- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.861
bnmkininde bacakları sol tarafımda duuruyor sürekli orayı tekmeliyor ama sağ kaburgam ağrııyor nedense.
canım bana da renniu verdi ama ilk içtiğimde daha kötü oldum, midemi bulandırınca bıraktım onu
bişi içmeden dayanmaya çalışıyorum, ama ne yesem midem, yemek borum yanıyor gibi hissediyorumgeçen hafta iyiydim, kızım pozisyonunu değiştir mideme baskı yapma deyip duruyorum :97:
doktor banada rahim büyüyor ondan demiştii
doktor banada rahim büyüyor ondan demiştii
slm kızlar herkese iyi akşamlar ben bugün tatlişimi görmeye gittim teyzeleri maşallah benim ogluşuma teyzeleri 1500 kilo olmuşuz herşey yolunda cok şükür bende toplam 8,5 kilo almış bulunuyorum drumuz cok iyi böyle devam et kilo almaya 13 12,5la bitirirsin diyo inaşl. kızlar hepinizin bebeişlerine saglıklı günler diliyorum aman göbüşlere dikkat
maşallah sana, günlerimiz aynı ama ben şimdiden 13 kg. aldım...
saol cnm..hadi bakalım yaramaz oğluşun sana neler yapıcak bakalım..hayırlı haberlerle dönersin inş.
raporunu da halleticen sanırım,bende yarın yazdırıcam bakalım...
inşallah canımevet raporumu da yazdırcam bugün ,bugünleri de gördük ya bana çok uzak gibi geliyordu çabucak geçti maşallah
bende cuma yazdırıcam inşallah çok şükür ya
slm güzel hamişler nasılsınız bakalım?
canım bana da renniu verdi ama ilk içtiğimde daha kötü oldum, midemi bulandırınca bıraktım onu
bişi içmeden dayanmaya çalışıyorum, ama ne yesem midem, yemek borum yanıyor gibi hissediyorumgeçen hafta iyiydim, kızım pozisyonunu değiştir mideme baskı yapma deyip duruyorum :97:
kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız
ben bugün kötüydüm çok halsizliğim vardı gittikçe halsizleşiyorum şu reflü olayını da napıcam bilemiyorum çok kötü dün gece hiç uyuyamadım bişey yemememe rağmen şu anda bile sanki içim yanıyo
slm kızlar herkese iyi akşamlar ben bugün tatlişimi görmeye gittim teyzeleri maşallah benim ogluşuma teyzeleri 1500 kilo olmuşuz herşey yolunda cok şükür bende toplam 8,5 kilo almış bulunuyorum drumuz cok iyi böyle devam et kilo almaya 13 12,5la bitirirsin diyo inaşl. kızlar hepinizin bebeişlerine saglıklı günler diliyorum aman göbüşlere dikkat
kızlar biz geldik
bugün hastanede olan doktorumuzda kontrolümüz vardı.
doktorumuz bi problem yok dedi ama karnından kilosunu ölçüyo ya belki 8-9 kez ölçmüştür.normalde son adetime göre doğum tarihi 1 nisan olması gerek bu kez 6 nisan çıktı usgde.problem yok dedi ama içimede sinmedi bende fazla kurcalamadım 10 gün sonra gene gel dedi.beslenmene dikkat et dedi.2200 gram olmuş bu arada.yüzünü gene göstermedi sıpam.ayağı ile alnını eliylede ağzını kapamıştı bi tek burnu gözküyodu aradan.
haftaya cuma kontorlümüz var inşallah fark kapanır.
Herkese Merhaba
Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ve bebişleriniiznde keyfi yerindedir. Ben tatilde uzun zaman giremedim ve birkaç gündür sadece yatakta geçmişi okuyorum ipoddan. Tatilde annem ve kayınvaldem geldiler. Çoğu işi hallettik. Cantalarımız bir kaç eksik dşında hazır. Annem park yatagımızı aldı. Bıde aynı yerde küçük sallanan beşik vardı onu da beğendim die aldı içimde kalmasın die sağolsun. Odamızı biraz düzenledik. Bunların resimlerini en yakın zamanda koyucam ilgili topiklere.
Bu arada hala izne ayrılmadım. Müd. Yardımcım (basına tas dustu herhalde :) 2 bucuk gunumu boşalttı. Ben de bu hafta proje hazırlıyorum, haftaya da tezimle ilgili çalışmlaarımı bitiririm die planlıyorum. Bır sonrakı hafta ayrılırım dıe dusunuyorum ama esım pek taraftar değil. Artık araba kullanmamı istemediği için, en kısa zamanda işlerimi bitirip evde olmamı istiyr. Bende öyle yapıcam artık.
Bu arada gecen hafta persembbe kontrolumuz vardı. Cok mutlu ayrıldım :) kac aydır ayda 4 kılo alıyordum, bu ay 1.400 gr almısım. Bebişim 2.200 olmuş. (800 gr bebişim almış) Inanılmaz sevındım. Özel bır caba da sarfetmedım halbukı. Bu arada topiğin en cok kılo alan annesıyım, yada oyleydım son durumu bılmıyorum.Herşey yolunda çok şükür. 36,5 haftada tekrar gıdıcem ve artık her hafta duzenlı bı sekılde nst yapıcaz dedı. Muhtemel dogum tarıhı 27 mart olabılır dedı.
teşekkurler ıyıyız cok sukur sen nasılsın bayans?
bende pazartesı dr kontrole gıttım bebısım de ıyımıs hamdolsun 1 ay sonra hem muayene hem de nst ye baglanıcam
Bu takımdan aldım,şekerleri de mavi..Nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?