- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.541
gunaydın fıstıklar nasılsınız bakalım
Günaydınnnnnnnn
günaydın tatlım hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallahgünaydın kızlar
2 de doktor randevumuz var. bize dua edin
günaydınnn
kanalturkte bebeğim programında şuan hast. hazırlıklarını anlatıyor uzman
günaydın kızlar
biz izleyemiyoz sen izle anlatırsın bize
günaydın kızlar
amannn bende açtım izliyom patronda karşımda ama boşver seside kısdım azcıkta müzik açtım ikisi birbirine karışıyo
Hayırlı haberlerle dönersin canım inşallah.
Of kızlar ben artık zorlanmaya başladım yaaYa artık dışarı çıkmaya gelmiyo, çok ayakta kalmasam da halim dermanım kalmıyor.Dün bi çıktım, eve geldiğimde ölü gibiydim.21.30 da uyumuşum, sabah da 10 gibi kalktım.Ama halaa perişan haldeyim.Kolumu zor kaldırıyorum.Daha 2 ay var ne olcak bu böyle bilmem. Eşime de dedim artık bebişin eksiklerini tamamen bitirelim benim halim dermanım kalmaz son ay dışarı çıkmaya. Resmen çöktüm......
ilahi didemadamda bilgilensinnn
canım bende sen gibiyim 9da uyudum 10da kalktım yorgunluk diz boyuboşuna demiyorlarmış tecrübeliler bol bol uyuyun dinlenin diye bu arada kesinlikle alışverişi son ana bırakmamak gerekiyor
Hayırlı haberlerle dönersin canım inşallah.
Of kızlar ben artık zorlanmaya başladım yaaYa artık dışarı çıkmaya gelmiyo, çok ayakta kalmasam da halim dermanım kalmıyor.Dün bi çıktım, eve geldiğimde ölü gibiydim.21.30 da uyumuşum, sabah da 10 gibi kalktım.Ama halaa perişan haldeyim.Kolumu zor kaldırıyorum.Daha 2 ay var ne olcak bu böyle bilmem. Eşime de dedim artık bebişin eksiklerini tamamen bitirelim benim halim dermanım kalmaz son ay dışarı çıkmaya. Resmen çöktüm......
:119: :119: :119: Günaydın hatunlar... :119: :119: :119:
Kızlar şubat annelerine misafir olayım dedim,şu bizim avio çantalarımız orda da yok satmaya başlamış ama biz erken davranmışız onlara kalmamış.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım sabah sabah iyi kaynatmışsınız.
günaydın kızlar
günaydın canım hoşgeldin
Kızlar şubat annelerine misafir olayım dedim,şu bizim avio çantalarımız orda da yok satmaya başlamış ama biz erken davranmışız onlara kalmamış.
:119: :119: :119: Günaydın hatunlar... :119: :119: :119:
sayende esteemcim valla hepimiz aldık nerdeyseKızlar şubat annelerine misafir olayım dedim,şu bizim avio çantalarımız orda da yok satmaya başlamış ama biz erken davranmışız onlara kalmamış.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım sabah sabah iyi kaynatmışsınız.
vah gariplerim
karaborsadan satsakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?