- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.601
5 dk uzanayım dedim sayfa almış başını gitmiş vallah...Maşallah diyeyim nazar değmesin...Bende karnımda çatlak yok diye gezinip duruyordum...Hemde hiç bişey kullanmıyorum...Dün ayna karşısına bir geçtim vajinaya yakın olan yerde çatlama başlamış...Sağ tarafımda...Sanırım bebek hep sağda durduğundan çatlatmaya başlamış benim oğlan...Göğüslerimde çatlama yok ama...Bazen uçları kuru gibi oluyor okadar...Sizlerde durum ney...
cnm bebeğin kilosu gelişimi iyiyse neden takıyosun ki iç karnın geniştir vs vs millettin demesine ne bakıyosun... ilahikızlar selam nasılsınız? dün ben de temizlik vardı.. tüm evden baştan aşağı temizlendi.. duvarlar dolaplar.. perdelerde bugün geliyo.. halıları da gönderdim.. anlıcanız hummalı bi çalışma var.. yanlız kızlar benim karnım sanki 4 aylık gibi ya çok moralim bozuluyo.. gören yeni hamileyim sanıo.. 1.buçuk ay var deyince çok şaşırıyorlar.. üzülüyorum benim gibi olanınız varmı?
selam kızlar biz geldik
haftasonu giremedim dayımlar gelmişti lüleburgazdan onun için anneannemdeydim.
cumartesi doktor kontrolümüz vardı.hastalığım yüzünmden bebeğim beslenememiş.5 gün önde giden bebişim 1 gün geride bile kalmış.2060 gr olmuş.herşeyi sağlıklı çok şükür.tek bi problemimiz var kordon 1 kere dolanıkken 2 kere olmuş.boynunda 2 kat kordon var yani.buda büyük ihtimalle sezeryan olucam demek oluyomuş.yarında hastanedeki doktoruma gidicem doğum orda olucak hem kontrol olucam hemde konuşucam bakalım ne diyo o doğum için.
sizde neler var neler yok güzel anneler?geçmişi okuyım dedim ama bi 100 sayfa birikmiş beceremedim valla.
cnm benim gözün aydın resmini bekliyoruz cnm... sorma babamız bile gidip gelip oğlumuzun odasına bakıyo... babaanne bile bi hoş oldu...şaşırdım vallahi...hepinize slm güzel annişler bugün çok mutluyum 30. haftama girdik çok şükür nerdeyse halay çekicem sevinçten evin içinde ayrıca kızımın odasıda geldi bugün silip yerleştiriyim dedim ama sanırım gözüm yemiyo anneimi bekliyim ama odası çok güzel oldu yaa dün gece oturdum saatlerce eşyaların abaktım yine duygusallık tavan yaptı
cnm gözün aydın... hayırlı olsun kardeşinin işi için..selam kızlar...
ben yine uzun zamandır giremiyordum...kardeşimin başını bağlamakla meşguldük ne zamandır...kız isteme nişan falan filan...neyse bitti o işler gerçi şimdide askere gidecek...
bizimde dün dr kontolümüz vardı....
1600 gr olmuş bebeişim...38-39 cm gibide boyu varmış....maşallah iyi bebeğim....dün harika bir resmini yakaladı dr tam yüzüne bakıyorduk ki elini getirdi yüzünün yanına "ok" işareti yapar gibiydi..çok güzeldi....biraz canımı sıktı dr yine....
erken doğumdan filan mı şüphelendi tam anlamadım ama yürüyüşü kesinlikle yasakladı...yatma ama yorma kendini fazla ayakta kalma ve tansiyonuna dikkat et....1 ay sık dişini doğmasın dedi...tehlikeli bi döneme girmişim...şimdi doğarsa sıkıntı yaşarız uzun süre kuvezde kalır dedi...tırstım walla ben....
cnm bende nisan anneleri nerde oturuyo die topik açmıştım... kapattılar...yoksa herkes kafasına göre bi topik açarmış vs vs..bide ilk başta buluşma topiği gibi bişey varya oraya açıcakmışsın ondan sanırım.. bende rahatsız olmuştum açıkcası....kızlar bir şey sorucam size bu geçmişleri okudum dün akşamda dikkatimi cekti bazı arkadaşlarımız yeni konu açmışlar bursada oturanlar yada istanbulda oturanlar vs. gibi neden bu konular kapatılıyor. biz arkadaş olduk burda konuşuyoruz sürekli kimin nerde oturduğunu yada kim kime daha yakın olduğunu bilmek istememiz normal değilmi. belki biz doğum yaptıktan sonra bebeklerimizle görüşücez arkadaşlığımız sürecek doğumgünleri yapıcaz bu konu kapatmaları bana göre saçma geliyor
:26: cnm çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm ya...ALLAHIM SEN ONLARI BİLDİĞİN GİBİ ET...SEN VE BEBİŞ İYİ OLUNDA YETER.... MAL MÜLK GELİR YERİNE..AMA SAĞLIK YERİNDE DURSUN İYİ OL YETER... ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...slm kızlar nasılsınız ; ben dün akşam az daha erken doğum yapıcam sandım işten çıktım marekete uğramıştım eve bi geldim kapımız oynanmış kilidi açamadım korktum eşimde işte sonra dedim eve hırsız girmiş galiba dedim 155 i aradım neyse geldiler ukala polisler bide yalnız mı yaşıyorsunuz falan dediler çilingir açtı kapıyı içeri girince ben felalaştım tansiyonum düşmüş bayılmışım kasıklarım ağrıdı sonra evi fena dağıtmışlar doğmamış bebeğimin parasını falan altınları falan almışlar laptop vardı almışlar karıştırmışlar evi bayaa eşim geldi sonra size bir olmasın dedi allahtan evde yokmuşum gündüz soymuşlar karşı dairededkide evde yokmuş onun kapının gözetleme deliğine peçete koymuşlar üst kattaki kadın peçeteyi gördüm ama sizin kapıya dikkat etmedim dedi , gece uyuyamadım acile falan gittik şimdide korkuyorum gündüzleri falan
