- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.061
ahh bu çatlaklarr ahhdün de bahsettim. Yaram deşiliyor bu konuyu duyunca bu kadar çabaya engel olamadım yine çatladım vee karnım kaşınıyor sürekli
hoşgeldin canım nasılsın bakalım minik nasıl?
ben hiçbirsey kullanmadım canım ara sıra kakao yagı vs.oda aklıma gelince..
Bekliyorum ben de o yüzden..
Genetik diyorlar annemin karnı fena halalarımın sıfır catlak bilmiyorum bakalım kime benziycem..
Simdilik yok ama beklemedeyim
günaydın annişlerrrrrrr............. Uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr aradan sonra yine döndüm aranıza.............. :))))))))) geçmişe bakamadım... Inşallah yoktur bir sorun kimsede..............
benim karnım çatlamadı gibi görünüyorda bacak arası baldıra doğru mor mor çatlak çatlak oldu.. Ayaklarım çok şişiyor ondan olabilir mi??? Nasıl düzelecekler bilmiyorum :))) çok çirkin oldum çokkkkkkkkkkkk.....
hoşbulduk canım... Minik çok iyiy... Azıcık tombiş... Haftasına göre bir hafta ileride çıktı... Rejime sokmam lazım benim bıcırığı :)))
bu çatlaklardan kurtuluş yok galiba.. O değilde afedersiniz bir popom büyüdü ki damperli kamyon gibi oldum :))))) onu nasıl küçültücem ben((
toplam 6, mart bebişi doğmuşş..
Arada listeye bakıp heyecan yapıyorum kendimeeee
yine heyecanlandımmm:18: :18:
cuma karneleri verdik pazar kanamam oldu serum takıldı.bu sene zalim müdürüm 1.sınıf verdi bana hamile olduğumu bile bile çok yoruldum heralde 1.dönem acısı çıktı diyorum bende uzatıcaktım 37 ye vazgeçtim sonra uğraşsın velilerle şimdi bakalım
o örme trikolar çok hoşuma gidiyo çok şık güle güle kullan
Allaha şükür bende şimdilik çatlak yok önümüzdeki aylarda ne olur bilmiyorum
bide önceki kadar çok yiyemiyorum ben canım hiç bişey istemiyor
ayy bu beişler neden acele ediyorlar yaa
nazar mı degdiii tatlımmm
ayy bu beişler neden acele ediyorlar yaa
ya öyle deme kuşum ben vicdan azabı çekiyorum şu an aha kızım küçük kalırsaKız darısı başıma ,benimde bu aralar iştahım açıldı.(kapanmış gibi)
sorma şekercim nazara geldim zannımca valla canım hiç bişey istemiyo ben bu ay sanmıyorum fazla kilo almış olacağımı gece bi saati yemekler filan abur cubur hepsi bitti inşallah bebiş etkilenmez bu durumdan ondan korkuyorum
çatlak bende de yok çok şükür kızımda da olmamıştı hiç...vücut yapısıyla ilgili bişey
aburcuburu kesysen bişey olmaz tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?