- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.201
hoşgeldin cnm.
valla ben yıkadım ütüledim herşeyi cnm.çantamıda hazırladım.geçen gün en son kalın battaniyesinide koydum kapadım çantayı.sende yavaş yavaş hazırla derim.yıkayıp ütülemek zaman alıyo çünkü.minicikler ama vakit alıyolar.
slm tatlımmmm hoşgeldinnnn
bizimkilerde martı beklemek zorunda şimdi evin işini zor yapıyom bide onlarla uğraşamıycam izne çıkıym hallederim hepsini inşallah
kolay gelsin tatlımmmm bugün çalışma gününmüş demekki
hoşgeldin canımmm
ben de daha yapmadım, 33. haftada yapıcam inşallah..35 e gelmeden yapalım bence, hazır bulunsunlar :128:
Cnm dolabın hazır nasılsa, bence yıkayıp ütülemeye başla derim.Ben dolabın gelmesini beklediğim için yapamıyorum.Yıkasam ütülesem yine açıkta kalacak tozlanacak diye.Gelir gelmez başlicam ama.
İnşallah cnm
hoşgeldin esracımm inş. bebişler zamanında gelirse çok geç değil ama erkenci çıkmazlar heralde
sana dinlenme yok hakikaten yavaş yavaş yap barii pratik şeyler dene istersen
hoşgeldin esracımm inş. bebişler zamanında gelirse çok geç değil ama erkenci çıkmazlar heralde
sana dinlenme yok hakikaten yavaş yavaş yap barii pratik şeyler dene istersen
aysucum kolay gelsin, insan ister istemez yoruluyor, evet bence de pratik şeyler yap yorma kendini.
Neyse şekerler ben biraz uzanıcam.Görüşürüz artık bol bol nasılsa tatile girdikÖptüm hepinizi ve bebişleri...
Neyse şekerler ben biraz uzanıcam.Görüşürüz artık bol bol nasılsa tatile girdikÖptüm hepinizi ve bebişleri...
canım bana geldi ordan kitap.5,10 kargo parası ödedim.
hoşgeldin canım bende daha yıkamadım izne ayrılınca yapacam yavaş yavaş.zaten uyku hastalığı başlamış bende ilk 3 ay gibi yatasım geliyor halim yok ancak yaparım bebişin kıyafetlerini# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+
slm annecikler bebiş cicilerini yıkamak istiyorum ama nedense elim gitmiyo..mart ayına girince diyorum..herkes hazırla koy bi kenara diyo..işime gelmiyo... farklı bi hal içine giriyorum... o yüzden 34. haftamdan sonra yapıcam ama geçmi olur:26:
# mefunihi
# laurelindorenan
erken ayrılmış.1 hafta önce yazdırmış raporunu sanırım öyle okudum az önceCanımm senin okulun yok mu bakayım heeee???Rapor mu aldın yoksa??Kız daha 1 haftam var benim izne
biz bu kez çıkıyoruzkendinize iyi bakın bebişlerede
biz bu kez çıkıyoruzkendinize iyi bakın bebişlerede
hoşgeldin canım bende daha yıkamadım izne ayrılınca yapacam yavaş yavaş.zaten uyku hastalığı başlamış bende ilk 3 ay gibi yatasım geliyor halim yok ancak yaparım bebişin kıyafetlerini
erken ayrılmış.1 hafta önce yazdırmış raporunu sanırım öyle okudum az önce
leegorkemmm sen Çınarlı dan fiyat aldın mı?
ben şimdi aradım, hastane Sezeryana 1650-1750 TL. dedi.
+ Doktor ücreti olacakmış, bizim doktor kendisi ücretini bize söyleyecekmiş, :26:
bana fiyat söylemeden özel sigortanız var mı dediler, ben özel sağlık sigortası var dedim, o yüzden fiyatı şişirdiler mi acaba :26: :44:
ayy canım ya biraz yoğunduk yeni cevap verebiliyorum bana sezeryana 1450 dediler ama eğer bebişe işitme ve kalça çıkıklığı testi yaptırırsan ek para da ödüyorsun dediler. bide kan uyuşmazlığı vs. varsa ek ücret çıkıyormuş. ama direkt sezeryan 1450 dediler
sağolun kızlar..evimin işi bitse azcık oh kafam rahat yapmaya başlim dicem...anam bi hareketlenmeye başladı...günler bitmiyo misafir gelmeler gitmeler..bi cnm sıkılmadı evdede başlim..şimdi 35 kişilik sohpet için ikram yapıcam çok zor değil kayınvalidem evine alıcak burdaki komşularını..evimi topilim onu yapim derken yorulmuş olucam..yarın oraya gidicem... o gün tamamen offf anname 22 si gidiyo kaplıcaya 8 mart gelicek.. o zamana kadar olabilir esasında bi mak atsam gerisi gelir mecbur... bide erken gelicekmiş gibi aman yap diyip ısrar etmeleri bi garip etti beni...bizde arabasına kadar aldık anam...bi bezi eksik çocuğun... başka hiç bi eksik yok
Bizimkiler doğmasını bekliyorkayınvalide çekiştirme konusu üzerine gelmişim
Benim kimseden öyle bi beklentim yok, olmadığı içinde hayal kırıklığı yada kırgınlık yaşamıyorum
kayınvalidem ilk hamile olduğumu öğrendiğinde
kalın çok kaliteli bi battaniye almış, yüz bezleri, bi kaç elbise, patikler örüyormuş vs.
Birde künye alıcam diyodu beni aradı künye yerine bilezik alayımmı dedi
Neden vazgeçtin dedim söylemek istemedi ama ben söylettim
450 TL istemişlerbozdurursan çok değer kaybedermiş dedi..
Bende bilezik ne kadarmış dedim oda aynıymışama değer kaybetmezmiş dedi
burma bilezikmi alıyosun dedim
neyse zorla onlardan vazgeçirdim bi çeyrek al yeter dedim
olmaz çok az olur dedi ozaman yarım al dedimonuda beğenmedi tam alıcak galiba
Annem de minidamlanın 20 li hastane çıkışını, nevresim takımı, bi kaç elbise aldı
yorgan - döşek, yelek hırka yaptı.. kısçem sıcacık uyusun diye
Biz ayrıca yatak aldık ama annem yinede o yataklar sıcak tutumuyo diyerek bi tane döşek yaptı
Bizimkiler doğmasını bekliyorheralde bizimkilerde bu kadar yaparlar,benim başka planlarım var üzerlerinde
selam kızlar, altın muhabbetleri başlamış, siz şanslısınız valla- benim k.validem rahmetli oldu, k.pederinde bu adetleri bildiğini hiç sanmam. annem birkaç birşey örmüş-onlarıda daha getirmedi-alıcam birşeyler falan dedi...onun dışında kimseden tık yok şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?