2011 Nisan Anneleri

Hoşbulduk kısslar nasılsınız ne var ne yok ya ara tatile bir girdik topikten uzaklaştım temizlik falan derken dönemedim tam aranıza neyse şu izne çıkalım artık keyif bizim

canım kocaman olmuştur bebişin artık hızlanıyor kilo alımları izne ne zaman çıkacaksın 32. haftada mı?

Hoşbulduk kısslar nasılsınız ne var ne yok ya ara tatile bir girdik topikten uzaklaştım temizlik falan derken dönemedim tam aranıza neyse şu izne çıkalım artık keyif bizim

Temizlik,yerleşme,alışveriş bittiyse ne ala rahat bi dönem seni bekliyor demektir canım.

Kızlar annelerin ve kayınvalidelerin aldıklarını,yaptıklarını yazar mısınız,her memelketin adetleri farklı ona göre kızalım onlara

Temizlik,yerleşme,alışveriş bittiyse ne ala rahat bi dönem seni bekliyor demektir canım.
Evet ya Valla eşim olmasa yapamazdım sağolsun evin altından girip üstünden çıktılar bi arkadaşıyla tertemiz oldu evim alışverişte bitti sayılır aslında tam bitmedi de bir süreliğine frenledim kendimi ne kaldı acil olarak bebek çantası, küvet, birde en önemlisi beşiği kaldı ama biz beşik için bilerek bekliyoruz malum tayin dönemi geliyor tayinimiz çıkarsa beşik de değişebilir
canım kocaman olmuştur bebişin artık hızlanıyor kilo alımları izne ne zaman çıkacaksın 32. haftada mı?
inşallah canım güçlü tekmelerine ve koca kafasına bakılırsa sanırım büyümüş, hala karar veremedim tam 32. hafta değlde şöyle 34. haftaya kadar yani mart 15e kadar çalışsam iyi olur diyorum zaten okulda çok rahatım
selamm.. Hoşgeldin...

:))))

Hoşbulduk tatlım

[
Kızlar annelerin ve kayınvalidelerin aldıklarını,yaptıklarını yazar mısınız,her memelketin adetleri farklı ona göre kızalım onlara

bizim orda yani antepte yük kız annesine biniyo valla herşey kız anasına çeyiz gibi bebeğe 40 lık düzülür benim annemde yaptı bildiğiniz gibi ve halada alıyor

leegorkemmm sen Çınarlı dan fiyat aldın mı?
ben şimdi aradım, hastane Sezeryana 1650-1750 TL. dedi.
+ Doktor ücreti olacakmış, bizim doktor kendisi ücretini bize söyleyecekmiş, :26:
bana fiyat söylemeden özel sigortanız var mı dediler, ben özel sağlık sigortası var dedim, o yüzden fiyatı şişirdiler mi acaba :26: :44:

yimek yidim geldimmm beni özledinizmi anacım

Çok özledik tatlımmm bebişin karnı doydu mu bari

Valla benim kayınvalidecim bir iğne almadı o yüzden ben de anneme hiçbirşey aldırmadım ama kendi aldıklarımın birçoğunu annemde bıraktım annem aldı diyorum eşime de , k. validem tatilde soruyo bizde adet bebeğin beşiğini annanne yapar sizde öyle mi diyo yok daha neler dedim sanki herşeyi usülüne göre yaptılarda bunda da adet bekliyorlar, beşiği eşyaları kendimiz alıcaz ama sağolsun annem kızkardeşim torununa yeğenine bolca hediye alıyorlar dedim sustu.

canım bende yazamıycam malesef dün lütfedip kayınvalidem aramış izne ne zaman çıkıcak diye onun dışında hiç bir şey görmedik

iyi yapmışsın, hem bişi almıyor, hem de akıl mı veriyor,annane yapar diye.. İyi susturmuşsun
bizde adet herşeyi babane yapar deseydin

ay yazık kız annelerineeee Erkek annesi napıyo, torunun sefasını mı sürüyooo
altın yapıyo tatlım toruna geline altın yapmaları lazım öyle küçük bişey de olmaz yani bide maddi destek doğum masraflarını oğlanın ailesi görüyo benimkiler yapacaklar bekliyom bakalım doğumu biz karşılıycaz dediler bebeğede birer tane tam altın almışlar bende bir çift bilezik istemeyi düşünüyom sormaları lazım normalde gelinim ne istiyon diye ama benimkilerin işine gelmez adet bilmez olurlar para gidecek diye laf arasında sokacam bana ne alıyonuz diye

doydu teyzesi doydu
yaaa bende benimkiler bişey yapmıyo sanıyodum tek tek çıkıyo işte kıyafet filan almıyolar ama olsun şu doğum masrafları filan bile büyük şey benim için bide söz vermişti dededi aldığı kiralardan birini bize verecekti doğumdan sonra o ev sizin demişti onuda bi hatırlatmam lazım

ohhh ohh maşallahhh
tutsunlar verdikleri sözleri.. Aferin kız hatırlat laf arasında

yazıkkk kız annelerine bacımm erkek anneleride oh valla

valla annem dünya para harcadı ama napalım cidden bizim orda adet bu daha orda aldıklarını serdiler millet geldi baktı bebeğe hediye getirenler olmuş ben orda olmadığım için doğumdan önce serdiler kırklığı sonrada paketleyip gönderdi anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…