2011 Nisan Anneleri

İnanamıyorum ya bizimkilerde aynı ama aynen benim eşimde onlara çekmemiş cimri değil:))

leegörkem katılıyorum cnm biz de aynı ,düğünde de herşeyimizi kendimiz yaptık ve daha iyi kıymetini biliyoruz ilişkiye değer katıyo.
ama eşimin babası bekarlığında bi mutfak masası almış mutfağa koymuştuk onu zaten evde beğenmediğim tek şey de atmaya kıyamadım ,, yazın gldiğinde diyo iyiki almışım bu masayı ne güzel ay ne yüzsüz yaa neyseki başka bişey almamış 1 masaya öyle diyen büyük eşyalara ne derdi.

leegörkem katılıyorum cnm biz de aynı ,düğünde de herşeyimizi kendimiz yaptık ve daha iyi kıymetini biliyoruz ilişkiye değer katıyo.
ama eşimin babası bekarlığında bi mutfak masası almış mutfağa koymuştuk onu zaten evde beğenmediğim tek şey de atmaya kıyamadım ,, yazın gldiğinde diyo iyiki almışım bu masayı ne güzel ay ne yüzsüz yaa neyseki başka bişey almamış 1 masaya öyle diyen büyük eşyalara ne derdi.

bende eşim ne alayım diye sorarsa valla bu kez söyleyeceğim yıllarca hep istemem istemem dedim sağolsun da hep aldı asla da cimri değildir babası gibi şükür
ama doğumumda hatıra kalacak birşey isterim eşimden şimdi sevgililer gunu hediyesi çok sitediğim bir alyans vardı onu almış sağolsun ama kaçarı yok birde doğum hediyesi isteriz

ayyy iiki almış kızz kocaa masa yoksa nerde yer içerdiniz aç kalırdınız mazallah

o cahillik şimdi bizde var canım,alsınlar istiyoruz sorsunlar tek gelinim yapsınlar istiyorum ,takmayacağım bilezik için bile üzülüyorum düşün yani.Muhtaçlığımız yok çok şükür ama yinede insan beklenti içine giriyor nedense,bizde zamanla takmamayı öğrenicez inşallah

Martta doğum günüm var nisanda doğum Allah yardmcısı olsun kocişin

bende tam tersi canım ilk doğduğunda hastanede sarılık olmasın diye sarı tulum koydum hemşireye verilcek poşette.pembede koydum ama sarılık olmaması daha önemli geldi rengini düşünmektense.pembeyide kendim giydiririm orda lazım olunca.zaten çok sık giyecek pembeyi gelende olur hediye olarak :)))
kızlar bende bugun bebeğimin prima bezini ve johsons baby şampuanı yağını ve pişik kremini aldımtek fiyatlarıda nasıl pahalıymış valla küçük tüp pişik kremi 10 tl valla yuh dedim ama mecbur alcaz tabi.bizimde çanta eksiğimiz bitti çok şükür.kendime bi göğüs ucu kremi gece pedi hasta bezi alcam ama onlar son andada alında olur...

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız
bugün sırtım ve göğsüm çok ağırdı kaslarım mı tutuldu ne
komşum bende masaj koltuğu var gel dedi gittim 15 dk. oturdum acaba yanlış bir şey mi yaptım vicdanen rahatsız oldum ama öyle böyle değildi ağlıyordum artık ağrıdan bel kısmına geldiğinde orayı çok fazla vurdutmamaya çalıştım karnımı dışarı çıkardım filan acaba masaj koltuğuna oturmak yanlış bir şey mi

kızlar dayanamadım doktorumu aradım sordum masaj koltuğunu oturma dedi bazı yerlere sert vuruyor dedi neyse bir daha oturmam kendime masör bulayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…