2011 Nisan Anneleri

Mesela 38.haftada doğum yaptık.2 haftası kaynıyor yaa arada.Artık kaynamayacak mı yani doğumdan sonrası için 8+2 mi olacak???Yanlış mı anladım yoksa???
evet ekleniyormuş canım yalnız bu kamu sektörü içinmi geçerlidir yoksa özel sektörü de kapsıyor mu benim için bu da önemli
Selam tatlım , Hoşgeldin..seninde hem mevlid kandilin hem sevgililer günün kutlu olsun..

hoşgeldin canımmmm senin de kandilin mübarek olsunnn, sevgililer gününüz kutlu olsunnn
allah tez zamanda kavuştursun canım

Amin canım, çok sağoll

[
cnm ozaman mert diyim bende... hoşuma giden bi isim... nerde nikah memurusun cnm...

tamam canım sağol mert'i benimsedim bende...izmir deyim ben canım

Canım ben devlet memurlarında da yok diye biliyorum.Yani erken doğumda geriye kalan o 2 hafta yanıyor.Sadece doğumdan sonraki 8 hafta var hakkın olarak diye biliyorum

Simtennnn inceledim ama böyle bir madde görmedim.Sadece hamileliğin 24.haftasından itibaren ve doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutamaz diyor.Nerde gördün o izin olayını yaaaa.Ben bulamadım:26:

Herkezin kandilini ve sevgililer günü kutluyorum..

selam cici anneler birkaç gündür giremedim [/COLOR] geçişi okuyamadım dilerim herkes iyidir ama ben hiç iyi değilim sabak hava o kadar güzeldiki acayip güzel duygularla yatağımdan kalktım kahvaltıyı hazırladım kızımı okula hazırlamaya başladım derkene birden mideme ağrı girdi doğrulamadım acayip üşüme aldı hemen yatağa attım kendimi eşimi aradım eczaneden ilaç alsın diye o da doktoru aramış ilaç kullanmasın patates haşlasın, bir yandan da ağlıyorum kuzumda korkmuş olmalı elimi,yüzümü sevip duruyordu eşim götürdü artık kızımı okula . ağlamak ağlamayı getirdi yalnızım diye annem olsaydı bana bakardı patatesimi haşlardı dedikçe daha da ağlamaya başladım ailesi yanında olanlar şükredin annemle aramızda 12 saat var . hiç akraba yok arkadaş falan var ama kime ne dersin ki ,eşim desem elinden ancak doktora götürürmek gelir başka ev işlerinden hayatta anlamaz.acayip oldum böle mide bulantısına ishale döndü hala yatıyorum aaahh aaah annecim benim seni çok özledim[/QUOTE]

Geçmiş olsun,yalnızlık zor gerçekten..Benim de kimsem yok,Allah'tan eşim gündüzleri evde o bana yardım ediyor..Az kaldı günler geçiyor..Bu gün bende çok hastayım..Bel,karın ve sırt ağrısı çekiyorum..Halsizlik var..

kızlar ay sevinsemmi üzülsemmi hiç bişey anlamadım bu işten..eşim bana sevgililer günü hediyesi almış ki asla evlilik yıldönümünde dahi almaz... 2. senemizde süpriz burs gzisi yapmıştı yola çıkmıştık söyelmemişti uludağ va neyse biz iyiciyiz yani.. gitmiş bana I ped almış... dokunmatik.. sizinle ordan daha rahat konuşurmuşum notbook u sattı çünkü malum 2 senesi doldu elde tutmuyoruz öyle olunca... netbookta ağır asla yatarak yazamıyorum size..oysa benim isteklerim daha ufaktı... yine kaldı ya... doğum hediyesi olrakmı alsam...bu arada hediyelerimi kendim alıyorum.. daha zevkli oluyo beklenti içinede girmeden.. ilk 5. ayımda bıraktım çünkü bu beklentileri... ne tip bi aileyiz dimi..duygusallık vs hiç bizim bizim eve uğramıyo aşk hele biz evlendiğimizi anda kapıdan geri döndü ama SEVGİ... ölünce dahi peşimizi bırakmıcak eminim...

aaa nikah memuru musun.. ne hoş..:13:

canım hoş ama çok zor hele yazın bütün geceler ve hafta sonları dolu yıllık izne yrılamıyorum şimdi de koca göbüşle nikahlara koşturuyorum

[
cnm ozaman mert diyim bende... hoşuma giden bi isim... nerde nikah memurusun cnm...

tamam canım sağol mert'i benimsedim bende...izmir deyim ben canım

ben de izmirdeyim canım. birkaç arkadaş biliyordum ama seni bilmiyordum. buluşma ayarlayalım dedik nasip olmadı. hangi hastaneyi düşünüyorsun canım

güle güle kullan canımm. sevin bence ne güzel işte ince düşünmüş almış. babalık yaramış demekki

aaa nikah memuru musun.. ne hoş..:13:

canım hoş ama çok zor hele yazın bütün geceler ve hafta sonları dolu yıllık izne yrılamıyorum şimdi de koca göbüşle nikahlara koşturuyorum

izmir..manisada okudum her hafta sonu ordaydım..şimdi teyze kızım gelin gelicek izmire inş 8 mayıs... karşıyakaya....sakin güzel... ve insanlar çok terbiyeli...korna çalmazlar hiç bayılıyorum o huylarına... ist trafiği malum kornaların dili bile var burda

kızlar memurlard aerken doığum halinde ya da 8 haftanızı kullanmadığınızı belgelemniz halinde bu haftalar yanmıyor doğum sonrasına sarkıyor.Ayrıca babalara da doğum izni geldi.ücretsiz izin hakkı uzadı.yasanın linkini atmıştım bi kac sayfa evvel ordan ayrıntılıca okuyabilirsiniz.

canım hoş ama çok zor hele yazın bütün geceler ve hafta sonları dolu yıllık izne yrılamıyorum şimdi de koca göbüşle nikahlara koşturuyorum[/QUOTE]

ben de izmirdeyim canım. birkaç arkadaş biliyordum ama seni bilmiyordum. buluşma ayarlayalım dedik nasip olmadı. hangi hastaneyi düşünüyorsun canım

Bende İzmirdeyim..Ben Egepolde doğum yapacağım inşallah..Siz hangi hastanede?

yeni torba yasasında bu söyledikleriniz

Yaaa üff keşke her ikisi için de geçerli olsa
ben ne anladım ki o zaman bu işten..Ona izin yok buna izin yok..bu tasarı ile yine kendi paralarını kurtarmışlar..emekçiye birşey yok
Sevin sevin tatlım , ve en önemlisi Sevgi zaten vee tabii ki Saygı..aşk meşk biryerde bitiyor ama sevgi ve saygı devam ettikçe herşey güzel
hediyeni de güle güle kullan..şimdi bize yeni hediyenden mi yazıyorsun

mutlaka zorluğu vardır ama sende müthiş hikayeler de vardır :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…