Kızlar çok kötüyümdün gece sancılandım ömrümden ömür gtti o kdr kötüydüki sancılaım acile gttk iğneler serumlar kasılma yok ama neoldu böle blmiorm doktorumda geldi ama bebekte bişiş yok iyi dedi yarın detaylı incelicek bütün geceyi orda gecrdm kabus gbiydi şuanda çok kötym çok ağır gecriorum hamleliğimi yarın psikiyatriste başlıcam doktrum yönlendrdi çok etkledi bu yaşadklarım bana dua edin 10 haftam kaldı hayrlısıyla gecsin
kızlar dün akşam bi filmde gördüm adam paralarını düdüklü tencereye saklıyodu kapağınıda kapatıyodu bence orda asla bulamazlar
arkadaslar ıı aksamlar uyku setının yorganını makınede yıkayanınız varmı? ben yıkamak ıstıyorum bırsey olmaz dımı? malum her seyı yıkadık onu yıkamazsam ıcım hıc rahat etmez
Zamanı gelince yaptırırz diye düşünüyorum.Sağlık yönünden bir problem olmazsa sünnet düğünüyle sünnetini bir yaptırırız heralde.rana62 kullanıcısından alıntı
oğlan anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ? ama millet yenidoğmuş bebeğe yapılırmı mikrop falan kapar diyorlar hiç çevrenizde yapan oldumu?
Merhaba herkese,bende ne zamandır bunu soracaktım kızlar.yenidoğan sünnetini çok öneriyolar siz ne düşünüyosunuz?kız anneleri rahat maşallah bizimkilerin bu olayı var...
Zamanı gelince yaptırırz diye düşünüyorum.Sağlık yönünden bir problem olmazsa sünnet düğünüyle sünnetini bir yaptırırız heralde.
rana62 kullanıcısından alıntı
oğlan anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ? ama millet yenidoğmuş bebeğe yapılırmı mikrop falan kapar diyorlar hiç çevrenizde yapan oldumu?
Merhaba herkese,bende ne zamandır bunu soracaktım kızlar.yenidoğan sünnetini çok öneriyolar siz ne düşünüyosunuz?kız anneleri rahat maşallah bizimkilerin bu olayı var...
ay ben çok kormuyom ondan ama soğan suyu nasıl sürülür yaaaa
töbe töbe adam akşam bi yaklaşıym diyomuş pehhh leş gibi soğan kokuyo zati bacı gardaş gibiyiz evin içinde 1 gün bişey yapcağı varsa oda kaçar
arkadaslar ıı aksamlar uyku setının yorganını makınede yıkayanınız varmı? ben yıkamak ıstıyorum bırsey olmaz dımı? malum her seyı yıkadık onu yıkamazsam ıcım hıc rahat etmez
Kızlar çok kötüyümdün gece sancılandım ömrümden ömür gtti o kdr kötüydüki sancılaım acile gttk iğneler serumlar kasılma yok ama neoldu böle blmiorm doktorumda geldi ama bebekte bişiş yok iyi dedi yarın detaylı incelicek bütün geceyi orda gecrdm kabus gbiydi şuanda çok kötym çok ağır gecriorum hamleliğimi yarın psikiyatriste başlıcam doktrum yönlendrdi çok etkledi bu yaşadklarım bana dua edin 10 haftam kaldı hayrlısıyla gecsin
aynen kızlar bizde şu anda bir şey yok tek tesellimiz bu yani para gene kazanılır diyoruz , eşim bilg. tamirciliği yapıyor ek iş olarak o günde 2 tane laptop getirmişti onlarda gitmiş yeni evli sayılırız 7 martta 1 sene olucaz takılar ve doğum için 7 aya girdik ya bulunsun demiştik acil bir şey olursa diye onlar gitmiş baya kurcalamışlar evi hurçlar vardı gardolabın içinde ordan bulmuşlar bide dar gelen kabanım vardı gardolapta onun cebindeydi paralar ordan almışlar benim aklıma gelmezdi oralar ilaç kutularını açmışlar tek tek çekmecelerde yoktu bir şey gümüşler vardı dağıtmışlar , poliste parmak izi yok diyor kamera kaydıda yok o gün 13 tane hırsızlık olmuş
Kızlar çürümeye başldım...baaklarım çekiyo arada...hafif ağrılar...yüzümde değişmeler var..... Artık çirkinleşiyorum...20 lik dişim hafif şişkinlik yaptı... Kramplar giriyo bacağım resmen damar damar üstüne biniyo ve bütün gün çekiyorum acısını...
Kızlar çürümeye başldım...baaklarım çekiyo arada...hafif ağrılar...yüzümde değişmeler var..... Artık çirkinleşiyorum...20 lik dişim hafif şişkinlik yaptı... Kramplar giriyo bacağım resmen damar damar üstüne biniyo ve bütün gün çekiyorum acısını...
sağol cnm.... Sorma ya....:26:geçmiş olsun esracım..hamilelikte çoğu rahatsızlık patlak veriyor malesef..
Geçmiş olsun,az bir zamanımız kaldı.bir de günler geçmek bilse..
slm canim.bende curudum artik hic sorma.3 tane disim birden agriyor.resmen beynim zonkluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?