2011 Nisan Anneleri

kızlar maşallah bebişler kocaman olmuş

cnm ilk sen girdin sanırım nstye yada ben arada kaçırdım.
bana doktorum 36. haftada dedi bi aksilik olmazsa.

hoşgeldin Aysucum..
sanırım ilk nstye ben girmiş olabirim..30 ve 31. haftada 2 kere girdim..
dr.um isteği üzerine,1.de biraz sakin bulmuştu kalp atışlarını oyuzden 1 hafta sonra yine çağırdı,
o nispeten daha iyi çıktı ama yine de sakin bir bebek heralde dedi..içerde bir aşağı bir yukarı dönüyor nasıl sakinlikse,anlaamadım..:26:

hoşgeldin canımmm

hoşbulduk cnm

hoşbulduk cnm
valla bende merak etmeye başladım.en son doktora gittiğimde kalp atışları 130 çıkmıştı.ii dedi doktor ama nst ye 36.haftada başlıcaz dedi.

selam annişler biz geldik
hoşgeldinizzzzz

eveeeettt niye söylemiyon bizim canımız yok mu sanki biz hamile değil miyiz??
evet evet canikim çok haklı bizim canımız yokmu biz hamile değilmiyizzzz
neysemmmmm barışalım barimmmm eee arada dünürlük var şimdi bi kitap için kertiği bozmayalım

Bundan sonra bütün kampanyalardan haberdar edicem sizi nolur affedin beni

rahat ol canım benim sen belki döndüğünde ilk doladığını çözdü ne biliyon iyi tarafından bak hatta gel poliannacılık oynayalım

slm tatlım hoşgeldinnnnn

yimek yiyip geliyom özleyin anacım beni

Hoşbulduk kuşum afiyet olsun

Kısslar ya ne konuşuldu hiç geçmişe dönemedim değişik birşeyler var mı
Canikim maşallah bebişine kocaman olmuş annesi iyi beslemiş anlaşılan bizim mercimek 28. haftada 1350 grdı şimdi kaç olmuştur acaba ,sahi bebekler bu haftalarda ortalama kaç gr alıyorlar bilen var mı

yemek yedik geldik bebişle
kızlar hamilelere çok nazar değermiş kalabalık yerlerden uzak duralım dün ben baya kötüydüm eve gidince tüm gün zor geçti iş yerinde sonra kayınvalidem okudu bir süre açıldım iyi geldi
valla çok haklısın canım kendimizde okusak ii olur bizim iş yerinde çokta samimi olmadığım biri durup dururken sana ii nazardeğmiyr 24 yaşındasın hem kocann var hem bebeğin olacak dedii akşama kadar kendime gelemedim cnm

..
benim sıpa 1 kere dolamıştı dönerken şimdi 2 kere döndü ya yine doladıysa diye korkuyorum iştee..

canım için ferah olsun inş. çözmüştür yaramaz doladığını bebişler Rabbime emanet

aysucum iim çok şükür sen nasılsın canım doğan paşamız nasıl

yimek yiyip geliyom özleyin anacım beni

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…