- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.041
:95: cnm eşim bilişim uzmanı...nere beni düünüyo kendini düşünüyo evde olsunda..beni bahanesi olarak kullanıyo
izmir..manisada okudum her hafta sonu ordaydım..şimdi teyze kızım gelin gelicek izmire inş 8 mayıs... karşıyakaya....sakin güzel... ve insanlar çok terbiyeli...korna çalmazlar hiçbayılıyorum o huylarına... ist trafiği malum kornaların dili bile var burda
Bende İzmirdeyim..Ben Egepolde doğum yapacağım inşallah..Siz hangi hastanede?
ben ne anladım ki o zaman bu işten..Ona izin yok buna izin yok..bu tasarı ile yine kendi paralarını kurtarmışlar..emekçiye birşey yok
Sevin sevin tatlım , ve en önemlisi Sevgi zaten vee tabii ki Saygı..aşk meşk biryerde bitiyor ama sevgi ve saygı devam ettikçe herşey güzel
hediyeni de güle güle kullan..şimdi bize yeni hediyenden mi yazıyorsun
mutlaka zorluğu vardır ama sende müthiş hikayeler de vardır :13:
olsun bak en azından işe yarar birşey sonuçta senin işine de yarıcak anam boşverrr tadını çıkar
izmir..manisada okudum her hafta sonu ordaydım..şimdi teyze kızım gelin gelicek izmire inş 8 mayıs... karşıyakaya....sakin güzel... ve insanlar çok terbiyeli...korna çalmazlar hiçbayılıyorum o huylarına... ist trafiği malum kornaların dili bile var burda
ege pol e gidiyorum ben doğumu da Allah nasip ederse orada yapmayı düşünüyorum sen canım hangisine gidiyorsun
canım hoş ama çok zor hele yazın bütün geceler ve hafta sonları dolu yıllık izne yrılamıyorum şimdi de koca göbüşle nikahlara koşturuyorum
Oleyyy o zaman yani erken doğum olsa bile doğumdan sonraya aktarılabiliyor o kalan hafta.kızlar memurlard aerken doığum halinde ya da 8 haftanızı kullanmadığınızı belgelemniz halinde bu haftalar yanmıyor doğum sonrasına sarkıyor.Ayrıca babalara da doğum izni geldi.ücretsiz izin hakkı uzadı.yasanın linkini atmıştım bi kac sayfa evvel ordan ayrıntılıca okuyabilirsiniz.
Güle güle kullan canımcım ohh yattığın yerdenyok cnm ya... kocaman bi nebookla yazıyorum işkence resmen....bende ne tuafım hiç bişey beğenmiyorum... ama minikcik netbookumda ne anılarım vardı ilk ayından eri ordan yazıyodum buraya başka bi ilişki vardı onumla aramda ayırdılar bizi
Canım ben gökalp beye gidiyorum sen??
canım hoş ama çok zor hele yazın bütün geceler ve hafta sonları dolu yıllık izne yrılamıyorum şimdi de koca göbüşle nikahlara koşturuyorum
ege pol e gidiyorum ben doğumu da Allah nasip ederse orada yapmayı düşünüyorum sen canım hangisine gidiyorsun
anacım adam kafayı yedi... çocuk gelcek pcleri 1e düşürelim dedikçe gidiyo 2liyo.. onu bırak gitmiş bluetoot kulaklık almış tv yi izlerken ses çıkmasın die takıyo kulaklığı onla izliyo malum sese gelemiyorum die..helede maç vs olursa...o işe yarar ama çocukla birlikte uyutmaya çalışırken kocişimde yanımda olur tv izler..kısıtlama olmadan
Kızlar bebeğinize ne dinletiyorsunuz ben tabiki önce Kuran-ı Kerim birde Farid Farjad diye bir iranlı keman virtiözü var onun eserleri çok güzel tavsiye ederim sakin sakin dinletiyor kendini:)
ben izmir'liyim ama ankara'da oturuyorum.kardeşimin doğumunu gökalp bey yaptırdı,biz çok çok memnun kaldık. izmir'de olsam ben de gökalp bey'i tercih ederdim.
anacım adam kafayı yedi... çocuk gelcek pcleri 1e düşürelim dedikçe gidiyo 2liyo.. onu bırak gitmiş bluetoot kulaklık almış tv yi izlerken ses çıkmasın die takıyo kulaklığı onla izliyo malum sese gelemiyorum die..helede maç vs olursa...o işe yarar ama çocukla birlikte uyutmaya çalışırken kocişimde yanımda olur tv izler..kısıtlama olmadan
Ben muayene olmak için Gökalp beye gitmiştim,çok iyi ve şeker bir doktor..Benim oğlumun doğumunu ve miyon ameliyatı yapan doktorum BİRDAL TOSYALI doğumuma girecek..Dışarıdan yani..Gökalp Beyin de sınıf arkadaşıymış..Bu hafta hastaneyi gezmeye gideceğiz,hemde kesin fiyat alalım dedik..Doktorum 1.200 dedi ama bakalım orda ne diyecekler...
slm kızlarrrrrrrrrrrr yeni gelebildik topiğe
nasılsınız bakalım melekleriniz nasıl
canım hoşgeldin geçmişte yazdım ama atlamış olabilirsin.
cumartesi doktora karının aşağıda olması mevzusunu sordum. kim ne söylüyorsa asla dinleme, bebek aşağıda olabilir ama bu bebeğin poziyonu, annenin tipi vs. ye göre hamileden hamileye değişir ve erken doğum falan olmaz. hiç korkma böyle şeyleri de asla düşünme dedi. haberin olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?