2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin canımm
Allah korusun bebişleri, sen korkma.. Allaha emanet miniklerimiz, sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah hepimiz

tatlımmm rahat ol kötü şeyler düşünme o rahat ki dönüp duruyo sağlık ocağına da gitmişsin bak ne güzel kalp atışını duymuşsun meleğinin rahat ol sen allahım korur onu

hoşgeldin tatlımmmmm
evet nazara geldim pisboğazıma nazar ettiler zannımca

kıyamam sana....canım ya bana dün doktor böyle giderse bebiş 3.900 doğar dedi eşim de dünden beri benim yememi kısıtlıyor çok tombik olmasın çocuk diye ben de inadıma yemek istiyorum...ama abur cubur da yemiyorum ekmek bile yemiyorum...amaan boşver sağlıklı olsunlar da zayıf kilolu farketmez

hangi kitaptan geldi ben bebğim kitabını istedim iyi bişeymi bari

canım bende bebeğim istedim,renkli kuşe kağıt ,içinde aman aman bi bilgi yok ama el kitabı olarak elimizin altında bulunabilir.Zaten kargo ücretlerine para vermekten gına geldi bana,kargo parası için birini sponsor bulmam gerekiyordu

ben bu topiğin en pisboğazlarındandım zannımca kızlar bi yemek adı sölese bayılıyodum ama geçti o günler neyse eve çıkıym eski performansıma dönerim herhalde

istemesemi,ydim kızzzz içime büyüttün haaaa
bişey yokmu içinde hem sen üye oluyon alıyon kitabı bana niye sölemiyon

kızlar maşallah bebişler kocaman olmuş

cnm ilk sen girdin sanırım nstye yada ben arada kaçırdım.
bana doktorum 36. haftada dedi bi aksilik olmazsa.

istemesemi,ydim kızzzz içime büyüttün haaaa
bişey yokmu içinde hem sen üye oluyon alıyon kitabı bana niye sölemiyon
ayyy çok utandım kız ama üye olalı kitap isteyeli bayağı oldu burda bi arkadaş söylemişti
öpim barışalım.Konuları:Emzirme,sütten kesme,büyüme ve gelişme,sağlık ve güvenlik.Al bence 5 tl bişi değil elinin altında kaynak kitap olmuş olur.Valla bugün yeni geldi bakmaya fırsatım olmadı daha.

toplam 6, mart bebişi doğmuşş..
Arada listeye bakıp heyecan yapıyorum kendimeeee
Yine heyecanlandımmm:18: :18:

amanın benim daha hiç bir şey hazır değil inşallah vaktinde gelsin

selam annişler biz geldik

hoşgeldin tatlım

kızlar hamilelere çok nazar değermiş kalabalık yerlerden uzak duralım dün ben baya kötüydüm eve gidince tüm gün zor geçti iş yerinde sonra kayınvalidem okudu bir süre açıldım iyi geldi

maşallaaah tosun paşayaaa...ne güzel büyütmüş onu annesi..inş.hep böyle sağlıkla devam eder,raporun da hayırlı olsun,olsun çalışınca vakit çabuk geçiyor hem,valla evde geçmiyor vakit..
öyle kötü şeyler düşünme canım yaa... Onların kordonları hep olması gereken yerde duracaktır.. Doğanın kanunu bu :))

hoşgeldin canımendişelenme herşey yolunda gidecek inşallah...içini rahat tut

hoşgeldin canımm
Allah korusun bebişleri, sen korkma.. Allaha emanet miniklerimiz, sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah hepimiz

tatlımmm rahat ol kötü şeyler düşünme o rahat ki dönüp duruyo sağlık ocağına da gitmişsin bak ne güzel kalp atışını duymuşsun meleğinin rahat ol sen allahım korur onu

saolun kızlaar yaa,iyiki varsınız insana moral veriyorsunuz valla..
benim sıpa 1 kere dolamıştı dönerken şimdi 2 kere döndü ya yine doladıysa diye korkuyorum iştee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…