2011 Nisan Anneleri

Canım öncelikle başınız sağolsun,Allahım geride kalanlara güç ve sabır versin.Sen bu halinle kendini çok üzme ve yorma canım,Allah yardımcınız olsun

başınız sağolsun canım, Allah kalanlara sabır versin, başka üzüntü göstermesin.. sen de dinlen ama bebişine de yazık..

başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara uzun ömürler versin Allah yard. olsun

başınız sağolsun tatlım allah sabır versin. Sende çok yorma kendini bebişini düşün

Canım öncelikle başınız sağolsun,Allahım geride kalanlara güç ve sabır versin.Sen bu halinle kendini çok üzme ve yorma canım,Allah yardımcınız olsun

sagol gulum allah razi olsun uzulmemeye calisiyorum ama gelen giden agit yakinca sinirlerim bosaliyor bide hic cocuk seslerine gelemiyorum galiba fazla sinirli oldum bugunlerde

başınız sağolsun tatlım allah sabır versin. Sende çok yorma kendini bebişini düşün

cok tsk ederim gulum yorulmamak elde degil ama rabbim guc veriyor sukurler olsun allah razi olsun hepinizden ben musadenizle cikayim biraz olsun kendimle ugrasayim belki kendime gelirim yaradana emanetsiniz hepiniz

ohh kızlar bugun 32.haftamı bitirdim yaa şakamaka zaman geçiyo hızla ama daha benim yapıcak bir çok işim var .

hayırlı olsun canım, geçmez derken birden 30lu haftalara girdik insanın inanası gelmiyor.. çok şükür buraya kadar problem yaşamadık, inşallah sonrası da problemsiz ve muhteşem olur

Selaaaaam Kızlar , Nasılsınız bakalım bgn..:13:
valla işler yoğun diye ben bgn de işe geldim ne kadar diğer günlere de nazaran erken çıksakta işe gelince tüm günü gidiyor insanın
Hakkaten tatlım ya artık Allah ıslah etsin onları demek lazım..sen bi yandan ev işlerini hallettirmeye çalışırken onların derti başka..insanın deli olmaması mümkün değil
slm kizlar.nasilsiniz.size bisiy soliyim ama gulmeyin sakin.ya esim cocuga memati ismini vercekmis.ciddi ciddi herkesede soluyor ismi memati diye.adam takmis bu memtaiye ya.
eşin kurtlar vadisi fanatiği galiba..ama anlamını bilse koymak isteyeceğini sanmam:13:
sıkıntına cevap vermemeleri hiç güzel davranış değil..telefonla falan aradın mı cnm
maşallah sübhanallah.Allah daha iyi etsin canım
bende buu concorde ları çok beğeniyorum çok kaliteli oldujlarını düşünüyorum ama sıfırları inanılmaz pahalı..inş Rabbim gönlünüze göre verir de istediğiniz gibi bi tane düşürürsünüz
vay be..bizim burda nerde..başbakan sadece en az 3 çocuk diyor ama hiç yardım yok..
yardımı geçtim şu süt iznini 6 ay yapsalar o bile nimet olacak ama nerdeeee.ağzı olan konuşuyor
Allah rahmet eylesin canım , Allah sabırlar versin..

cnm başınız sağolsun öncelikle... kendini çok yorma dicem ama ne kadar kollasanda imaknı yok...en azından sakin olmaya çalış cnm.. bu şekilde çok yıpranırsın..kolay değil sorumluluk almak bide çocuk olunca konu...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CNM...

ERVA CNM SAĞOLASIN İNŞ SALI GÜNÜ EŞİM BAKICAK ARABAYA KISMETSE OLUR ZATİ...

#
# t_y
# ..ERVA..
# ertugrul
# rosaperle+
# hulya85
# _mai_ SELAM CANLARIM... NASILSINIZ....

listede görünmüyorum ama olsun bu kadar içten bi hal hatır sorusunu cevapsız bırakamam doğrusu iyiyim şekerim, birazcık halsiz.. sen nasılsın, oğluşunu gördün tabi yakında keyiflisin maaşallah Allah neşenden eksik etmesin

AnCa 2 hayfa tatmİN eder zatİ cnm... Kontrollerden sonra bebeğimde hissediyo onu gördüğümü snırım eskiye nazaran daha bi yaramaz oluyo
selam esra yağmur biz iyiyiz sen nasılısn

çok iyiyiz cnm çok şükür sorunumuz yok evde yn gelmiş yatıyoruz... Aç değiliz açıkta değiliz... Bebişimizin herşeyi tamam... Saırsızlıkla bekleşiyoruz işte cnm...

Son düzenleme:
kızlar ben önümüzdeki cumartesi gitcem kontrole 31.hafta başı gibi oluyor,bu aralar kontrollare gidenlerden 4 boyutluya giren varmı?doktor bi daha sokacakmı acaba?

Kızlar bişey sorcam aldığım krem renk kokoş pijama takımını yıkamasam ne olur... Diğerlerini yıkıcam ama bu biraz narin.. Kıyamıyorum nedense... Yada yıkıcam temizliğe gelen ablaya ütületicem benim gözüm yemiyo bu aralar... Ama başlarsam kimsede durduramaz.... Napcam bilmiyorum size?

kızlar ben önümüzdeki cumartesi gitcem kontrole 31.hafta başı gibi oluyor,bu aralar kontrollare gidenlerden 4 boyutluya giren varmı?doktor bi daha sokacakmı acaba?

cnm bizim doktor bişey demedi bu konuda ama sadece yüzünü bacağını vs görmek için 4 boyutluya geçiyoruz o anda.... Zaten biliyosun en doğru ölçüm 2 boyulu olan... Doktorum son gittiğimde bazı şeylere baktı... Bu şeklde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…