2011 Nisan Anneleri

ahh bu çatlaklarr ahhdün de bahsettim. Yaram deşiliyor bu konuyu duyuncabu kadar çabaya engel olamadım yine çatladım vee karnım kaşınıyor sürekli

benim karnım çatlamadı gibi görünüyorda bacak arası baldıra doğru mor mor çatlak çatlak oldu.. Ayaklarım çok şişiyor ondan olabilir mi??? Nasıl düzelecekler bilmiyorum :))) çok çirkin oldum çokkkkkkkkkkkk.....

hoşgeldin canım nasılsın bakalım minik nasıl?

hoşbulduk canım... Minik çok iyiy... Azıcık tombiş... Haftasına göre bir hafta ileride çıktı... Rejime sokmam lazım benim bıcırığı :)))

bu çatlaklardan kurtuluş yok galiba.. O değilde afedersiniz bir popom büyüdü ki damperli kamyon gibi oldum :))))) onu nasıl küçültücem ben ((

canım ben anladım artık olacaksa engelleyemiyorsun o yüzden kasmamak lazım

Allaha şükür bende şimdilik çatlak yok önümüzdeki aylarda ne olur bilmiyorum
bide önceki kadar çok yiyemiyorum ben canım hiç bişey istemiyor

ay çok geçmiş olsun... Dikkat etmek lazım... Ne düşüncesiz adamlar var yaa...

o örme trikolar çok hoşuma gidiyo çok şık güle güle kullan

teşekkür ederim canım... Eminönünden aldım.. Gecelikçiler çarşısında o takım 150 tl idi ben girişte bir mağazadan 100 tl aldım takımını... Bazıları acayip sektör yapmışlar ... Geçiriyolar fiyatları.. Ama çok yoruldum alışverişte...

teşekkür ederim kızlar inşalah izne çıkıp annemle hazırlıklara başlıcaz ev temizliği komple bebişin ekskleri filan bide zaten kızım var 3 yaşında onunla da doya doya zaman geçiririz ee bebiş doğunca biraz ilgilenemicem ne de olsa

slmmm kızlar nasılsınız herşey yolundadır inş. biraz geçmişe bakalım bugün

didemcim sana nazarmı değdi tatlım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…