2011 Nisan Anneleri

ben de ne yesem yemek borum yanıyor sanki yemek borum da taş var gibi hissediyorum bugün

slm kızlar herkese iyi akşamlar ben bugün tatlişimi görmeye gittim teyzeleri maşallah benim ogluşuma teyzeleri 1500 kilo olmuşuz herşey yolunda cok şükür bende toplam 8,5 kilo almış bulunuyorum drumuz cok iyi böyle devam et kilo almaya 13 12,5la bitirirsin diyo inaşl. kızlar hepinizin bebeişlerine saglıklı günler diliyorum aman göbüşlere dikkat

maşallah sana, günlerimiz aynı ama ben şimdiden 13 kg. aldım...

kızlar hepinize iyi akşamlar biz artık acıktık babişimizi bekliyemicez hepinize iyi sohbetler Allahım esirgesin sizi ve bebklerinizi

kızlar reflüden yakınan arkadaşlarımız için yazıyorum görüyorum ki baya şikayet var (
mideniz de yanma hissettiğiniz zaman sadece ve sadece 2 yudum süt için içtiniz geçti diyelim ki 5 dk sonra yine başladı hiç önemli değil ısrarcı olun ve 2 yudum daha için bu tedaviyi deneyin ben çok faydasını görüyorum bırakın ilacı şurubu süt gerçekten bu konuda mucize ama sadece 2 yudum bunu sakın es geçmeyin 3 olmayacak yada bir bardak falan vs asla her yandığında 2 yudum içeceksiniz bir deneyin derim bitkisel kür uzmanı ibrahim saraçoğlunun tavsiyesidir..

cnm ben 7 yıldır reflü hastasıyım ve şu aralarda azdı..yanma aoldugunda 2 yudm soğuk süt iyi geliyor..kuru galeta ve sarı leblebide mide suyunu alıyor,dene belki bi fayda bulursn..
cnm bende rennie kllanamıyorum midem kaldırmıyor ama gaviscon içebiliyorm onu yazdıkrdım bugünde yine..bende gavisconu dene hem hiç yan etkisi yok..içemezsende elinle burnunu tutup iç,iyice yutunca nefes al..hem b slandırılıralk kllanıyor ben sulandırıyorum içemediğimde..

kızlar maş. bebişlerinizede sizede...inş. herşey güzel olacak hepimiz için..

teşekkurler ıyıyız cok sukur sen nasılsın bayans?
bende pazartesı dr kontrole gıttım bebısım de ıyımıs hamdolsun 1 ay sonra hem muayene hem de nst ye baglanıcam

sağol cnm iyiyim çok şükür,genel şikayetler herkeste oldugu gibi bendede var..ama bunada şükür,zavallı vcüt ne yapsın,ikinciye genişliyor ,şaftı kaydı

slm kızlar nasılsınız? bizler iyiyiz kızımla. evde oturuyoruz...kardeşimden fırsat bulup pc ye giremiyordum ama kardeşim bugün gitti pc de bana kaldı :)
Güzel haberlerle gelenler gözünüz aydın diyorum. arada okudum bişiler ama herşeyi yakalayamıyorum maalesef. sıkıntısı olanlara Allahım kolaylıklar versin...
Hürrem başladı bu gece kimseler olmaz sanırım. Hadi hepinize sevgiler ... Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…