- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.581
iyi bari eşin lafını esirgememişaynen canım kendilerinden olsa anında çıkartırlar meydana , eşimde aman sen erken doğum yapmadın ya iyiisn ya diyor allahtan eşim ve ailesi çok iyiler ya benim ailem yok sayılır zaten bi babam var onlar ist. geldiler karısıyla teselli vereceklerine bi ton laf ettiler eşimde sinirlendirdiler zaten para bizim can bizim dedi susup gittiler
bana da sanki içlerinden dönüp düşeceklermiş gibi geliyorya ben butür kangurumudur nedir sevmiyom yaaa almam yani
Kızlar çok kötüyümdün gece sancılandım ömrümden ömür gtti o kdr kötüydüki sancılaım acile gttk iğneler serumlar kasılma yok ama neoldu böle blmiorm doktorumda geldi ama bebekte bişiş yok iyi dedi yarın detaylı incelicek bütün geceyi orda gecrdm kabus gbiydi şuanda çok kötym çok ağır gecriorum hamleliğimi yarın psikiyatriste başlıcam doktrum yönlendrdi çok etkledi bu yaşadklarım bana dua edin 10 haftam kaldı hayrlısıyla gecsin
ay ben çok kormuyom ondan ama soğan suyu nasıl sürülür yaaaa
töbe töbe adam akşam bi yaklaşıym diyomuş pehhh leş gibi soğan kokuyo zati bacı gardaş gibiyiz evin içinde 1 gün bişey yapcağı varsa oda kaçar
slm kızlar nasılsınız ; ben dün akşam az daha erken doğum yapıcam sandım işten çıktım marekete uğramıştım eve bi geldim kapımız oynanmış kilidi açamadım korktum eşimde işte sonra dedim eve hırsız girmiş galiba dedim 155 i aradım neyse geldiler ukala polisler bide yalnız mı yaşıyorsunuz falan dediler çilingir açtı kapıyı içeri girince ben felalaştım tansiyonum düşmüş bayılmışım kasıklarım ağrıdı sonra evi fena dağıtmışlar doğmamış bebeğimin parasını falan altınları falan almışlar laptop vardı almışlar karıştırmışlar evi bayaa eşim geldi sonra size bir olmasın dedi allahtan evde yokmuşum gündüz soymuşlar karşı dairededkide evde yokmuş onun kapının gözetleme deliğine peçete koymuşlar üst kattaki kadın peçeteyi gördüm ama sizin kapıya dikkat etmedim dedi , gece uyuyamadım acile falan gittik şimdide korkuyorum gündüzleri falan
inşallah cnm hayırlısı ile geçer
benim de sanki her an tuvaletim varmış gibi kasılıyorum harhalde idrar torbasına baskı yapıyor bebeğimin başı inş. hayırlısı ile atlatsak benimde 8 haftam kaldı
ay haklısın bacı ne diymayyy kız bu saatten sonra yapacağı hamleler zaten erken doğumu getirir allah korusun,soğan sarımsak ne buluyosan sür bence,adam geçmişin hesabını sorarsa yandın
ben şimdi almıyorum tatlım oda 1 yaşına girince yapmayı düşünüyorum zaten yerim yok evdekızlar bir şey sorucam bebeğinize oda takımı alacakmısınız şimdi benim kociş tuturdu oda takımı alalım diye adama bir heves geldi yani pazar günü masko ya gitmiştik acaba kaç zaman dan sonra bebek odasında yatarki şimdi zaten sepetimiz var ama gerçekten takımlarda güzeldi ben bile alma taraftarı değildim ama dibim düştü yani
banada kemikleri yamuluyomuş gibi geliyo anacım bi garip duruyo yavrucaklar içindeiyi bari eşin lafını esirgememiş
bana da sanki içlerinden dönüp düşeceklermiş gibi geliyor
ay canım yaaa çok geçmiş olsunkızlar çok kötüyümDün gece sancılandım ömrümden ömür gtti o kdr kötüydüki sancılaım acile gttk iğneler serumlar kasılma yok ama neoldu böle blmiorm doktorumda geldi ama bebekte bişiş yok iyi dedi yarın detaylı incelicek bütün geceyi orda gecrdm kabus gbiydi şuanda çok kötym çok ağır gecriorum hamleliğimi yarın psikiyatriste başlıcam doktrum yönlendrdi çok etkledi bu yaşadklarım Bana dua edin 10 haftam kaldı hayrlısıyla gecsin
aynısı bendede var tatlım ama inan sancım oldumu o kadar ağrılı oluyorki o kasılma neki diyorsun sende sezeryan olucaksın galiba allah kurtarsn tatlım hayrlısıylaaaa
sende cnmkızlar ben çıkıyorum kendze iyi bakın allah emanet olun
Aysucum hoşgeldin..
maşallah bebişine ve sana..ne güzel sağlıkla gidiyor işte..kilo almamışsın..
Doğanın kilosu da normal bencee,takma kafana,ama bu kordon dolanması etkiliyormuş beslenmesini..
benimde oğluş 1 defa dolamış kordonu boynuna,tekrar ters dönmüş muhtemelen ondan dolamıştır..
ama bugün aşağıda hıçkırığını hissettim,tekrar dönmüş olabilir diyorum dün gece de çok hareketliydi..
bende korkuyorum tabi,sürekli onu takip ediyorum,birde ne sağa ne sola doğru dürüst yatamıyorum..
sıpa yattığım anda o yanda vurup vurup duruyor bende rahatsız oldu diye sırt üstü dönüyorum,böyle dön dolaş kafayı yiyorum uyku da kalmıyor zaten..
slm kızlar drdan geldik kuzum kocaman olmuş maşallah yüzünü çok net gösterdi bugün 2 kontroldür arkası dönüktü göremiyorduk yüzünü maşallah bu sefer gördük ve pek tatlı kuzucum. 44 cm 2000 kg olmuş bebişim ayyy yerim ben kuzumu...
slm kızlar nasılsınız ; ben dün akşam az daha erken doğum yapıcam sandım işten çıktım marekete uğramıştım eve bi geldim kapımız oynanmış kilidi açamadım korktum eşimde işte sonra dedim eve hırsız girmiş galiba dedim 155 i aradım neyse geldiler ukala polisler bide yalnız mı yaşıyorsunuz falan dediler çilingir açtı kapıyı içeri girince ben felalaştım tansiyonum düşmüş bayılmışım kasıklarım ağrıdı sonra evi fena dağıtmışlar doğmamış bebeğimin parasını falan altınları falan almışlar laptop vardı almışlar karıştırmışlar evi bayaa eşim geldi sonra size bir olmasın dedi allahtan evde yokmuşum gündüz soymuşlar karşı dairededkide evde yokmuş onun kapının gözetleme deliğine peçete koymuşlar üst kattaki kadın peçeteyi gördüm ama sizin kapıya dikkat etmedim dedi , gece uyuyamadım acile falan gittik şimdide korkuyorum gündüzleri falan
Kızlar çok kötüyümdün gece sancılandım ömrümden ömür gtti o kdr kötüydüki sancılaım acile gttk iğneler serumlar kasılma yok ama neoldu böle blmiorm doktorumda geldi ama bebekte bişiş yok iyi dedi yarın detaylı incelicek bütün geceyi orda gecrdm kabus gbiydi şuanda çok kötym çok ağır gecriorum hamleliğimi yarın psikiyatriste başlıcam doktrum yönlendrdi çok etkledi bu yaşadklarım bana dua edin 10 haftam kaldı hayrlısıyla gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?