- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.121
hoşbulduk cnm
iyyim çok şükür sen nasılsın?
amanın benim daha hiç bir şey hazır değil inşallah vaktinde gelsin
hoşgeldin tatlım
selam annişler biz geldik
kızlar maşallah bebişler kocaman olmuş
cnm ilk sen girdin sanırım nstye yada ben arada kaçırdım.
bana doktorum 36. haftada dedi bi aksilik olmazsa.
çok şükür iyiyim bitanem sorun yok...acıktım sadece şimdi yemeğe çıkıyorum yihuuuuuuu
hoşgeldin canımmm
hoşgeldin Aysucum..
sanırım ilk nstye ben girmiş olabirim..30 ve 31. haftada 2 kere girdim..
dr.um isteği üzerine,1.de biraz sakin bulmuştu kalp atışlarını oyuzden 1 hafta sonra yine çağırdı,
o nispeten daha iyi çıktı ama yine de sakin bir bebek heralde dedi..içerde bir aşağı bir yukarı dönüyor nasıl sakinlikse,anlaamadım..:26:
hoşgeldinizzzzzselam annişler biz geldik
evet evet canikim çok haklı bizim canımız yokmu biz hamile değilmiyizzzzeveeeettt niye söylemiyon bizim canımız yok mu sanki biz hamile değil miyiz??
neysemmmmm barışalım barimmmm eee arada dünürlük var şimdi bi kitap için kertiği bozmayalımayyy çok utandım kız ama üye olalı kitap isteyeli bayağı oldu burda bi arkadaş söylemişti
öpim barışalım.Konuları:Emzirme,sütten kesme,büyüme ve gelişme,sağlık ve güvenlik.Al bence 5 tl bişi değil elinin altında kaynak kitap olmuş olur.Valla bugün yeni geldi bakmaya fırsatım olmadı daha.
Bundan sonra bütün kampanyalardan haberdar edicem sizi nolur affedin beni
maşallaaah tosun paşayaaa...ne güzel büyütmüş onu annesi..inş.hep böyle sağlıkla devam eder,raporun da hayırlı olsun,olsun çalışınca vakit çabuk geçiyor hem,valla evde geçmiyor vakit..
saolun kızlaar yaa,iyiki varsınız insana moral veriyorsunuz valla..
benim sıpa 1 kere dolamıştı dönerken şimdi 2 kere döndü ya yine doladıysa diye korkuyorum iştee..
hoşbulduk tatlımhoşgeldinizzzzz
Slm kıssssslarrrrrrrrrrrrrr
yimek yiyip geliyom özleyin anacım beni
slm tatlım hoşgeldinnnnn
slm tatlım hoşgeldinnnnn
hoşgeldin canımmmmmmmmmm
hoşgeldin cnm
valla çok haklısın canım kendimizde okusak ii olur bizim iş yerinde çokta samimi olmadığım biri durup dururken sana ii nazardeğmiyr 24 yaşındasın hem kocann var hem bebeğin olacak dedii akşama kadar kendime gelemedim cnmkızlar hamilelere çok nazar değermiş kalabalık yerlerden uzak duralım dün ben baya kötüydüm eve gidince tüm gün zor geçti iş yerinde sonra kayınvalidem okudu bir süre açıldım iyi geldi
..
benim sıpa 1 kere dolamıştı dönerken şimdi 2 kere döndü ya yine doladıysa diye korkuyorum iştee..
aysucum iim çok şükür sen nasılsın canım doğan paşamız nasılnasılsın cnm?
slm kıssssslarrrrrrrrrrrrrr
yemek yedik geldik bebişle
aysucum iim çok şükür sen nasılsın canım doğan paşamız nasıl
slm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?