2011 Nisan Anneleri

hanımlar herkese merhabalar
bugün itibariyle 32. haftayı tamamlıyoruz inşallah. bursa da yaşayan hamileler var mı içinizde? hangi doktora gidiyorlar? kafamda bazı sorular var. konuşabileceğim birilerini arıyorum. teşekkürler

Offf ya ne anlayışsızla rbenim büyük kaynımda öyle diyor en küçük kardeşini alıp gelicekmiş b..... var sanki kime soruyorsunuz siz ya burası benim evim izin aldınız mı

Tabi canım önemsedikleri için hiçbirşey almadılar çocuğuma sormuyorlar o yüzden eksiğiniz var mı diye tıpkı zamanında ve hala bana yaptıkları gibi kuru kuru severler onlar uyuyamıyormuş kaynanam doğumu düşünmekten çok heyecanlıymış sanki o doğuracak inanmıyorum artık sahte sevgilerine gözümden çok düştüler çokkk

Canım doğumdsn önce geliyorlarmış şimdi ben anneme dedimki anne doğumdan bir hafta falan önce gelsen ağırlaşıcam iyice iyi olur dedim oda tamam dedi anneme benim annem olduğu halde ben teklif ettim doğumdan sona da çok kalamam kızım topralandığında giderim dedi zaten bende öyle olmasını istiyorum söylememe gerek kalmadı kaynanamında doğumdan sonra gelmesini isiyordum zaten işime yarasın diye evi temizler falan diye o zamanda kayanatam sorundu yalnız göndermez kaynanamı kendi getirecek gelince gidermi daha torunu bırakıp bunlar haremlik selamklık oturuyorlar benim annemde var 2+1 evde nasıl rahat edecek benim annem hem ben pijamlarla nasıl dolanıcam evde tesetürlüyüm daha bir kere kaynatamın yanında başımı açmadım ben haksızmıyım şimdide doğumdan önce geleceğini öğreniyorum ya insan bir soror bana kuzım ne diyorsun nasıl yapalım ne zaman gelelim diye benim evime kafalarına göre geliyorlar

canım kaynanam hizmet beklemez ama ben istemiyorum ya daha ötesi var mı doğumdan önce evimde kalabalık istemiyorum yeterince stresli geçti hamileliğim eşim sağolsun çok ağlattı beni hamile diye düşünmeden kaynanamı doğum sancım başlayınca düşünmek istemiyorum beni strese sokacak panik olacak ben sakin sakin geçirmek istiyorum çok görüyor bunu bana eşim önemli olan annesigil.

gunaydınnn kızlaar herkese bzde kahvaltmzı yaptık sol yanmza yattık szlerde ne var ne yok kaynannalrdan bahsetmişiniz benmkide doğmdan osnra gelecek doğuma kendi annem gelecek ve kaynannam 1 ay klacagım demiş şoka grdm bnede o kadr kalacagnı sanmyrm şimdilik ya bakalım azcık düşünceli olmayı deneseler daha ii olacak ama eşlern hatrna bişey diyemeyrz tabi

Canım kendini üzüp bebeğinide sıkıntıya sokam canım. Onlar gelincede kasma kendini rahat ol. Kayınpederinin yanında saçınıda açabilirsin. Bunun dinen hiçbir sakıncası yok. Sonuçta oğluyla evlisin ve o senin baban artık. Yoksa lohusa halinle nasıl rahat edeceksin. Bu kayınvalidelerinde bir ortası yok heralde. Ya çok ilgisiz oluyorlar. Yada insanı bunaltıyorlar

Günaydın hatunlar...Nasılsınız...

Ahhh bu kayınvalideler veya da eşler...İnsanı sinir etmeye birebirler...Hamileyken bile insanı üzmeyi beceriyorlar...Şimdilik kayınvalidemden ses seda çıkmıyor ama akşam eşimde beni çok sinir etti...Başta konuşmuştuk hastaneden çıkınca annemde kalacaktım 10 gün falan...Annemin ev doğalgazlı wc oturaklı daha rahat olacaktım...Sanki akşam daha önce konuşmamışız gibi evde kalacaksın dedi...Bende kızdım...Benimle resmen oyun oynuyor...Ben zaten şimdi zorlanıyorum hareket ederken...Evdeki wc oturaklı değil zor çömeliyorum...Ev sobalı diğer odalar buz zaten...Annemin evinde rahat edemiyormuş beyefendi...Adama bak ya beni değil yine kendi keyfini düşünüyor...Gelde kızma...

canım lohusayken zaten psikolojkman bi skntmız olacak bence senn o an rahat olman herseyden çok daha önemli zaten 10 gun çok da deil kalsın biraz da eşler çeksin yukunu be işin

Günaydın canım. Doğumdan sonra belki farklı düşünürsün canım. Tek kişi yeterli olmuyor. Arkadaşım doğum yaptı. Kayınvalidesi gelmedi. Annesi kadın tek başına mahfoldu. Yemek yapmak gerekiyor, gelen gidenle ilgilenmek gerekiyor, bebeğe yardımcı olmak gerekiyor(sonuçta acemi olucaz), Birde anne sezaryanlı ise oda rahatsızlanabiliyor. Arkadaşım çok bunalmıştı. İkisinin birden orda olmasında fayda var diye düşünüyorum. Hem kayınvalidelerdekoysun biraz taşın altına elini. Hep olan kendi annelerimize oluyor. Bakalım benimki gelecekmi? İş olunca pek uğramaz. Gelmessede eşime söyleyip getittiricem. Sonra oğlumun çocuğu diye sevmeyi bilir. İşe yarasın biraz.

tabi canım işe yarayacaksa gelsnler boş boş otrmasınlar da

canım lohusayken zaten psikolojkman bi skntmız olacak bence senn o an rahat olman herseyden çok daha önemli zaten 10 gun çok da deil kalsın biraz da eşler çeksin yukunu be işin

Vallah canım ben şimdi bile kendimi hiç iyi görmüyorum...En ufak bişeye ağlıyorum...Eşimde kızıyor bu sefer ama elimde değil akıveriyor gözyaşlarım...Annem gelsinmiş bu eve öyle baksınmış bana...Annemde ben gelirim ama çok zor olur bakmam dedi...Diğer odalar buz...Sular buz...Wc oturaklı değil...Sezeryan olursam veyada normal nasıl çömelirim şimdi bile çok zorlanıyorum...Wc gidip geldiğimde ağrım oluyor uzanıyorum...Vallah ne derse desin anneme gideceğim...Yeter bugüne kadar ağlasamda içimde kalsada tamam dedim ama tıkandım artık...Bende daha önce panik atak vardı canım...O da tekrarlamaya başladı...Bunu bile bile gececi olduğunda yine annemde kalmama izin vermedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…