2011 Nisan Anneleri

Ben çok uyguna ev ayakkabısı aldım 2 tane biri siyah biri krem,fiyatı 8 tl ikisinin ,resmini çeker koyarım bi ara cicilere.
Hastane terliği içinde otel terlikleri gibi terliklerden var ablamda renkli cicili bicili (banyomda da onlardan kullanıyorum ben)onlardan birine el koyucam

ayyy acele etmesinler zamanında gelsinler.Şubat bittiğinde bizimde topikte heyecanlı günler başlar artık:18:

amaaaann dursunlar durdukları yerde günlerini beklesin bıdıklar...ben hep diyorum ona oğlum sen rahatsız olma sen nasıl istersen ben öyle yatayım sen ne istersen onu yiyim yeterki çıkmak için acele etme

yemen gerkenlerden çok kısmazsan bişey olmz canm son 3 ay önemli ama m bebişlern en çok kilo aldgı ay sut yoğrt peynr et meyve falan
süt ve yoğurt en çok tükettiğim herhalde bu aralar et filan yiyemiyorum hiç bişiler yapmam lazım

amaaaann dursunlar durdukları yerde günlerini beklesin bıdıklar...ben hep diyorum ona oğlum sen rahatsız olma sen nasıl istersen ben öyle yatayım sen ne istersen onu yiyim yeterki çıkmak için acele etme

bende yalvarıyorum annem bak kızım en az 8 hafta daha bekliycen acele etme tamammı diye

slmmm kızlar nasılsınız herşey yolundadır inş. Biraz geçmişe bakalım bugün

didemcim sana nazarmı değdi tatlım dikkat et kendine

hoşgeldin canım...

yemen gerkenlerden çok kısmazsan bişey olmz canm son 3 ay önemli ama m bebişlern en çok kilo aldgı ay sut yoğrt peynr et meyve falan

benim doktorum protein ağırlıklı beslen dedi.. Vucut su tutuyor bende.. O parçalarmış ödemi... Bende toplamda 13 kilo aldım (( daha mı çatlamayayım .. 17 kilo ile bitirecem herhalde.. Daha 1,5 ay var...

ayy canım ne güzel tenbihliyorsun bebişi sen bu kezde gelmeye kalkmazsa :26: ayy benimde korkum 40 hafta olup daha gelmezse inş. zamanında gelsinler

Allah güle güle giymek nasip etsin canım

ayy canım ne güzel tenbihliyorsun bebişi sen bu kezde gelmeye kalkmazsa :26: ayy benimde korkum 40 hafta olup daha gelmezse inş. zamanında gelsinler

kız korktum valla bi de öyle bir durum var demi yaben de son haftalarda bozarım rahatınıayyy aman zamanında gelsinler ne erken ne geç

sen öyle tatlı konuşursan acele eder bak,en iyisi korkutup içimizde kalmalarını sağlamak

hoşbulduk canımmm yaaa çatlamayan yok sanırım benim 8 kilo aldım yanlar çatlamış sürdüklerim pek yaramadı

selam kızlaaar,

bugün biraz geciktik,sabahtan işimiz vardı biraz..
yaramaz oğluşum uğraştırıyor beni,dönüp duruyor,korkuyorum kordon iyice dolanacak diye,uyku da uyuyamıyorum,naapacaz böyle bilmiyorum..

sabah içim rahat etmedi sağlık ocağına gittim yine,kalp atışı için çok şükür iyi..
ama içim hiç rahat etmiyor,nasıl geçecek bu son aay

hoşbulduk canımm aaa bebiş için gerekenleri yede gerisini boşver

yok yok bişi olmaz,anasıda babasıda uzun boylu maşallah.kızında küçük kalmaz.sen sağlıklı besleniyorsundur fazlasına gerek yok zaten.

inşallah dediğiniz gibidir kızlarrrr yemek yapmaya erinir oldum

bu arada annelik akdemisi diye bi site var girin bakın isterseniz hediye kitap gönderiyolar mart annelerinde gördüm bende üye oldum

öyle kötü şeyler düşünme canım yaa... Onların kordonları hep olması gereken yerde duracaktır.. Doğanın kanunu bu :))

hoşgeldin canımendişelenme herşey yolunda gidecek inşallah...içini rahat tut

sende benim gibisin benimkide hiç rahat durmuyor gece ne zaman gözümü açsam kıpır kıpır içimde valla ebe bişey demese hergün gidicem şu sağlık ocağına kızımı çok özledim 2 martta kontrolüm daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…