- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.261
Küllük müftüsü ne kız
amaan almasınlar zaten bizden habersiz bişey içimize sinmezse kullanmayız da..
benim kayınvalide de hiç sormdı şimdiye kadar var mı eksiği alınacak yapılacak bişeyi diye
çok şükür eşimle zevkimize göre herşeyimizi aldık
ben takı falan bile beklemiyorum onlardan ama doğuma gelip kayınpederle birlikte evde kuru kalabalık yapacakları sinirimi bozacakları kesin. kayınpeder de rahatsız şekeri falan var, geçen telefonda baba rahatsız olur gelemezse sen atla gel dedim onu düşünürmüş gibi_aslında kendimi düşünüyorum çünkü kayınpederin doğuma gelmesini istemiyorum lohusa olacağım rahat edemem yaa_ ben de fenayım ama di mi :) kayınvaldem de yok onu bırakamam geliriz inşallah birlikte kim bakacak ben yokken falan dedi offf yemedi
canım annecim geliyo bir iki güne çok şükür o yeter bana keşke canım babacım da olabilseydi aramızda görebilseydi torununu........................
canım annem bilir zevkimize göre aldığımızı yoksa içimize sinmeyeceğini,tatilde geldiğinde çıkarıp 1 milyar para verdi kafanıza göre alın dedi kendi maaşı olmadığı halde babamdan kalan emekli maaşıyla. ki annemin emekleri yeter o bakacak inşallah. onun kadar düşünemiyorlar cimriler. çok şükür eşim çekmemiş onlara Rabbim bana babam gibi eli açık şevkatli bi eş nasip etti kendi babasından çok benim babama çekmiş :)
leegörkem katılıyorum cnm biz de aynı ,düğünde de herşeyimizi kendimiz yaptık ve daha iyi kıymetini biliyoruz ilişkiye değer katıyo.
ama eşimin babası bekarlığında bi mutfak masası almış mutfağa koymuştuk onu zaten evde beğenmediğim tek şey de atmaya kıyamadım ,, yazın gldiğinde diyo iyiki almışım bu masayı ne güzel ay ne yüzsüz yaa neyseki başka bişey almamış 1 masaya öyle diyen büyük eşyalara ne derdi.
haklısın estemcim kimseden bize fayda yok benim kardeşim okumadı işci tüm imkanlar ona gidiyor
okumak suçmu biz okuduk diye kendi kendimizin başına bakıyoruz hatta üste para veriyoruz....
herneyse Allah başımızdan eksik etmesin kardeşimede yardım etmek zorundayım sonuçta benim kardeşim o Allah kimseye muhtaç etmesin
hiç olmazsa laf edemezler....
ilk doğumumda bir bilezik beklediydim kpederden ama şimdi asla ozaman cahilmiymişim üzüldüydüm. ne gerek var dimi kocişim almıştı bana kuyumcuya götürüp...
ayyy iiki almış kızz kocaa masa yoksa nerde yer içerdiniz aç kalırdınız mazallah
bende eşim ne alayım diye sorarsa valla bu kez söyleyeceğim yıllarca hep istemem istemem dedim sağolsun da hep aldı asla da cimri değildir babası gibi şükür
ama doğumumda hatıra kalacak birşey isterim eşimden şimdi sevgililer gunu hediyesi çok sitediğim bir alyans vardı onu almış sağolsun ama kaçarı yok birde doğum hediyesi isteriz
canım allah göstermesin valla ya
benim kayınvalidemde alıyor ama şte kendi muhteşem zevkine göre
mesela ben bebekte asla sarı ve yeşil renk sevmem ay kaç takla attım bunu anlatabilmek için sormayın neyse en sonunda kabul ettirdim ama yeşil hadi neyse de yeni doğan bebeğe sarı hiç gitmiyor bence yaa
Kızlar bu arada krizantem olmuşum,mevki atlamış işçi gibi gururlandım niyeyse
kızlar selam.. nasılsınız.. benim bıdık bugün çok sakin.. niye acaba?heralde yorgun biraz.. sizinkiler nasıl?
kızlar selam.. nasılsınız.. benim bıdık bugün çok sakin.. niye acaba?heralde yorgun biraz.. sizinkiler nasıl?
ben de ne bu krizantem diyecektim hiç farkında değilim sen söyleyince ben de kendimde gördüm valla farkında bile değildim şimdiye kadar mesaj sayısına göre mi oluyor acaba
canım bazen bende de oluyor sakin geçiriyorum başka bir gün bir bakıyorum göbek atarmış gibi beni oynatıyor
kızlar merhaba nasılsınız
bugün sırtım ve göğsüm çok ağırdı kaslarım mı tutuldu ne
komşum bende masaj koltuğu var gel dedi gittim 15 dk. oturdum acaba yanlış bir şey mi yaptım vicdanen rahatsız oldum ama öyle böyle değildi ağlıyordum artık ağrıdan bel kısmına geldiğinde orayı çok fazla vurdutmamaya çalıştım karnımı dışarı çıkardım filan acaba masaj koltuğuna oturmak yanlış bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?