedi dr. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı bu arada kızımız 1600 gr.olmuş tam rabbim sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Bak yerde yuvaranmak aklıma gelmemişti azda yerde yuvarlanim..
selam kızlarrrrr3-4 gündür geremediğim için şöyle bi geçmişi okuyayım dedim ama nerdee o kadar çok sayfa birikmiş ki bişeycikler okuyamadan geldim inş.herşey yolundadır ve herkes iyidir bebeişlerimiz sağlıklıdır inş. dün dr.gittik kızımızı görmeye prensesim gayet sağlıklıbi problemimiz yok herşeyimiz normal dedi dr. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı bu arada kızımız 1600 gr.olmuş tam rabbim sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.
kıskandım yaaaaa bende yuvarlanmak istiyorum
sola yatmayada razıyım kızlaray akşam biton iş var en kötüsü alışverişe gidilecek artık alışveriş yapmak bile işkence gibi geliyokıskanma kıskanma yuvarlanılmıyor bu göbeklerleancak sola yatıyoruz o kadar, akşam sen de yatarsın keyfine bakarsın canım
selam kızlar biraz şekerleme yaptım şimdide sersem gibiyim sizler nasılsınız bakalım.
bende senin bu 2.el tavsiyelerinden dolayı ev tipi ana kucağına bakıyorum..2 kişi ile görüşüyorum bakalım hayırlısıERVA CNM SAĞOLASIN İNŞ SALI GÜNÜ EŞİM BAKICAK ARABAYA KISMETSE OLUR ZATİ...
Hamdolsun tatlım sen nasılsın, nsl gidiyor bakalım#
# t_y
# ..ERVA..
# ertugrul
# rosaperle+
# hulya85
# _mai_ SELAM CANLARIM... NASILSINIZ....
bende bgn işteyimNe kaynatıyonuz kızlarrrrrrrrr
ben işte olmanın bunalımını yaşıyorum offf offfffffff evde yatanlar kıymetini bilin yatın yuvarlanın oturun geri yatın yuvarlanın
oo maşallah sübhanallah bebişineselam kızlarrrrr3-4 gündür geremediğim için şöyle bi geçmişi okuyayım dedim ama nerdee o kadar çok sayfa birikmiş ki bişeycikler okuyamadan geldim inş.herşey yolundadır ve herkes iyidir bebeişlerimiz sağlıklıdır inş. dün dr.gittik kızımızı görmeye prensesim gayet sağlıklıbi problemimiz yok herşeyimiz normal dedi dr. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı bu arada kızımız 1600 gr.olmuş tam rabbim sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Kızlar bişey sorcam aldığım krem renk kokoş pijama takımını yıkamasam ne olur...Diğerlerini yıkıcam ama bu biraz narin.. Kıyamıyorum nedense... Yada yıkıcam temizliğe gelen ablaya ütületicem benim gözüm yemiyo bu aralar... Ama başlarsam kimsede durduramaz.... Napcam bilmiyorum size?
bende senin bu 2.el tavsiyelerinden dolayı ev tipi ana kucağına bakıyorum..2 kişi ile görüşüyorum bakalım hayırlısı
Hamdolsun tatlım sen nasılsın, nsl gidiyor bakalım
bende bgn işteyim
oo maşallah sübhanallah bebişine
sola yatmayada razıyım kızlaray akşam biton iş var en kötüsü alışverişe gidilecek artık alışveriş yapmak bile işkence gibi geliyo
işte bir adet daha yatıp yuvarlanmış geldi oh oh yatın biz burda çalışalım
Ben de keşke çalışsam diyorum bazen, evde zaman geçmek bilmiyor, sıkılıyorum..
hoşgeld,n cnm.... Hadi hayırlısı olsun...hangi model..ne kadara...yardımcı olabilirim malum bi ara çok sardımselam kızlar biraz şekerleme yaptım şimdide sersem gibiyim sizler nasılsınız bakalım.
cnm ama bebişinin teni değecek narin kokoş pijamana :)) bence en azından bi suya bas çıkar öylece fazla sıkmadan askıyla as ılık bi ütü sür
bizde kısmetse bu ay sonu ertık evimizdeyiz bende yatıp yuvaklanıcam tabi kocaman gobişle nereye yuvaklanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?