2011 Nisan Anneleri

valla iii demişsin canım sanki mecbur kız annesi almaya bu arada çokta iyi düşünmüşsün aldıklaarını annene bırakmakta fırsat vermemek lazım

ohhh ohh maşallahhh
tutsunlar verdikleri sözleri.. Aferin kız hatırlat laf arasında

şöle bi eve çıkıym ara ara gidip geliym ben alttan alttan yer ettiririm onların kafalarına bu arada yatağıda dedeye aldırdı kocam baba beşiği sen alcakmışsın hadi gidip alalım dedi biraz zorki oldu ama eşim sanki ezildi benimkiler eşya yapıp gönderiyolar onunkiler bişey yapmıyo diye bence oda söledi siz napcanız filan diye çünkü hepp sonradan duydum ben bu altın hastane mevzularını

iyi senin eşin akıl etmiş, kimisi de vurdumduymaz olur.. :90:
aferin kocişineee

Ayyy banada öyle dedi sanki dört dörtlük adetlerini yapmışlar gibi bide adet bekliyorlar

Mrb kızlar... Ben bugün itibariyle doğum iznine başlamış bulunuyorum.Normalde 32. haftam haftaya doluyor ama daha fazla dayanamadım ve doktorum da raporu 1 hafta öne çekti sağolsun.Artık özgürümmmm
Yarın da annecim geliyo benden mutlusu yok.
Bu arada tabiki oğluşumu da gördüm bugün.Tosunum 1961 gr ve 43 cm Gelişimi 1 hafta önde görünüyormuş
İşte benden böyle kıslar...

Hadi inşallah piyango vurmuş gibi olursunuz heralde

hoşgeldin cnm
maşallah kocaman olmuş bebişin
iznede çıkmışsın ne güzel bol bol dinlenirsin artık.

iyi yapmışsın, hem bişi almıyor, hem de akıl mı veriyor,annane yapar diye.. İyi susturmuşsun
bizde adet herşeyi babane yapar deseydin
Ama sinirlerim bozuldu yani onlarda düğünü de erkek tarafı yapar ama düğünde bile 1 liraları geçemdi bize eşimle aldığımız takıları taktılar bize bide anons ediliyo damadın annesinden şu kadar bilezik falan ,
Konuşmalar yapılırken evde yabancılarda vardı yoksa söyleyecektim siz sanki çok şey yaptınız diye ne pişkinler ya

Afiyet olsun yarasın bebişe,
Valla canım bizim burda da kız annesi yapardı önceden şimdi pek duymuyorum ama dedim ya öyle olsa dahi anneme para harcatmam bababnne tarafından bir şey görmedik ki

kızlar biz işe gidiyoruzzz bebişlerle Allaha emanet olun.....

annelerin hakkı ödenmez valla

aferin valla canım görsem bende laf söyeleyeceğimde tabi eşinde iii etmiş bu arada kesinlikle ayy şimdi yapmayacaklarda ne zaman yapıcaklar

ayyy süper haberlerrr Gözünaydın canım..oğluşuna da maşşallahhh
ben de izni & annemi bekliyorum, darısı başıma inşallahhh

hoşgeldin cnm
maşallah kocaman olmuş bebişin
iznede çıkmışsın ne güzel bol bol dinlenirsin artık.

ayyy süper haberlerrr Gözünaydın canım..oğluşuna da maşşallahhh
ben de izni & annemi bekliyorum, darısı başıma inşallahhh

Sağolun şekerler...
Darısı başına ayçacım.Gerçi annem 1 hafta durup gidecek,eşim göreve gidiyo diye beni yalnız bırakmamak için geliyor, doğuma kadar daha zaman var diye geri dönecek ama olsun.Çıkıp beraber gecelik pijama falan bakarız, ufak tefek bazı eksiklerimizi gideririz artık.

Valla daha benim annemlerde de eşimin ailesinde de tık yok.Annem bikaç alışveriş yaptı bikaçda kazak yelek o kadar,kayınvalide desen oda 2 tane kazak yapmış,3lü beyaz çorap almış bide gelene gidene onu gösteriyo sanki çeyiz yapmış gibi.Kayınpeder ben gidip alışveriş yapıcam dedi kayınvalide aman sen bişi alma sakın diye itiraz etti,sanki alsa günaha girer.Eşim desen kimsenin birşeyine ihtiyacımız yok gider kendimiz alırız diyo.Altın içinde kayınvalide zaten bana bişi alsa zararda sayıyo kendini heralde,bişi alıcağını zannetmiyorum alırsa torununa alır oda yarım anca olur heralde.

Maşallah minnoşuna kocaman olmuş artık bol bol dinlen bak keyfine

Yine eşin iyi düşünmüş benim eşim diyo ki bak bizimkiler bir şey almazsa laf etme paraları yok falan hiç toz kondurmuyo yani
valla iii demişsin canım sanki mecbur kız annesi almaya bu arada çokta iyi düşünmüşsün aldıklaarını annene bırakmakta fırsat vermemek lazım

Biraz haince oluyo aldıklarımı anneme bırakmak ama olsun annem çok şey yaptı benim için düğünde ve sonrasında

ooooo darısı başımıza tatlım oh ne güzel kurtulmuşsun annende geliyomuş ay bende izne çıkıym annem gelsin artıkkk
oğluşunda kocaman olmuş annesi maşallah onaaaa

Hadi inşallah piyango vurmuş gibi olursunuz heralde
inşiallah laflarını yemezler dur bakalım görecez

annelerin hakkı ödenmez haklısın tatlım valla canım annem benim sende laf sölemek için bi git gör bence hem keyiflide oluyor
hadi sana iyi işler tatlım bebişine iyi bak

sende haklısın valla tatlım insan istemiyo ama aaa şunu annem aldı aaa annem bunu aldı demek o kadar güzelki böle karşında bozulup kalıyolar

çokkk güzel haberlerle gelmişsin ne güzel iznin başlamış tatlımm bol bol dinlenin ne güzel yaaa darısı bize tosununa da maşallah Allah nazarlardan saklasın

kız belki izne çıkmanı bekliyordur çeyiz düzmek için

nerde canım benim valla hiç ümidim yok düğündede bir takılara karıştılar zaten evin eşyalarını biz yaptık aslında yaparlardıda eşim yük olmak istemedi şimdide söyle diyorum bizimkine annen boşmu gelecek şunu şunu alsınlar diye ayy ne rahat adam annem don alır torununa diyor beeni delirtiyor kız bak yarama tuz bastın işede gitmiycem doğuma 2 gün lütfederse ona duacıyız eltilere gidicem demiş nisanın kimsesi yok burda diye ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…