- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.021
evet ekleniyormuş canım yalnız bu kamu sektörü içinmi geçerlidir yoksa özel sektörü de kapsıyor mu benim için bu da önemliMesela 38.haftada doğum yaptık.2 haftası kaynıyor yaa arada.Artık kaynamayacak mı yani doğumdan sonrası için 8+2 mi olacak???Yanlış mı anladım yoksa???
Selam tatlım , Hoşgeldin..seninde hem mevlid kandilin hem sevgililer günün kutlu olsun..SELAM KIZLAAAAAARRRRRRR
NİSAN ANNELERİNDEKİ BÜTÜN ANNELERİN HEM MÜBAREK KANDİLİNİ HEMDE SEVGİLİLER
GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.ALLAH HERKESİN BEBEĞİNİ GÖNLÜNE GÖRE YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN.
deterjandan konuşulmuş bende dalan ın roxy marka toz deterajanını aldım mis gibi oldu bebek kokuyor sanki.fıyatıda 2.95 falandı sanırım.3gün önce yıkamıştım eşyaları 30 derece sentetiklerde bugunde yerine yerleştirdim hepsini dolaplar biraz boş kaldı haliyle ama zamanla dolacak nasıla
ayy çok geçmiş olsun canım , Allah tez zamanda güç kuvvet versin..patates iyi geldimi peki..yani şimdi nasılsın? nsl hissediyorsun kendini
işteee, benim de aklıma hep bu soru takılıyordu hep unutuyordum sormayı..sen çok yaşa emii tatlım :)
allah tez zamanda kavuştursun canım
acaba , 8-8 olan ücretli izine uzatma var mıııı?ben sabırsızlıkla onu bekliyordum
o bende var iyide normal bu bebek karnımıza dayanınca oluyor başı ya da popsu oluyor genelde ben elimle orayı okşayınc akaçıyor hemen:)) doktorlarımzıda herşeyi abartıyor bennimkinin huyunu biliyorum artık olumsuz bişey dese panik olmuyorum artık eve gelip hemen güzelce araştıryorum
ben seviyorum aslında klasik müzik bunuda tesadüfen buldum daha doğrusu tevafuk oldu çok hoşuma gitit ama klasik müzik sevmiyorsan sevmeyebilirsin:))
Ay çok hoşsun benimde doktor her seferinde diyor klssik müzik gibi ney gibi şeyler diletin sakin bir bebek olsun diyor doktorlarda hep onaylıyor bunu bende fırsatım oldukça dinletiyorm.
oy romantik olacak senin kız aman çok olmasın sonra anlamayan erkeğe denk gelir:)) erkeklere dinletmek lazım ben oğluma dinleteyim en iyisi romantik olsun azcık:))
Canım alnıyorum seni bende aynıyım kimsemiz yok burda bizimde arada 12 saat var(
Ben ayırdım ama ayrı detarjan kullanmadım açıkcası yeğenlerimin hepsi de öyle büyüdü bir sorun yok çok şükür.
ben meryem süresi , yusuf suresi , inşirah suresi dinlettim..iş yerinde zaten süreklidum tıss dum tıss müzik dinliyor her telden
En güzeli Kuran dinletmek zaten[/B]
Hoşuna gidiyordur bizim doktor klasik müzik dinliyor hep eli kolu oynuyor duyunca bizim sıpanın:))
sağol canım benim. hepimiz sağlıklı ve çok yaşayalım inş:)
bu arada ücretli izinde herhangi bir uzatma yok maalesef canım. ücretsiz izin süresi uzadı sadece.
hoşgeldin canımmmm senin de kandilin mübarek olsunnn, sevgililer gününüz kutlu olsunnnSELAM KIZLAAAAAARRRRRRR
NİSAN ANNELERİNDEKİ BÜTÜN ANNELERİN HEM MÜBAREK KANDİLİNİ HEMDE SEVGİLİLER
GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.ALLAH HERKESİN BEBEĞİNİ GÖNLÜNE GÖRE YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN.
deterjandan konuşulmuş bende dalan ın roxy marka toz deterajanını aldım mis gibi oldu bebek kokuyor sanki.fıyatıda 2.95 falandı sanırım.3gün önce yıkamıştım eşyaları 30 derece sentetiklerde bugunde yerine yerleştirdim hepsini dolaplar biraz boş kaldı haliyle ama zamanla dolacak nasıla
allah tez zamanda kavuştursun canım
Canım ben devlet memurlarında da yok diye biliyorum.Yani erken doğumda geriye kalan o 2 hafta yanıyor.Sadece doğumdan sonraki 8 hafta var hakkın olarak diye biliyorumcanım bildiğim kadarıyla yani ben bunu geçen sormuştum. devlet memurları bu haktan yarralanabiliyormuş. Özeldekiler için böyle birşey yokmuş. Bana da bi arkadaş yardımcı olmuştu bu konuyla ilgili. ben özeldeyim insan kaynaklarına sordum kendi doktoruma da sordum böyle birşey yok dediler
Simtennnn inceledim ama böyle bir madde görmedim.Sadece hamileliğin 24.haftasından itibaren ve doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutamaz diyor.Nerde gördün o izin olayını yaaaa.Ben bulamadım:26:arkadaşlar torba tasarısı yasalaştı. artık erken doğum olsa bile kalan haftalarımız sonraya ekleniyor.ancak eşlere 10 günlük izni göremedim. tamamı yasalaştı diyorlar ama ben bunu görmedim. eşlerimiz 10 gün yanımızda olsun yaa.
