2011 Nisan Anneleri

inşallah şaşırtırlar tatım ya ihtiyacımız yok onların alacaklarına ama insan arıyor işte
olmasa haklı ama var tabi yapacaklar kaçtane dairesi var benim kayınpederin antepte
sende iyi yapıyosun annem alıyo diyerek boşver gözlerine gözlerine sok

düğünde takı taktılarsa iyi canım dua et onu yapmayanlarda var

Tşk ederiz teyzeleri. Darısı başınıza inşallah....

İnsan bekliyo tabi karşı taraftan da bişeyler yapsın diye.Benim de içim içimi yiyodu niye kayınvalidem bişey yapmıyo diye ama içime atıyodum, kimseye söylemiyodum.Bir de anneannesi bir sürü şey yapıyo bana gerek yok gibi bir cümle söylemiş,onu duyunca üzülmüştüm.
Neyseki oda takımımızı alacaklarını öğrendim de içim rahatladı.Sonra birkaç parça birşey aldığını da duydum.Altın maltın beklemiyorum daha bunlara da şükür diyorum.Ama düşünür yaparlarsa bayram ederiz tabi

inşallah altında yaparda bayram edersiniz tatlımmm şaşırtırlar belki bellimi olur

düğünde takı taktılarsa iyi canım dua et onu yapmayanlarda var

haklısın canım yaa severler beni ama insan yine de şu süreçte ilgi istiyor sevincimizi paylaşsınlar istiyor bu arada seninkiler yine yapmış maşallah inş. seni şaşırtırlar bizde kendimizi rahatlatalım belki bebişleri bekliyorlardır bişiler yapmak için

Günaydın gez bakalım esra sultan,alınacak neyin kaldı ki eksiklerini tamamladın biliyordum:44:
cnm bebiş eksiği değil tabi..malum bayanların kıyafet... gibi derdi bitermi.. he ben kendimi frenlemesem emin ol 8 kapılı dolabı doldururumda işte ne olduysa bana bi olgunluk geldi üstüme.. gereğinden fazla alamıyorum... çok şükür bitti eksiğimiz yok..
günaydın annişlerrrrrrr............. uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr aradan sonra yine döndüm aranıza.............. :))))))))) geçmişe bakamadım... inşallah yoktur bir sorun kimsede..............
hoşgeldin tatlım...bi gittin pir gittin... bizler iyiyiz oş siz kaynatmışsınız baya ama ben sonuna geldim.

# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+

slm annecikler bebiş cicilerini yıkamak istiyorum ama nedense elim gitmiyo..mart ayına girince diyorum..herkes hazırla koy bi kenara diyo..işime gelmiyo... farklı bi hal içine giriyorum... o yüzden 34. haftamdan sonra yapıcam ama geçmi olur:26:
# mefunihi
# laurelindorenan

ay kızlar iyiki evi toparlamışım akşama babam geliyomuş.şimdide yemek derdine düştük.bugün dinlenmek yok sanırım bana.

ayyy inş. şu kayınvalideler hepimizi şaşırtır

hoşgeldin cnm.
valla ben yıkadım ütüledim herşeyi cnm.çantamıda hazırladım.geçen gün en son kalın battaniyesinide koydum kapadım çantayı.sende yavaş yavaş hazırla derim.yıkayıp ütülemek zaman alıyo çünkü.minicikler ama vakit alıyolar.

slm tatlımmmm hoşgeldinnnn
bizimkilerde martı beklemek zorunda şimdi evin işini zor yapıyom bide onlarla uğraşamıycam izne çıkıym hallederim hepsini inşallah
ay kızlar iyiki evi toparlamışım akşama babam geliyomuş.şimdide yemek derdine düştük.bugün dinlenmek yok sanırım bana.
kolay gelsin tatlımmmm bugün çalışma gününmüş demekki

hoşgeldin canımmm
ben de daha yapmadım, 33. haftada yapıcam inşallah..35 e gelmeden yapalım bence, hazır bulunsunlar :128:

Cnm dolabın hazır nasılsa, bence yıkayıp ütülemeye başla derim.Ben dolabın gelmesini beklediğim için yapamıyorum.Yıkasam ütülesem yine açıkta kalacak tozlanacak diye.Gelir gelmez başlicam ama.

ayyy inş. şu kayınvalideler hepimizi şaşırtır

İnşallah cnm

hoşgeldin esracımm inş. bebişler zamanında gelirse çok geç değil ama erkenci çıkmazlar heralde

sana dinlenme yok hakikaten yavaş yavaş yap barii pratik şeyler dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…