- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.181
inşallah şaşırtırlar tatım ya ihtiyacımız yok onların alacaklarına ama insan arıyor işteValla daha benim annemlerde de eşimin ailesinde de tık yok.Annem bikaç alışveriş yaptı bikaçda kazak yelek o kadar,kayınvalide desen oda 2 tane kazak yapmış,3lü beyaz çorap almış bide gelene gidene onu gösteriyo sanki çeyiz yapmış gibi.Kayınpeder ben gidip alışveriş yapıcam dedi kayınvalide aman sen bişi alma sakın diye itiraz etti,sanki alsa günaha girer.Eşim desen kimsenin birşeyine ihtiyacımız yok gider kendimiz alırız diyo.Altın içinde kayınvalide zaten bana bişi alsa zararda sayıyo kendini heralde,bişi alıcağını zannetmiyorum alırsa torununa alır oda yarım anca olur heralde.
olmasa haklı ama var tabi yapacaklar kaçtane dairesi var benim kayınpederin antepteMaşallah minnoşuna kocaman olmuş artık bol bol dinlen bak keyfine
Yine eşin iyi düşünmüş benim eşim diyo ki bak bizimkiler bir şey almazsa laf etme paraları yok falan hiç toz kondurmuyo yani
Biraz haince oluyo aldıklarımı anneme bırakmak ama olsun annem çok şey yaptı benim için düğünde ve sonrasında
çokkk güzel haberlerle gelmişsin ne güzel iznin başlamış tatlımm bol bol dinlenin ne güzel yaaa darısı bize tosununa da maşallah Allah nazarlardan saklasın
nerde canım benim valla hiç ümidim yok düğündede bir takılara karıştılar zaten evin eşyalarını biz yaptık aslında yaparlardıda eşim yük olmak istemedi şimdide söyle diyorum bizimkine annen boşmu gelecek şunu şunu alsınlar diye ayy ne rahat adam annem don alır torununa diyor beeni delirtiyor kız bak yarama tuz bastın işede gitmiycemdoğuma 2 gün lütfederse ona duacıyız eltilere gidicem demiş nisanın kimsesi yok burda diye ama bakalım
Maşallah minnoşuna kocaman olmuş artık bol bol dinlen bak keyfine
Yine eşin iyi düşünmüş benim eşim diyo ki bak bizimkiler bir şey almazsa laf etme paraları yok falan hiç toz kondurmuyo yani
Biraz haince oluyo aldıklarımı anneme bırakmak ama olsun annem çok şey yaptı benim için düğünde ve sonrasında
ooooo darısı başımıza tatlım oh ne güzel kurtulmuşsun annende geliyomuş ay bende izne çıkıym annem gelsin artıkkk
oğluşunda kocaman olmuş annesi maşallah onaaaa
inşiallah laflarını yemezler dur bakalım görecez
annelerin hakkı ödenmez haklısın tatlım valla canım annem benim sende laf sölemek için bi git gör bence hem keyiflide oluyor
hadi sana iyi işler tatlım bebişine iyi bak
sende haklısın valla tatlım insan istemiyo ama aaa şunu annem aldı aaa annem bunu aldı demek o kadar güzelki böle karşında bozulup kalıyolar
çokkk güzel haberlerle gelmişsin ne güzel iznin başlamış tatlımm bol bol dinlenin ne güzel yaaa darısı bize tosununa da maşallah Allah nazarlardan saklasın
nerde canım benim valla hiç ümidim yok düğündede bir takılara karıştılar zaten evin eşyalarını biz yaptık aslında yaparlardıda eşim yük olmak istemedi şimdide söyle diyorum bizimkine annen boşmu gelecek şunu şunu alsınlar diye ayy ne rahat adam annem don alır torununa diyor beeni delirtiyor kız bak yarama tuz bastın işede gitmiycemdoğuma 2 gün lütfederse ona duacıyız eltilere gidicem demiş nisanın kimsesi yok burda diye ama bakalım
düğünde takı taktılarsa iyi canım dua et onu yapmayanlarda var
Tşk ederiz teyzeleri. Darısı başınıza inşallah....
İnsan bekliyo tabi karşı taraftan da bişeyler yapsın diye.Benim de içim içimi yiyodu niye kayınvalidem bişey yapmıyo diye ama içime atıyodum, kimseye söylemiyodum.Bir de anneannesi bir sürü şey yapıyo bana gerek yok gibi bir cümle söylemiş,onu duyunca üzülmüştüm.
Neyseki oda takımımızı alacaklarını öğrendim de içim rahatladı.Sonra birkaç parça birşey aldığını da duydum.Altın maltın beklemiyorum daha bunlara da şükür diyorum.Ama düşünür yaparlarsa bayram ederiz tabi
inşallah altında yaparda bayram edersiniz tatlımmm şaşırtırlar belki bellimi olur
düğünde takı taktılarsa iyi canım dua et onu yapmayanlarda var
cnm bebiş eksiği değil tabi..malum bayanların kıyafet... gibi derdi bitermi..Günaydın gez bakalım esra sultan,alınacak neyin kaldı ki eksiklerini tamamladın biliyordum:44:
hoşgeldin tatlım...bi gittin pir gittin... bizler iyiyiz oş siz kaynatmışsınız baya ama ben sonuna geldim.günaydın annişlerrrrrrr............. uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr aradan sonra yine döndüm aranıza.............. :))))))))) geçmişe bakamadım... inşallah yoktur bir sorun kimsede..............
İnsan bekliyo tabi karşı taraftan da bişeyler yapsın diye.Benim de içim içimi yiyodu niye kayınvalidem bişey yapmıyo diye ama içime atıyodum, kimseye söylemiyodum.Bir de anneannesi bir sürü şey yapıyo bana gerek yok gibi bir cümle söylemiş,onu duyunca üzülmüştüm.
Neyseki oda takımımızı alacaklarını öğrendim de içim rahatladı.Sonra birkaç parça birşey aldığını da duydum.Altın maltın beklemiyorum daha bunlara da şükür diyorum.Ama düşünür yaparlarsa bayram ederiz tabi
# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+
slm annecikler bebiş cicilerini yıkamak istiyorum ama nedense elim gitmiyo..mart ayına girince diyorum..herkes hazırla koy bi kenara diyo..işime gelmiyo... farklı bi hal içine giriyorum... o yüzden 34. haftamdan sonra yapıcam ama geçmi olur:26:
# mefunihi
# laurelindorenan
slm tatlımmmm hoşgeldinnnn# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+
slm annecikler bebiş cicilerini yıkamak istiyorum ama nedense elim gitmiyo..mart ayına girince diyorum..herkes hazırla koy bi kenara diyo..işime gelmiyo... farklı bi hal içine giriyorum... o yüzden 34. haftamdan sonra yapıcam ama geçmi olur:26:
# mefunihi
# laurelindorenan
kolay gelsin tatlımmmm bugün çalışma gününmüş demekkiay kızlar iyiki evi toparlamışım akşama babam geliyomuş.şimdide yemek derdine düştük.bugün dinlenmek yok sanırım bana.
hoşgeldin canımmm# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+
# mefunihi
# laurelindorenan
# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+
# mefunihi
# laurelindorenan
ayyy inş. şu kayınvalideler hepimizi şaşırtır
ayyy inş. şu kayınvalideler hepimizi şaşırtır
# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+
# mefunihi
# laurelindorenan
ay kızlar iyiki evi toparlamışım akşama babam geliyomuş.şimdide yemek derdine düştük.bugün dinlenmek yok sanırım bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?