- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.101
selam kızlaaar,
bugün biraz geciktik,sabahtan işimiz vardı biraz..
yaramaz oğluşum uğraştırıyor beni,dönüp duruyor,korkuyorum kordon iyice dolanacak diye,uyku da uyuyamıyorum,naapacaz böyle bilmiyorum..
sabah içim rahat etmedi sağlık ocağına gittim yine,kalp atışı için çok şükür iyi..
ama içim hiç rahat etmiyor,nasıl geçecek bu son aay
inşallah dediğiniz gibidir kızlarrrr yemek yapmaya erinir oldum
bu arada annelik akdemisi diye bi site var girin bakın isterseniz hediye kitap gönderiyolar mart annelerinde gördüm bende üye oldum
selam kızlaaar,
bugün biraz geciktik,sabahtan işimiz vardı biraz..
yaramaz oğluşum uğraştırıyor beni,dönüp duruyor,korkuyorum kordon iyice dolanacak diye,uyku da uyuyamıyorum,naapacaz böyle bilmiyorum..
sabah içim rahat etmedi sağlık ocağına gittim yine,kalp atışı için çok şükür iyi..
ama içim hiç rahat etmiyor,nasıl geçecek bu son aay
peki bugünden itibaren annesinin farklı yönünü görecek benim bıdıkhöyyyttt durduğun yerde dur ben sana çıkacağın zamanı söylücem dicem
canım bana geldi ordan kitap.5,10 kargo parası ödedim.
hoşgeldin tatlımmmmm
evet nazara geldim pisboğazıma nazar ettiler zannımca
hangi kitaptan geldi ben bebğim kitabını istedim iyi bişeymi bari
kıyamam sana....canım ya bana dün doktor böyle giderse bebiş 3.900 doğar dedi eşim de dünden beri benim yememi kısıtlıyor çok tombik olmasın çocuk diye ben de inadıma yemek istiyorum...ama abur cubur da yemiyorum ekmek bile yemiyorum...amaan boşver sağlıklı olsunlar da zayıf kilolu farketmez
canım bende bebeğim istedim,renkli kuşe kağıt ,içinde aman aman bi bilgi yok ama el kitabı olarak elimizin altında bulunabilir.Zaten kargo ücretlerine para vermekten gına geldi bana,kargo parası için birini sponsor bulmam gerekiyordu
yaaaa beni güldürdün valla canımbebiş dinlerse seni bende uygularım taktikleri bizimki pek takacağı yok ama
slm kızlar herkese iyi akşamlar ben bugün tatlişimi görmeye gittim teyzeleri maşallah benim ogluşuma teyzeleri 1500 kilo olmuşuz herşey yolunda cok şükür bende toplam 8,5 kilo almış bulunuyorum drumuz cok iyi böyle devam et kilo almaya 13 12,5la bitirirsin diyo inaşl. kızlar hepinizin bebeişlerine saglıklı günler diliyorum aman göbüşlere dikkat
Kızlar dün oğlumu gördüm bize bakıyordu tatlı tatlı...maşallah 45 cm olmuş kilosu da 2.247 herşeyi iyiydi maşallahama 11 gün önde gidiyor hala...çalışabilir raporumu da aldım...şimdi evde yatmak vardı ama neyse kuzumla 5 hafta daha fazla olmak daha güzel
günaydın annişler :)
Dün bende oğlumu görmeye gittim :) Maşallah herşey yolunda 1660 gr. olmuş 1 hafta önden gidiyor dedi doktorumuzüç boyutlu resminide aldık aynı babası ve ablası gibi yüz yapısı yine bana benzemicek bu bebişte :86:
gunaydın annişler az önce nst den geldik bizde. sorun yok şükür ama mutlaka tok karna gidin hatta mümkünse şekerli çikolatalı şeyler yiyipte gidin ben sarelle yiyip te gittim
bebeğin kalp atışı ve sancı eşiğimize bakıyorlar bu sayede hastanenn odalarınıda görmüş oldum çok begendim pespembe mis gibi çarşaflar falan banyosuda öyle tertemizdi sıcacıktı 30 dk kadar sürdü sonra dr umuza gösteik sorun yok gidebilirsiniz dediler
zaten bizde artık son günlerimizi sayıyoyoru hepimiz gibi
istemesemi,ydim kızzzz içime büyüttün haaaa
bişey yokmu içinde hem sen üye oluyon alıyon kitabı bana niye sölemiyon
selam annişler biz geldik
ayyy çok utandım kız ama üye olalı kitap isteyeli bayağı oldu burda bi arkadaş söylemiştiistemesemi,ydim kızzzz içime büyüttün haaaa
bişey yokmu içinde hem sen üye oluyon alıyon kitabı bana niye sölemiyon
hoşgeldin tatlım...iyi misiniz??
toplam 6, mart bebişi doğmuşş..
Arada listeye bakıp heyecan yapıyorum kendimeeee
Yine heyecanlandımmm:18: :18:
selam annişler biz geldik
Kızlar dün oğlumu gördüm bize bakıyordu tatlı tatlı...maşallah 45 cm olmuş kilosu da 2.247 herşeyi iyiydi maşallahama 11 gün önde gidiyor hala...çalışabilir raporumu da aldım...şimdi evde yatmak vardı ama neyse kuzumla 5 hafta daha fazla olmak daha güzel
öyle kötü şeyler düşünme canım yaa... Onların kordonları hep olması gereken yerde duracaktır.. Doğanın kanunu bu :))
hoşgeldin canımendişelenme herşey yolunda gidecek inşallah...içini rahat tut
sende benim gibisin benimkide hiç rahat durmuyor gece ne zaman gözümü açsam kıpır kıpır içimde valla ebe bişey demese hergün gidicem şu sağlık ocağına kızımı çok özledim 2 martta kontrolüm daha çok var
hoşgeldin canımm
Allah korusun bebişleri, sen korkma.. Allaha emanet miniklerimiz, sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah hepimiz
tatlımmm rahat ol kötü şeyler düşünme o rahat ki dönüp duruyo sağlık ocağına da gitmişsin bak ne güzel kalp atışını duymuşsun meleğinin rahat ol sen allahım korur onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?