- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.561
tatlım şu define filan arayanların kullandığı dedektörlerle arıyolarmış evi yani yeri kazıp saklasan yine bulurlar adamlar profosyonel çalışıyo artık
allahım sizi korumuş yaaaa sen duyma kimsenin dediğini yat kalk dua et size bişey olmasın evdede fazla yanlız kalma bu aralar bence
eveeeet kullanmamız lazım
Polislere nedense çok sinir oluyorum...Onlara göre bir ip uçu olsada yoktur zaten...Kendilerini yormaktan korkarlar zaten...
slm kızlar nasılsınız ; ben dün akşam az daha erken doğum yapıcam sandım işten çıktım marekete uğramıştım eve bi geldim kapımız oynanmış kilidi açamadım korktum eşimde işte sonra dedim eve hırsız girmiş galiba dedim 155 i aradım neyse geldiler ukala polisler bide yalnız mı yaşıyorsunuz falan dediler çilingir açtı kapıyı içeri girince ben felalaştım tansiyonum düşmüş bayılmışım kasıklarım ağrıdı sonra evi fena dağıtmışlar doğmamış bebeğimin parasını falan altınları falan almışlar laptop vardı almışlar karıştırmışlar evi bayaa eşim geldi sonra size bir olmasın dedi allahtan evde yokmuşum gündüz soymuşlar karşı dairededkide evde yokmuş onun kapının gözetleme deliğine peçete koymuşlar üst kattaki kadın peçeteyi gördüm ama sizin kapıya dikkat etmedim dedi , gece uyuyamadım acile falan gittik şimdide korkuyorum gündüzleri falan
ayy tatlım çok büyük geçmiş olsun..mala gelsin cana gelmesin de..işte insan da ister istemez üzülüyor kolay değil..ama kesin sizi bilen izleyen biri yapmıştır diye düşünüyorum..direk sizin eve girdiklerine göre yeni evli falan old. biliyorlardır..aynen kızlar bizde şu anda bir şey yok tek tesellimiz bu yani para gene kazanılır diyoruz , eşim bilg. tamirciliği yapıyor ek iş olarak o günde 2 tane laptop getirmişti onlarda gitmiş yeni evli sayılırız 7 martta 1 sene olucaz takılar ve doğum için 7 aya girdik ya bulunsun demiştik acil bir şey olursa diye onlar gitmiş baya kurcalamışlar evi hurçlar vardı gardolabın içinde ordan bulmuşlar bide dar gelen kabanım vardı gardolapta onun cebindeydi paralar ordan almışlar benim aklıma gelmezdi oralar ilaç kutularını açmışlar tek tek çekmecelerde yoktu bir şey gümüşler vardı dağıtmışlar , poliste parmak izi yok diyor kamera kaydıda yok o gün 13 tane hırsızlık olmuş
evet canım çok haklısın , eşimde beni neşelendirmek için diyor kızımızın eşyalarını almamışlar diyor bide gülerek koca bi poşet eşya almıştık daha kutularında önümüzdeki haftalar yıkayacaktık :)
şu an kızımın ayağı resmen avucumda ay onu seviyom harikaaaaaa
ayy tatlım çok büyük geçmiş olsun..mala gelsin cana gelmesin de..işte insan da ister istemez üzülüyor kolay değil..ama kesin sizi bilen izleyen biri yapmıştır diye düşünüyorum..direk sizin eve girdiklerine göre yeni evli falan old. biliyorlardır..
ayrıca nsl parmak izi falan olmaz ben anlamıyorum yaa..polislerin kendi başına gelse bak nasıl çıkarırlar parmak iziymiş kamera görüntüsüymüş falan
ayyy ne güzellllll
Kızlar bende çıkıyorum..Kendinize ve bebeişlerinize iyi bakın..
Sling mi kanguru mu düşüncelerinizi bekliyorum..
iyi akşamlar tatlım
ya ben butür kangurumudur nedir sevmiyom yaaa almam yani
noldu niye ağlıyosun çekti mi ayağını bebişin
iyi akşamlar tatlımmmmmkızlaar bzde çıkyrz eşim gelir brazdaaan hepnze bbeişlernzle guzel bir akşam diliyoruzzz
kızlar ara da bir hapşırıyorum sanki içim dışıma çıkacakmış gibi oluyorum korkuyo insan valaa
yok kız duygulandım oy anası yer onun ayaklarını valla evde olsam salya sümük ağlardım işyerinde olmuyo işte
1 marttan sonra bol bol ağlarsın
ben de evde olduğum için arada bir kimse yok ya ağlıyorum durup dururken aklıma bir şey geliyor
insanların yanında zor tabi
slm kızlar nasılsınız ; ben dün akşam az daha erken doğum yapıcam sandım işten çıktım marekete uğramıştım eve bi geldim kapımız oynanmış kilidi açamadım korktum eşimde işte sonra dedim eve hırsız girmiş galiba dedim 155 i aradım neyse geldiler ukala polisler bide yalnız mı yaşıyorsunuz falan dediler çilingir açtı kapıyı içeri girince ben felalaştım tansiyonum düşmüş bayılmışım kasıklarım ağrıdı sonra evi fena dağıtmışlar doğmamış bebeğimin parasını falan altınları falan almışlar laptop vardı almışlar karıştırmışlar evi bayaa eşim geldi sonra size bir olmasın dedi allahtan evde yokmuşum gündüz soymuşlar karşı dairededkide evde yokmuş onun kapının gözetleme deliğine peçete koymuşlar üst kattaki kadın peçeteyi gördüm ama sizin kapıya dikkat etmedim dedi , gece uyuyamadım acile falan gittik şimdide korkuyorum gündüzleri falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?