- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.081
slmmm kızlar nasılsınız herşey yolundadır inş. biraz geçmişe bakalım bugün
didemcim sana nazarmı değdi tatlım dikkat et kendine
yemekleride çok az yiyiyorum ya azcık azcık
Bende bazen çok iyi uyuyorumeşim gittikten sonra uyku tutmadı ama birazdan şekerleme yaparım
ohh ne güzel
Kızlar hastanede giymek için nasıl bi terlik aldınız yada alacaksınız
ev terliği gibi kokoş bişiymi yoksa sokak terliği gibi bişymi
ayyy acele etmesinler zamanında gelsinler.Şubat bittiğinde bizimde topikte heyecanlı günler başlar artık:18:
hoşgeldin tatlımmmmm
evet nazara geldim pisboğazıma nazar ettiler zannımca
süt ve yoğurt en çok tükettiğim herhalde bu aralar et filan yiyemiyorum hiç bişiler yapmam lazımyemen gerkenlerden çok kısmazsan bişey olmz canm son 3 ay önemli ama m bebişlern en çok kilo aldgı ay sut yoğrt peynr et meyve falan
amaaaann dursunlar durdukları yerde günlerini beklesin bıdıklar...ben hep diyorum ona oğlum sen rahatsız olma sen nasıl istersen ben öyle yatayım sen ne istersen onu yiyim yeterki çıkmak için acele etme
slmmm kızlar nasılsınız herşey yolundadır inş. Biraz geçmişe bakalım bugün
didemcim sana nazarmı değdi tatlım dikkat et kendine
yemen gerkenlerden çok kısmazsan bişey olmz canm son 3 ay önemli ama m bebişlern en çok kilo aldgı ay sut yoğrt peynr et meyve falan
amaaaann dursunlar durdukları yerde günlerini beklesin bıdıklar...ben hep diyorum ona oğlum sen rahatsız olma sen nasıl istersen ben öyle yatayım sen ne istersen onu yiyim yeterki çıkmak için acele etme
Ben çok uyguna ev ayakkabısı aldım 2 tane biri siyah biri krem,fiyatı 8 tl ikisinin ,resmini çeker koyarım bi ara cicilere.
Hastane terliği içinde otel terlikleri gibi terliklerden var ablamda renkli cicili bicili (banyomda da onlardan kullanıyorum ben)onlardan birine el koyucam
ya öyle deme kuşum ben vicdan azabı çekiyorum şu an aha kızım küçük kalırsa
ayy canım ne güzel tenbihliyorsun bebişi sen bu kezde gelmeye kalkmazsa :26: ayy benimde korkum 40 hafta olup daha gelmezse inş. zamanında gelsinler
hoşgeldin canım...
benim doktorum protein ağırlıklı beslen dedi.. Vucut su tutuyor bende.. O parçalarmış ödemi... Bende toplamda 13 kilo aldım(( daha mı çatlamayayım .. 17 kilo ile bitirecem herhalde.. Daha 1,5 ay var...
hoşbulduk canımm aaa bebiş için gerekenleri yede gerisini boşver
yok yok bişi olmaz,anasıda babasıda uzun boylu maşallah.kızında küçük kalmaz.sen sağlıklı besleniyorsundur fazlasına gerek yok zaten.
sen öyle tatlı konuşursan acele eder bak,en iyisi korkutup içimizde kalmalarını sağlamak
selam kızlaaar,
bugün biraz geciktik,sabahtan işimiz vardı biraz..
Yaramaz oğluşum uğraştırıyor beni,dönüp duruyor,korkuyorum kordon iyice dolanacak diye,uyku da uyuyamıyorum,naapacaz böyle bilmiyorum..
Sabah içim rahat etmedi sağlık ocağına gittim yine,kalp atışı için çok şükür iyi..
Ama içim hiç rahat etmiyor,nasıl geçecek bu son aay
selam kızlaaar,
yaramaz oğluşum uğraştırıyor beni,dönüp duruyor,korkuyorum kordon iyice dolanacak diye,uyku da uyuyamıyorum,naapacaz böyle bilmiyorum..
sabah içim rahat etmedi sağlık ocağına gittim yine,kalp atışı için çok şükür iyi..
ama içim hiç rahat etmiyor,nasıl geçecek bu son aay
selam kızlaaar,
yaramaz oğluşum uğraştırıyor beni,dönüp duruyor,korkuyorum kordon iyice dolanacak diye,uyku da uyuyamıyorum,naapacaz böyle bilmiyorum..
sabah içim rahat etmedi sağlık ocağına gittim yine,kalp atışı için çok şükür iyi..
ama içim hiç rahat etmiyor,nasıl geçecek bu son aay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?