- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.161
malesef ben hiç birşey yazamıcam
Valla benim kayınvalidecim bir iğne almadı o yüzden ben de anneme hiçbirşey aldırmadım ama kendi aldıklarımın birçoğunu annemde bıraktım annem aldı diyorum eşime de , k. validem tatilde soruyo bizde adet bebeğin beşiğini annanne yapar sizde öyle mi diyo yok daha neler dedim sanki herşeyi usülüne göre yaptılarda bunda da adet bekliyorlar, beşiği eşyaları kendimiz alıcaz ama sağolsun annem kızkardeşim torununa yeğenine bolca hediye alıyorlar dedim sustu.
[
bizim orda yani antepte yük kız annesine biniyo valla herşey kız anasına çeyiz gibi bebeğe 40 lık düzülür benim annemde yaptı bildiğiniz gibi ve halada alıyor
ohhh ohh maşallahhh
tutsunlar verdikleri sözleri.. Aferin kız hatırlat laf arasında
şöle bi eve çıkıym ara ara gidip geliym ben alttan alttan yer ettiririm onların kafalarına bu arada yatağıda dedeye aldırdı kocam baba beşiği sen alcakmışsın hadi gidip alalım dedi biraz zorki oldu ama eşim sanki ezildi benimkiler eşya yapıp gönderiyolar onunkiler bişey yapmıyo diye bence oda söledi siz napcanız filan diye çünkü hepp sonradan duydum ben bu altın hastane mevzularını
Çok özledik tatlımmm bebişin karnı doydu mu bari
Valla benim kayınvalidecim bir iğne almadı o yüzden ben de anneme hiçbirşey aldırmadım ama kendi aldıklarımın birçoğunu annemde bıraktım annem aldı diyorum eşime de , k. validem tatilde soruyo bizde adet bebeğin beşiğini annanne yapar sizde öyle mi diyo yok daha neler dedim sanki herşeyi usülüne göre yaptılarda bunda da adet bekliyorlar, beşiği eşyaları kendimiz alıcaz ama sağolsun annem kızkardeşim torununa yeğenine bolca hediye alıyorlar dedim sustu.
canım bende yazamıycam malesef dün lütfedip kayınvalidem aramış izne ne zaman çıkıcak diye onun dışında hiç bir şey görmedik
maşallah annenneye,bide babanne ne yapıyo onu anlat sen?
altın yapıyo tatlım toruna geline altın yapmaları lazım öyle küçük bişey de olmaz yani bide maddi destek doğum masraflarını oğlanın ailesi görüyo benimkiler yapacaklar bekliyom bakalım doğumu biz karşılıycaz dediler bebeğede birer tane tam altın almışlar bende bir çift bilezik istemeyi düşünüyom sormaları lazım normalde gelinim ne istiyon diye ama benimkilerin işine gelmez adet bilmez olurlar para gidecek diye laf arasında sokacam bana ne alıyonuz diye
doydu teyzesi doydu
yaaa bende benimkiler bişey yapmıyo sanıyodum tek tek çıkıyo işte kıyafet filan almıyolar ama olsun şu doğum masrafları filan bile büyük şey benim için bide söz vermişti dededi aldığı kiralardan birini bize verecekti doğumdan sonra o ev sizin demişti onuda bi hatırlatmam lazım
iyi senin eşin akıl etmiş, kimisi de vurdumduymaz olur.. :90:
aferin kocişineee
Mrb kızlar... Ben bugün itibariyle doğum iznine başlamış bulunuyorum.Normalde 32. haftam haftaya doluyor ama daha fazla dayanamadım ve doktorum da raporu 1 hafta öne çekti sağolsun.Artık özgürümmmm
Yarın da annecim geliyo benden mutlusu yok.
Bu arada tabiki oğluşumu da gördüm bugün.Tosunum 1961 gr ve 43 cmGelişimi 1 hafta önde görünüyormuş
İşte benden böyle kıslar...
