2011 Nisan Anneleri

Kızlar çok kötüyüm dün gece sancılandım ömrümden ömür gtti o kdr kötüydüki sancılaım acile gttk iğneler serumlar kasılma yok ama neoldu böle blmiorm doktorumda geldi ama bebekte bişiş yok iyi dedi yarın detaylı incelicek bütün geceyi orda gecrdm kabus gbiydi şuanda çok kötym çok ağır gecriorum hamleliğimi yarın psikiyatriste başlıcam doktrum yönlendrdi çok etkledi bu yaşadklarım bana dua edin 10 haftam kaldı hayrlısıyla gecsin

iyi bari eşin lafını esirgememiş
ya ben butür kangurumudur nedir sevmiyom yaaa almam yani
bana da sanki içlerinden dönüp düşeceklermiş gibi geliyor

kızlar bir şey sorucam bebeğinize oda takımı alacakmısınız şimdi benim kociş tuturdu oda takımı alalım diye adama bir heves geldi yani pazar günü masko yA gitmiştik acaba kaç zaman dan sonra bebek odasında yatarki şimdi zaten sepetimiz var ama gerçekten takımlarda güzeldi ben bile alma taraftarı değildim ama dibim düştü yani

inşallah cnm hayırlısı ile geçer
benim de sanki her an tuvaletim varmış gibi kasılıyorum harhalde idrar torbasına baskı yapıyor bebeğimin başı inş. hayırlısı ile atlatsak benimde 8 haftam kaldı

Ayyy kız bu saatten sonra yapacağı hamleler zaten erken doğumu getirir Allah korusun,soğan sarımsak ne buluyosan sür bence,adam geçmişin hesabını sorarsa yandın

Canım ya inan içim acıdı okurken,........................ler iki kuruş koyalımda bebeğimize eşya alalım diye uğraşıyoruz.

aynısı bendede var tatlım ama inan sancım oldumu o kadar ağrılı oluyorki o kasılma neki diyorsun sende sezeryan olucaksın galiba allah kurtarsn tatlım hayrlısıylaaaa

ayyy kız bu saatten sonra yapacağı hamleler zaten erken doğumu getirir allah korusun,soğan sarımsak ne buluyosan sür bence,adam geçmişin hesabını sorarsa yandın
ay haklısın bacı ne diym

ben şimdi almıyorum tatlım oda 1 yaşına girince yapmayı düşünüyorum zaten yerim yok evde

iyi bari eşin lafını esirgememiş

bana da sanki içlerinden dönüp düşeceklermiş gibi geliyor
banada kemikleri yamuluyomuş gibi geliyo anacım bi garip duruyo yavrucaklar içinde

ay canım yaaa çok geçmiş olsun
bencede psikiyatriste git eğer yaşadığın stresten kaynaklanıyorsa bu sorunlar bebişin de zarar görmesin çok doğru bi karar vermişsin allahım senide bebişinide korusun

kızlar şubat annelerine girdim okuyorum ne güzel doğum yapanlar var
ayyy gözlerim doldu yine
herhalde nisan ayı gelince herkes teker teker doğumunu yazınca çok duygulanırım
tanımadıklarıma gözlerim doluyorsa
hayırlısı ile bir gelse nisan ayı

Allah hepimizi korusun kızlar bende şubat annelerini okuyorum çok güzel hepsii çok mutluluar allah bozmasın bzde görsek hayırlısıyla o günleri allahımmmm

Kızlar bende kaçıyorum maviliye üzüldüm zaten,gideyim azıcıkda evde çalışayım,zaten dün ayaklarım şişmişti bugün gidip dinlendireyim barim.Hepinizi öpüyorum,didemciğim çıksın ayaklarını öpücez koklucaz ısırıcaz inşallah

çok saol cnm.bizim çekiceğimiz var valla bu sıpalardan.kıpır kıprlar daha şimdiden.

maşallah cnm kocaman olmuş bebişşin

ayy cnm yaa çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm şükür sizlere bişi olmamış.

çok geçmiş olsun cnm.inşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebişin.

geçmiş olsun canım

merhaba arkadaşım sanırım bebeğine ecrina dını koycaksın tabiki ALLAH'In hediyesi anlamına geldiğini düşündüğün içindir,aam bu ismin gerçek anlamı şu:

Ecrin
Bu aralar popüler olan Ecrin’in anlamı çoğu yerde ‘Allah’ın hediyesi’ olarak geçiyor. Fakat Ecrin’in anlamı ‘Allah’ın hediyesi’ değil!
Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelir. Ecr ‘ücur, ücret’ demektir, ve Ecrin de ‘ücret’ demektir.
Ücret kelimesini ‘ecret’ olarakta yazabiliriz, ama bu kelimenin telaffuzu daha zor olduğu için tercih edilmiyor.
Değerli hocamız Nihat Hatipoğlu da programında Ecrin ismi hakkındaki gerçekleri açıklamıştı.

Ecrin’in Kuran’da geçtigi ayet: ???? ??? ???????????? ???????? ???? ?????? ????? ????? ???? ????????????????? (Kul mâ es’elukum aleyhi min ecrin ve mâ ene minel mutekellifîn(mutekellifîne))
Türkçe’de anlamı: De ki: Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben olduğundan başka türlü görünenlerden de değilim.

[QUOTE=tuykuziz;
tuykuziz

DUYGU & AZİZ = ECRİN

merhaba arkadaşım sanırım bebeğine ecrina dını koycaksın tabiki ALLAH'In hediyesi anlamına geldiğini düşündüğün içindir,aam bu ismin gerçek anlamı şu:

Ecrin
Bu aralar popüler olan Ecrin’in anlamı çoğu yerde ‘Allah’ın hediyesi’ olarak geçiyor. Fakat Ecrin’in anlamı ‘Allah’ın hediyesi’ değil!
Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelir. Ecr ‘ücur, ücret’ demektir, ve Ecrin de ‘ücret’ demektir.
Ücret kelimesini ‘ecret’ olarakta yazabiliriz, ama bu kelimenin telaffuzu daha zor olduğu için tercih edilmiyor.
Değerli hocamız Nihat Hatipoğlu da programında Ecrin ismi hakkındaki gerçekleri açıklamıştı.

Ecrin’in Kuran’da geçtigi ayet: ???? ??? ???????????? ???????? ???? ?????? ????? ????? ???? ????????????????? (Kul mâ es’elukum aleyhi min ecrin ve mâ ene minel mutekellifîn(mutekellifîne))
Türkçe’de anlamı: De ki: Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben olduğundan başka türlü görünenlerden de değilim.

Cnm geçmiş olsun dikkat et kendine.

mavili cnm sana da çok geçmiş olsun.Valla ucız atlatmışsın iyi ki evde yokmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…