2011 Nisan Anneleri

hoşbulduk cnm
kapanır inşallah 10 gün zor geçer bana artık.

inşallah cnm.

aysucugum aynısı bende de çıktı 2 hafta sonra kontrolm var bende kötü oldm ama beslenmemde degişen bişey yoktu hep aynydı yumurta et sut hep dkkat ederm yerim ben..dr beslenmenle ilgsi yok dnlenmenle ilgsi var demişti bide 30lu haftalardan sonra artık ileri deil böle çıkablyrmş dedikleri gbi ölçmlede alkalı bişey

anladım cnm.sağlıklı olsunlarda yapıcak bişi yok.

hamile bi arkadaşım var aramızda 1 hafta vardı.bende 1 hafta küçüktü dün gitmiş oda kontrole 2900 olmuş onun bebeği sanırım 4000 kg geçicek demiş doktor onunkide obez sanırım.

kızlar konuyla pek alakasız olacak ama yarın günüm var ve tuzlu bişey yapmak istiyorum. sizin yaptığınız ve güzel olan bii tarifiniz varsa benimle paylaşırmısınız en acilinden

kızlar konuyla pek alakasız olacak ama yarın günüm var ve tuzlu bişey yapmak istiyorum. sizin yaptığınız ve güzel olan bii tarifiniz varsa benimle paylaşırmısınız en acilinden

canım yemek gunluğu diye topiğimiz warya oraya bak belki wardr istedgn tarzda bişeyler

Bak tuzlu olarak poğça yı galeta ununa bandır harika oluyor... üstü çıtır çıtır...

Normal poğça yap yuvarlak ve ufak.. sonra üstünü süte ordan da galetaya bandır ve tepsiye diz... üzeri kızarana kadar pişir.. bir çıkarıyorsun üstü çıtır çıtır çok güzel oluyor....

poğaça yapmıştım cnm yinede çok saol
canım yemek gunluğu diye topiğimiz warya oraya bak belki wardr istedgn tarzda bişeyler

tmm cnm bakıyım bii tşk ederim

kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız
ben bugün kötüydüm çok halsizliğim vardı gittikçe halsizleşiyorum şu reflü olayını da napıcam bilemiyorum çok kötü dün gece hiç uyuyamadım bişey yemememe rağmen şu anda bile sanki içim yanıyo

Canım geçmiş olsun bebeğin pozisyonundan dolayı da midene baskı oluşturuyor olabilir...

canım hoşgeldin
reflü ile kaburga ağrısı var bende de..:26:
geçen hafta bu kadar değildi,rahattım, ama ondan önceki hafta yine birara böyleydi.. Bebişin pozisyonuyla alakalı sanırım, baskı yapıyor, minicik ayaklarıyla, başıyla artık nasılsa pozisyonu
dayanıcaz canım bebişlerimiz için, Allah yardımcımız olsun

tabi evde olmanın avantajı var ağrılarda falan ama yan yatıncada batıyor.
sırt üstü yatsamda sanki karnımda koca bi ağırlık gibi hissediyorum.

Son düzenleme:

aynen canım benim reflü iyice azdı 2 gecedir uyutmuyo beni ben günde 1 kere renniu içiyorum doktorum dört kez içebilirsin demişti ama korkuyorum sana birşeyler vermişmiydi

tabi evde olmanın avantajı var ağrılarda falan ama yan yatıncada batıyor.
sırt üstü yatsamda sanki karnımda koca bi ağırlık gibi hissediyorum.

benim de sol kaburgam 1-2 aydır hemde ağrıyor bebeğin ayakları sol taraftaymış ondan dolayı dedi doktorum yatınca iyi geliyor ama tabi bi 15 dk geçmesi lazım hemen de iyi olmuyor

aynen canım benim reflü iyice azdı 2 gecedir uyutmuyo beni ben günde 1 kere renniu içiyorum doktorum dört kez içebilirsin demişti ama korkuyorum sana birşeyler vermişmiydi

canım bana da renniu verdi ama ilk içtiğimde daha kötü oldum, midemi bulandırınca bıraktım onu
bişi içmeden dayanmaya çalışıyorum, ama ne yesem midem, yemek borum yanıyor gibi hissediyorum geçen hafta iyiydim, kızım pozisyonunu değiştir mideme baskı yapma deyip duruyorum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…