- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.621
Merhaba..Benim bir dolgulu dişimin yanı kırıldı..Allahtan dolgu duruyor.bir de yirmilik dişim çürüdü..İkisi de cerrahi operasyon ile alınacak..Doğumdan sonra artık...slm canim.bende curudum artik hic sorma.3 tane disim birden agriyor.resmen beynim zonkluyor.
Merhaba..Benim bir dolgulu dişimin yanı kırıldı..Allahtan dolgu duruyor.bir de yirmilik dişim çürüdü..İkisi de cerrahi operasyon ile alınacak..Doğumdan sonra artık...
bebişimin çamaşırlarını oğlumla paketlerinden çıkardık..parti parti onları yıkadım astım...banyoyu tamemen yıkadım..ortalığı toparladım..sanki bütün evi temizlemiş gibi yoruldum..bacağımın arkası ağrıyor ve hemen kasıklarım,belim ağrımaya başladı..sizler neler yaptınız?
valla canim ben dogumdan sonraya kadar dayanamiyorum.her gece basliyor dis agrisi.neyse bebek sekerlerin cok guzelmis.ben begendim.
Amin canım inşallah..Haydi bakalım zaman geçiyor:122::124::124::131::119::118: 30 haft olduk tam...rabbim sağlıkla hayırlı zamanlarda yollasın bebişlerimizi inş..
Kızlar bebek arabamız geldi resmini koyarım bi ara...istediğim model rengide güzel bence..... çok şükür bunuda hallettik... Malum istediğim model olduğu için verdik para yoksa sıfır da alablirdik rahat rahat ama... çok şükür gönlümüze göre oldu bi ev tipi ana kucağımız bi bu bebek arabası
Bu takımdan aldım,şekerleri de mavi..Nasıl sizce?
valla canim ben dogumdan sonraya kadar dayanamiyorum.her gece basliyor dis agrisi.neyse bebek sekerlerin cok guzelmis.ben begendim.
:26: Anam hiçmi bitmez ev işi ya...bizimde gün vardı bugün..dün annem geldi bana.... Bugün 9.45 de kalktık kahvaltı yaptık..anca evi topla üstün körü...gittik gel diyene kada 7 oldu... Anca çamaşır as..mutfağa girdim bişeyler yptım.... Hamur işi ikra için kocama falan abime yollarım die... Derken mutfak felaket oldu... Yok makineyi diz...yok el bezlerini kaynattım vs vs anca oturdum iş bitmiyo:26: Daha bebiş çamaşırlarına gelemedim gözüm yemiyo..dinlenmem lazım bu aralar...
nerde şekerler görmedim ben..:26:
burda canim.
ağrın varsa o zor işte..ben de yok şükür..
Teşekkür ederim.tamamı 70 tl bana fiyatı çok iyi geldi..kapı süsü almıştım ama ,furkan burdakini de beğendi..altlı üstlü aszrız artık..
Sen maşallah yine yoğun tempolu iş yapıyorsun..ben bu kadar işte sancılar içindeyim..
Bir önceki sayfada şekerler..göbüşümü de ekleyeceğim göbüş topiğine..resim yüklemeyi öğrendim de,abartırmışım artık..
cnm güle güle kullanın bu kampanyalar çok uyguna geliyo...ama benim kapı süsünü farklı istediğim için bu kampanydn sipariş veremiyorum ne yazıkki... Yoksa gerçekten çok uygun... Normal takı yastığı min:10 tl kapı süsü min:30 tlden başlıyo şekerler falan 59 tanesi daha pahalı... Iyi bişey alim diyince uçuyo bu çok iyi bence
skorpionun sipariş verdiğ bayandan verdim..internetten de araştırdım..fiyatları uygun geldi..telefonlada konuştuk, baya sohbet ettik..şekerlerdeki bebek midye kabuğu içinde olandan gönderecek..
Uyku geldi öptüm sizi...:80:
Bende çıkıyorum,birazdan eşim gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?