Ama sinirlerim bozuldu yani onlarda düğünü de erkek tarafı yapar ama düğünde bile 1 liraları geçemdi bize eşimle aldığımız takıları taktılar bize bide anons ediliyo damadın annesinden şu kadar bilezik falan ,iyi yapmışsın, hem bişi almıyor, hem de akıl mı veriyor,annane yapar diye.. İyi susturmuşsun
bizde adet herşeyi babane yapar deseydin
altın yapıyo tatlım toruna geline altın yapmaları lazım öyle küçük bişey de olmaz yani bide maddi destek doğum masraflarını oğlanın ailesi görüyo benimkiler yapacaklar bekliyom bakalım doğumu biz karşılıycaz dediler bebeğede birer tane tam altın almışlar bende bir çift bilezik istemeyi düşünüyom sormaları lazım normalde gelinim ne istiyon diye ama benimkilerin işine gelmez adet bilmez olurlar para gidecek diye laf arasında sokacam bana ne alıyonuz diye
doydu teyzesi doydu
yaaa bende benimkiler bişey yapmıyo sanıyodum tek tek çıkıyo işte kıyafet filan almıyolar ama olsun şu doğum masrafları filan bile büyük şey benim için bide söz vermişti dededi aldığı kiralardan birini bize verecekti doğumdan sonra o ev sizin demişti onuda bi hatırlatmam lazım
valla annem dünya para harcadı ama napalım cidden bizim orda adet bu daha orda aldıklarını serdiler millet geldi baktı bebeğe hediye getirenler olmuş ben orda olmadığım için doğumdan önce serdiler kırklığı sonrada paketleyip gönderdi anacım
aferin valla canım görsem bende laf söyeleyeceğimdeşöle bi eve çıkıym ara ara gidip geliym ben alttan alttan yer ettiririm onların kafalarına bu arada yatağıda dedeye aldırdı kocam baba beşiği sen alcakmışsın hadi gidip alalım dedi biraz zorki oldu ama eşim sanki ezildi benimkiler eşya yapıp gönderiyolar onunkiler bişey yapmıyo diye bence oda söledi siz napcanız filan diye çünkü hepp sonradan duydum ben bu altın hastane mevzularını
Mrb kızlar... Ben bugün itibariyle doğum iznine başlamış bulunuyorum.Normalde 32. haftam haftaya doluyor ama daha fazla dayanamadım ve doktorum da raporu 1 hafta öne çekti sağolsun.Artık özgürümmmm
Bu arada tabiki oğluşumu da gördüm bugün.Tosunum 1961 gr ve 43 cmGelişimi 1 hafta önde görünüyormuş
hoşgeldin cnm
maşallah kocaman olmuş bebişin
iznede çıkmışsın ne güzel bol bol dinlenirsin artık.
ayyy süper haberlerrrGözünaydın canım..oğluşuna da maşşallahhh
ben de izni & annemi bekliyorum, darısı başıma inşallahhh
Yine eşin iyi düşünmüş benim eşim diyo ki bak bizimkiler bir şey almazsa laf etme paraları yok falan hiç toz kondurmuyo yanişöle bi eve çıkıym ara ara gidip geliym ben alttan alttan yer ettiririm onların kafalarına bu arada yatağıda dedeye aldırdı kocam baba beşiği sen alcakmışsın hadi gidip alalım dedi biraz zorki oldu ama eşim sanki ezildi benimkiler eşya yapıp gönderiyolar onunkiler bişey yapmıyo diye bence oda söledi siz napcanız filan diye çünkü hepp sonradan duydum ben bu altın hastane mevzularını
valla iii demişsin canım sanki mecbur kız annesi almaya bu arada çokta iyi düşünmüşsün aldıklaarını annene bırakmakta fırsat vermemek lazım
ooooo darısı başımıza tatlım oh ne güzel kurtulmuşsun annende geliyomuş ay bende izne çıkıym annem gelsin artıkkkMrb kızlar... Ben bugün itibariyle doğum iznine başlamış bulunuyorum.Normalde 32. haftam haftaya doluyor ama daha fazla dayanamadım ve doktorum da raporu 1 hafta öne çekti sağolsun.Artık özgürümmmm
inşiallah laflarını yemezler dur bakalım görecezHadi inşallah piyango vurmuş gibi olursunuz heralde
annelerin hakkı ödenmez haklısın tatlım valla canım annem benim sende laf sölemek için bi git gör bence hem keyiflide oluyorkızlar biz işe gidiyoruzzzbebişlerle Allaha emanet olun.....
annelerin hakkı ödenmez valla
aferin valla canım görsem bende laf söyeleyeceğimdetabi eşinde iii etmiş bu arada kesinlikle ayy şimdi yapmayacaklarda ne zaman yapıcaklar
sende haklısın valla tatlım insan istemiyo ama aaa şunu annem aldı aaa annem bunu aldı demek o kadar güzelki böle karşında bozulup kalıyolarAma sinirlerim bozuldu yani onlarda düğünü de erkek tarafı yapar ama düğünde bile 1 liraları geçemdi bize eşimle aldığımız takıları taktılar bize bide anons ediliyo damadın annesinden şu kadar bilezik falan ,
Konuşmalar yapılırken evde yabancılarda vardı yoksa söyleyecektim siz sanki çok şey yaptınız diye ne pişkinler ya
Afiyet olsun yarasın bebişe,
Valla canım bizim burda da kız annesi yapardı önceden şimdi pek duymuyorum ama dedim ya öyle olsa dahi anneme para harcatmam bababnne tarafından bir şey görmedik ki
kız belki izne çıkmanı bekliyordur çeyiz düzmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?