Yaaa üff keşke her ikisi için de geçerli olsaevet ekleniyormuş canım yalnız bu kamu sektörü içinmi geçerlidir yoksa özel sektörü de kapsıyor mu benim için bu da önemli
[
cnm ozaman mert diyim bende... hoşuma giden bi isim... nerde nikah memurusun cnm...
tamam canım sağol mert'i benimsedim bende...izmir deyim ben canım
kızlaray sevinsemmi üzülsemmi hiç bişey anlamadım bu işten..eşim bana sevgililer günü hediyesi almış ki asla evlilik yıldönümünde dahi almaz... 2. senemizde süpriz burs gzisi yapmıştı yola çıkmıştık söyelmemişti uludağ va neyse biz iyiciyiz yani.. gitmiş bana I ped almış... dokunmatik.. sizinle ordan daha rahat konuşurmuşum notbook u sattı çünkü malum 2 senesi doldu elde tutmuyoruz öyle olunca... netbookta ağır asla yatarak yazamıyorum size..oysa benim isteklerim daha ufaktı... yine kaldı ya... doğum hediyesi olrakmı alsam...bu arada hediyelerimi kendim alıyorum.. daha zevkli oluyo beklenti içinede girmeden.. ilk 5. ayımda bıraktım çünkü bu beklentileri... ne tip bi aileyiz dimi..duygusallık vs hiç bizim bizim eve uğramıyo aşk hele biz evlendiğimizi anda kapıdan geri döndü ama SEVGİ... ölünce dahi peşimizi bırakmıcak eminim...
ayy çok geçmiş olsun canım , Allah tez zamanda güç kuvvet versin..patates iyi geldimi peki..yani şimdi nasılsın? nsl hissediyorsun kendini
sağol tatlımevet canım şimdi iyiyim allaha şükür ayyy neydi o ya kıvrandım resmen
[
Canım alnıyorum seni bende aynıyım kimsemiz yok burda bizimde arada 12 saat var(
sağol canım
aaa nikah memuru musun.. ne hoş..:13:
canım hoş ama çok zor hele yazın bütün geceler ve hafta sonları dolu yıllık izne yrılamıyorum şimdi de koca göbüşle nikahlara koşturuyorum
güle güle kullan canımm. sevin bence ne güzel işte ince düşünmüş almış. babalık yaramış demekki
ben de izmirdeyim canım. birkaç arkadaş biliyordum ama seni bilmiyordum. buluşma ayarlayalım dedik nasip olmadı. hangi hastaneyi düşünüyorsun canım
ben de izmirdeyim canım. birkaç arkadaş biliyordum ama seni bilmiyordum. buluşma ayarlayalım dedik nasip olmadı. hangi hastaneyi düşünüyorsun canım
yeni torba yasasında bu söylediklerinizCanım ben devlet memurlarında da yok diye biliyorum.Yani erken doğumda geriye kalan o 2 hafta yanıyor.Sadece doğumdan sonraki 8 hafta var hakkın olarak diye biliyorum
Simtennnn inceledim ama böyle bir madde görmedim.Sadece hamileliğin 24.haftasından itibaren ve doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutamaz diyor.Nerde gördün o izin olayını yaaaa.Ben bulamadım:26:
ben ne anladım ki o zaman bu işten..Ona izin yok buna izin yok..bu tasarı ile yine kendi paralarını kurtarmışlar..emekçiye birşey yokYaaa üff keşke her ikisi için de geçerli olsa
Sevin sevin tatlım , ve en önemlisi Sevgi zaten vee tabii ki Saygı..aşk meşk biryerde bitiyor ama sevgi ve saygı devam ettikçe herşey güzelkızlaray sevinsemmi üzülsemmi hiç bişey anlamadım bu işten..eşim bana sevgililer günü hediyesi almış ki asla evlilik yıldönümünde dahi almaz... 2. senemizde süpriz burs gzisi yapmıştı yola çıkmıştık söyelmemişti uludağ va neyse biz iyiciyiz yani.. gitmiş bana I ped almış... dokunmatik.. sizinle ordan daha rahat konuşurmuşum notbook u sattı çünkü malum 2 senesi doldu elde tutmuyoruz öyle olunca... netbookta ağır asla yatarak yazamıyorum size..oysa benim isteklerim daha ufaktı... yine kaldı ya... doğum hediyesi olrakmı alsam...bu arada hediyelerimi kendim alıyorum.. daha zevkli oluyo beklenti içinede girmeden.. ilk 5. ayımda bıraktım çünkü bu beklentileri... ne tip bi aileyiz dimi..duygusallık vs hiç bizim bizim eve uğramıyo aşk hele biz evlendiğimizi anda kapıdan geri döndü ama SEVGİ... ölünce dahi peşimizi bırakmıcak eminim...
mutlaka zorluğu vardır ama sende müthiş hikayeler de vardır :13:canım hoş ama çok zor hele yazın bütün geceler ve hafta sonları dolu yıllık izne yrılamıyorum şimdi de koca göbüşle nikahlara koşturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?