2011 Nisan Anneleri

rana62 kullanıcısından alıntı
oğlan anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ? ama millet yenidoğmuş bebeğe yapılırmı mikrop falan kapar diyorlar hiç çevrenizde yapan oldumu?

Merhaba herkese,bende ne zamandır bunu soracaktım kızlar.yenidoğan sünnetini çok öneriyolar siz ne düşünüyosunuz?kız anneleri rahat maşallah bizimkilerin bu olayı var...

canım bende dün duşa girerken o acı gerçekle karşılaştım benimde bebeğim hep sağ tarafımda aynı dediğinde yerde benimde çatlamış bi tane sanki ikinciside yolda gibi üstelik ben kremimi yağımı sürüp durdum ama çatlıcaksa çatlıyo demekki normalde bende zayıf biriydim artık karın gerildikçe çatlıyo son aya kadar napıcaz bilmem

cnm bebeğin kilosu gelişimi iyiyse neden takıyosun ki iç karnın geniştir vs vs millettin demesine ne bakıyosun... ilahi
maşallah cnm iyi bebişin kilosu tedirgin olma bakarsın azcık kendine hemen öne geçer bebişin 1 gün farktan bişey olmaz....
cnm benim gözün aydın resmini bekliyoruz cnm... sorma babamız bile gidip gelip oğlumuzun odasına bakıyo... babaanne bile bi hoş oldu...şaşırdım vallahi...
cnm gözün aydın... hayırlı olsun kardeşinin işi için.. tmamda neye göre şüphelenmiş bi sebeb demedimi bana...tedirgin edip bırakıyolar ay bi hoşlar vallahi...
cnm bende nisan anneleri nerde oturuyo die topik açmıştım... kapattılar...yoksa herkes kafasına göre bi topik açarmış vs vs..bide ilk başta buluşma topiği gibi bişey varya oraya açıcakmışsın ondan sanırım.. bende rahatsız olmuştum açıkcası....
:26: cnm çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm ya...ALLAHIM SEN ONLARI BİLDİĞİN GİBİ ET...SEN VE BEBİŞ İYİ OLUNDA YETER.... MAL MÜLK GELİR YERİNE..AMA SAĞLIK YERİNDE DURSUN İYİ OL YETER... ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...

BUGÜN NE OLDU YA HEP KÖTÜ HAERLER ALIYORUZ.... GEÇMİŞ OLSUN CNM BİZİDE BİLGİLENDİR...SEBEBİNİ BİLMİYOSUN DEĞİLMİ... TABİ Bİ PSİKİYATRA GİTMEN İYİDİR... KOLAY DEĞİL ZORLI DÖNEMLER GEÇİRİYORUZ..:26:

arkadaslar ıı aksamlar uyku setının yorganını makınede yıkayanınız varmı? ben yıkamak ıstıyorum bırsey olmaz dımı? malum her seyı yıkadık onu yıkamazsam ıcım hıc rahat etmez

arkadaslar ıı aksamlar uyku setının yorganını makınede yıkayanınız varmı? ben yıkamak ıstıyorum bırsey olmaz dımı? malum her seyı yıkadık onu yıkamazsam ıcım hıc rahat etmez

Birşey olmaz canım düşük derecede yıkayabilirsin.Yıkıyordu benim arkadaşım bende yıkayacağım.

Zamanı gelince yaptırırz diye düşünüyorum.Sağlık yönünden bir problem olmazsa sünnet düğünüyle sünnetini bir yaptırırız heralde.

Zamanı gelince yaptırırz diye düşünüyorum.Sağlık yönünden bir problem olmazsa sünnet düğünüyle sünnetini bir yaptırırız heralde.

canım sonra büyüyünce düğün yaparız yine ama yenidoğan sünneti çok daha kolay oluyomuş çoğunda dikişe bile gerek kalmıyomuş.bakalım kararsızım bende

valla biz yaptırmayı düşünüyoruz ama daha nerde yaptırırız- kaça mal olur bilmiyorum. bir arkadaşım ilk ay içinde yaptırdı. kuzenim de öyle...arkadaşım bakımın kolay olduğunu vs. söyledi ama sanıldığı gibi acısız olmadığını da.. kuzenimse gayet memnun...

Kızlar çürümeye başldım...baaklarım çekiyo arada...hafif ağrılar...yüzümde değişmeler var..... Artık çirkinleşiyorum...20 lik dişim hafif şişkinlik yaptı... Kramplar giriyo bacağım resmen damar damar üstüne biniyo ve bütün gün çekiyorum acısını...

Yarın iş güç var amaa hiç uykum yok Nasıl kalkıcam saat 6 da ben ??
Esracım canım geçmiş olsun sorma bende de gece çok oluyo o bacak ağrısı.

yorgnı yıkamadım ama yorganın oldg nevresimi çıkarıp yıkadım birşey olmadı cnm..narin ayarda yıkadım..

çok geçmiş olsun inş. bi sorn yokturda sağlıklı bir şekilde geçirirsin..

cnm çok geçmiş olsn ,Allah korumuş resmen .cana gelmesainde mala gelsin.. ama yazık ister istemez üzülüyor insan tabi,malda canın yongası derler..ama artık üzülme,para iyi kötü yerine gelir,sana bebeğe eşine bişey olmasında..başınızdan çevirip sadaka ver bence..

Geçmiş olsun Esracım..Hamilelikte çoğu rahatsızlık patlak veriyor malesef..

Geçmiş olsun,az bir zamanımız kaldı.Bir de günler geçmek bilse..

slm canim.bende curudum artik hic sorma.3 tane disim birden agriyor.resmen beynim zonkluyor.

geçmiş olsun esracım..hamilelikte çoğu rahatsızlık patlak veriyor malesef..

Geçmiş olsun,az bir zamanımız kaldı.bir de günler geçmek bilse..
sağol cnm.... Sorma ya....:26:
slm canim.bende curudum artik hic sorma.3 tane disim birden agriyor.resmen beynim zonkluyor.

slm cnm sorma benimde dişte sorunum var...

Eee napıyosunuz bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…